Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.342
Cevap
49
Favori
100.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Patren

Her wipe geldiğinde şu görevleri nasıl tekrar yapıyorsunuz ? Kanserlik görevler var, şu görevler oyun çıktığında kalkma olasılığı varmı ?
    Ne yazık ki görevler olmaya devam edecek. Bazı görevler konusunda gerçekten haklısınız. Fakat 2-3 kere aynı şeyleri yaptıktan sonra artık zor gelmemeye başlıyor. Görev kasmadığım halde Kappa (oyundaki en büyük container) için 2-3 tane görev kaldı. Hala da kasmıyorum
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ META QUEST 3 512 GB
  • Patren kullanıcısına yanıt
    olasılığı yok. görevler kalkarsa traderler her malı her isteyene verir bu sebep ile traderler bir nevi gereksiz/vasıfsız olur.

1.0 ile wipe aralığı uzayacak. bu yüzden daha az tekrar yapacağız. belki yılda 1-2 defa.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Oyun çıkınca wipe kalkacak diyorlar, şimdi 170 görev yapsam hazirandan sonra tekrar sıfırlancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

her wipe ile birlikte oyun dengeleniyor. herkese yeniden şans tanınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

wipe kalkarsa belli bir seviyeye gelmiş oyuncu ile yeni başlayan arasında uçurum olur. yeni başlayan gelişemez bu şekilde.

her wipe ile birlikte oyun dengeleniyor. herkese yeniden şans tanınıyor.
    Wipe konusunda emin olmamakla birlikte tam sürüme geçildiğinde kalkacak diye duymuştum. Skiller konusu var bir de. Biliyorsun inanılmaz yavaş gelişiyor. Sürekli wipe üzücü olur :(
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ META QUEST 3 512 GB
  • bende öyle duydum 1-2 senedir bu söylenti dolaşıyor. 1-2 wipe öncesine kadar skiller basitti en fazla 4-5 günde bütün skiller max yapılıyordu. gittikçe zorlaşıyor kolay yöntemleri fixliyorlar.

• quote:

bende öyle duydum 1-2 senedir bu söylenti dolaşıyor. 1-2 wipe öncesine kadar skiller basitti en fazla 4-5 günde bütün skiller max yapılıyordu. gittikçe zorlaşıyor kolay yöntemleri fixliyorlar.
    Zor olması daha iyi. Dediğin gibi 3-5 güne etrafta terminatör gibi adamlar görüyordun
  • Şu oyunun atmosferine bayılıyorum

Escape from Tarkov [ANA KONU] Escape from Tarkov [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 8 Mart 2020; 15:7:16 >

• Wipe kaldırılacak değil de, Nikita bir wipe gelen bir de wipe gelmeyen iki pmc olacağından bahsetmişti bir yayında. Bu tam sürümde wipe işi hala düşünülme aşamasında kesin bir şey yok şimdilik.

Orijinalden alıntı: webmaster33

Wipe kaldırılacak değil de, Nikita bir wipe gelen bir de wipe gelmeyen iki pmc olacağından bahsetmişti bir yayında. Bu tam sürümde wipe işi hala düşünülme aşamasında kesin bir şey yok şimdilik.
    Umarım tam sürümde komple kalkar. Herkesin her şeyi kasacak kadar çok vakti yok. Hafta sonundan hafta sonuna oynayan insanlar var. Çözümü ya lvl ile insanları biraz ayırmak. Atıyorum 1 lvl adam 70 lvl adam ile aynı sunucuya giremeyecek yada herkes her sunucuya girebilecek fakat üzerindeki gear'a göre bir puanlama sistemi gelecek. Bilemedim. Fakat şahsi fikrim oyun aşırı hardcore ve ölmek öldürmek çok kolay olduğu için 1 lvl adam 100 lvl adamı kolayca Hunter M61 mermi ile tek atışta yıkabilir. İşin güzelliği de burada biraz :)
  • hocam oyun içi ekonomiyi de düşünmek gerekiyor m61 in adetini 10k ruble yaparlar yeni başlayan vs hayal olur bu mermiler ps e mahkum olur. zaten neredeyse hepsi damage sisteminin silah değilde mermi odaklı olduğundan bir haber.
    daha flea botu kullandığı kanıtlanan adamlara çözüm bulamadılar. sırf yayıncı vs diye banlamıyorlar bir çoğunu. wipe gelmezse veya itemlerin üst fiyatları belirlenmezse fiyatlar ucar. kimse ne görev ne hideout yapamaz :)

daha bir de oyuna açık arttırma(auctions) gelecek o zaman görün curcunayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Mart 2020; 19:5:10 >

• flea market botu varsa büyük sıkıntı daha önce buna benzer bir şey diablo 3'te yaşanmıştı ve orada gerçek para söz konusuydu. adam değerli eşyaları anında tespit edip düşük fiyatlı ise satın alıp anında yüksek/ederinde fiyattan satma botu yapmıştı ve dünya para kaldırmıştı.
    açık artırma gerçekten sıkıntı iş. bakalım nasıl üstesinden gelecekler. Fakat ben oyun adına çok umutluyum. Gerçekten güzel bir şey başarmışlar.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    flea botu var hocam wipe sonrası 2-3. günden itibaren 800 puan olanlar var ilk haftada 2k puan yaptılar.

hatta yayıncının biri devamlı tarkov oynayıp yayınlarda gpu keycard vs toplamıyordu fakat fleaya girdiğiniz de bu kişi devamlı gpu keycard vs satıyordu. nikitanın ekibi ofstreamde yapıyor vs diye geçiştirdiler. yayıncılara dokunamıyorlar malesef.

