Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
46
Favori
94.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel reklamları var , iyide allayıp pulladılar ama muhtemelen sonu DAYZ gibi olacak gibi geliyor bana. Birde 100€ istiyor olmaları (hele ki alphada) daha da korkutuyor.
    Intel Core i7 4790K 4.0 GHz İşlemci || MSI GeForce GTX1070 Ti GAMING 8GB Ekran Kartı || ASUS H97-PLUS DDR3 1600 MHs Anakart ||CORSAIR 8GB (2x4GB) Dual Kit Ram || WD3.5" 1TB Caviar Harddisk || Samsung 120 Gb 850 EVO SSD || COOLER MASTER HYPER LGA || LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB || LOGITECH G410 ATLAS SPECTRUM Klavye || STEELSERIES QcK HEAVY MOUSEPAD 6mm || HyperX Cloud 2 7.1 Gaming Headset || CORSAIR Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Kasa
  • Oyuna dair yeni görüntüler ve skill sisteminden bir parça paylaşıldı.. Oyun beni inanılmaz heyecanlandırıyor alphası gelsin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuedo -- 17 Nisan 2016; 13:31:27 >

• Sonunda Aplha versiyon için stream yapabildiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnsan kalbinde ne taşıyorsa, dünyaya bakınca onu görür. / Goethe
  • 15 Minutes of Official Exclusive Gameplay - Escape from Tarkov

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Hayal kırıklığı yaşatacak bir oyuna benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Division kadar yasatmasin yeter😂

onu hatırlatma hocaam 190 lira verdik gold aldık, yatıyor öyle, son durum nedir, ne haldedir bilmiyorum.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Beklentim var. Güzele benziyor.
    Umarım dediklerini, vaad ettiklerini yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • Bu oyun ne alemde beyler? Bende almayı düşünüyorum da..

İnsan kalbinde ne taşıyorsa, dünyaya bakınca onu görür. / Goethe
  • Oyunu deneme imkanı bulan varmıdır bide En uygun hangi yöntem ile alabiliriz arkadaşlar bilginiz varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Son 2 gün

ne için son 2

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: myres

Son 2 gün

ne için son 2

oyunu önsipariş edenler için alpha açılacakmış

ama standart sürümün üst versiyonu katılıyormuş

yani standart ön sipariş verenler bile katılamıyor

• çıksın artık şu oyun ya. ne zaman çıkacak ortada bir tarih yok mu?
  • Herkese Merhaba DH Ailesi Uzun süredir Escape from Tarkov'un TÜRKİYE temsilcisi olmak için sürekli yazışmalar halindeydik .En sonunda bunu başardık. Bundan sonraki işimiz daha yoğun ama daha eğlenceli olacak. Sizlerin isteklerini yapımcıları ileteceğiz. Ve Türkçe yama yapmak istediğimizi belirtip. En kısa sürede de bu konuda olumlu sonuçlandırma yaşarsak elimizden geldiğince FacT MultiGaming olarak yama çalışmalarına başlayacağız :D oyun hakkında sürekli bir bilgilendirme yapacağız. Bize iki adet alpha key verdiler ve takımdan arkadaşlarımız oyunun her şeyini inceleyecek. Şu anlık son durumlar bunlar bizi takipte kalın...

Escape from Tarkov Türkiyefacebook
    Escape from Tarkov Türkiye
    https://www.facebook.com/EscapeFromTarkovTURKIYE

steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Escape from Tarkov TÜRKİYE
    http://steamcommunity.com/groups/EftTR

FacT MultiGamingfacebook
    FacT MultiGaming
    https://www.facebook.com/FactMultiGaming

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.