• flea market ticaretini gerçek para ile yapanlarla ilgili çalışmaları varmış. alım satım yapabilme levelini 15'e çıkarmayı düşünüyorlarmış. (Sanırım karakter levelinden bahsediyorlar market leveli olması imkansız.)
    Ben de hafta sonundan hafta sonunu oynayanlardanım. Görevler zorlayıcı gerçekten ama görevler solo oynayanlar için oyuna bağlayıcı olduğunu düşünüyorum.
    Oyun için çok emek harcanıyor beta da olması wipeın gelecek olması biraz hevesimi baltalıyor. Oyuna dair adaptasyonum azalıyor. Hideout için verdiğim emekler...
    Nasıl olsa wipe gelecek kafası hakim olduğunda kaybettiğim eşyalara bile artık üzülmüyorum. Eskiden kaybettiğim susturuculu mosin için bile yaslar tutardım :).
    Bilemiyorum nikita ne düşünüyor. 3 yıl oldu oyun çok fazla gelişim kaydetti ancak şu Server problemi çözülür çözülmez oyunun tam sürüme çıkması gerek. Wipe olayının artık bitmesi gerek. Levele göre mm in daha adaletli olması gerek. gerek de gerek...

• Wipe gelecek ve hepsi puuuffffff

Escape from Tarkov [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigaldo

flea market ticaretini gerçek para ile yapanlarla ilgili çalışmaları varmış. alım satım yapabilme levelini 15'e çıkarmayı düşünüyorlarmış. (Sanırım karakter levelinden bahsediyorlar market leveli olması imkansız.)
    Ben de hafta sonundan hafta sonunu oynayanlardanım. Görevler zorlayıcı gerçekten ama görevler solo oynayanlar için oyuna bağlayıcı olduğunu düşünüyorum.
    Oyun için çok emek harcanıyor beta da olması wipeın gelecek olması biraz hevesimi baltalıyor. Oyuna dair adaptasyonum azalıyor. Hideout için verdiğim emekler...
    Nasıl olsa wipe gelecek kafası hakim olduğunda kaybettiğim eşyalara bile artık üzülmüyorum. Eskiden kaybettiğim susturuculu mosin için bile yaslar tutardım :).
    Bilemiyorum nikita ne düşünüyor. 3 yıl oldu oyun çok fazla gelişim kaydetti ancak şu Server problemi çözülür çözülmez oyunun tam sürüme çıkması gerek. Wipe olayının artık bitmesi gerek. Levele göre mm in daha adaletli olması gerek. gerek de gerek...
    Wipe konusuna katılıyorum. Bir şeyler için emek harcanıyor ama boşa hissi oluşturuyor. Yalnız benim derdim bu tip oyunlarda olmayan rank sistemli server eşleştirmesi. Mobil oyunlarda filan bu var ve en azından oyunun başlarında insana alışma şansı veriyor. PUBG ve türevlerinde filan hep var bu. Ama bu oyunda testere gibi adamlarla bizim gibi çaylakları bir servere atıyorlar ve sonuç malum oluyor. Belki ben de ilerleyen zamanlarda oyuna alıştıkça bu durumu seveceğim oh ne güzel keklikler gelmiş diyeceğim ama maalesef şu an durumlar hiç de öyle değil. Kaç kişi bu oyunu bırakıyorsa sırf bu nedenledir bence.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• al işte şu emeğe yazık günah :)
    maşallah
    Discord
    Join the Lanet Olası Federaller Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/cnHrMrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mndrs86 -- 16 Mart 2020; 11:43:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

flea botu var hocam wipe sonrası 2-3. günden itibaren 800 puan olanlar var ilk haftada 2k puan yaptılar.

hatta yayıncının biri devamlı tarkov oynayıp yayınlarda gpu keycard vs toplamıyordu fakat fleaya girdiğiniz de bu kişi devamlı gpu keycard vs satıyordu. nikitanın ekibi ofstreamde yapıyor vs diye geçiştirdiler. yayıncılara dokunamıyorlar malesef.
    oyunun bu noktaya gelmesindeki en buyyuk etken yayincilar tabi ki. Buyuk yayincilara cok ciddi saat basi verilerek oynattiriliyor bu oyunlar. Onlari engellemeleri dusunulemez tbi ki :D

Bu arada onceki mesajlarda SKILL Sisteminden bahsettin ustad, benim kacirdigim bi nokta var oyunda sanirim :P

bi skill tree gibi bisey mi var? :P

cok sIK oynayamasam da haftada 2-3 gun oynuyorum ve oyunu oynarken keyiften kopuyorum resmen acaip guzel oyun yapmis adamlar.

Customs da dorm da marked room a gelenleri avliyoruz abimle :P Testere gibi adamlar (sizin degimle hehehe begendim) gelismis taktiklerimize yenik dusuyorlar :P iyi malzmee kaldiriyoruz arada sirada :P

Daha Labs a falan gidecek seviyede degiliz tbi, videolar izliyorum, millet akiyor labratuarlarda ama oraya biz tabanca kelesle girsek, bizi ottururler gibime geliyor :P daha var oraya :P

Bi de Wipe geldiginde item fiyatlari da fela da ucuyor diyorlar. (hos ben daha level 6 yim)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.