Şimdi Ara

Es-l2 (eternal sin) C4 yeniden aciliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski zamanlara geri donus soz konusu suan beta acik... :) ben baslicam tekrar uzun zaman olmustu :)

http://es-l2.com/

• Wuuu fantastic
  • akıllanmıycak bu yunanlılar :D
  • Cumartesi wipe atılıp tamamen açılacak sanırım
  • Aynı kişilermi açıyorlar.Benimde haberim oldu,gerci bu saatten sonra eskisi kadar player toplamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 24 Ocak 2012; 13:37:25 >
  • 1k + bulucak rahat, ama %90 eski donater lara yine item iadesi yapıcaklar klasik yunan full corruption server olucak gibime geliyor. Deneriz ama
  • yine mi yaa diyesim geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E başlıcaksak hep beraber başlayalım o zaman
  • es-l2 artık dünyada oynancak en son server oldu bana göre.. Sen kas gece gündüz max +6 7 dbf al, ranger set ( Sa lı draconic) yap, çok iyi konumda olman gerektiği halde adam bi geliyor +20 ile +8 set +8 full boss ne yapabilirsin o adama :D
  • Ya ben bu saatten sonra oraya Fail diyorum.1k pplde toplamaz Yagız görürsün max 300-400 diyorum.
  • toplar 1k sorun deil çünki en popüler zamanı c4 tü.. ve su an piyasada c4 yok olan da eski.. 0 dan baslaması buyuk avantaj. 3k bile bulur
  • Biz şu an l2samael'den gayet memnunuz aslında ama konu c4 olunca ayrı tabii ki eternal sin'den bahsediyoruz. Şu an oynadığım server 1000x zaten 1 hafta dahi girmesem 1 gün full kassam 1 haftalık zararımı karşılarım diye düşünüyorum. Ben 2-3 arkadaşım ile başlıyorum memnun kalırsak devam ederiz. Efsaneye saygı
  • bir zamanlar efsaneydi c3 zamanları ve c4 başı sonra aynı hikayeler donate vs vs.
  • AIO ları geri vereceklermi bari?
  • bu zamana kadar acilan serverleri de gorduk en fazla 6 ay acik kaldi ama es-l2 hala acik :) 3-5 ay acik kalip kapanacak bi servere girecegime kapanmicak bi servere girerim ve donate abarti degil bana sorarsaniz sonucta servere bi yerden para gelmek zorunda bu bi gercek
  • donate abartı degil? attack speed veren +16 bowu karşısında görünce de öyle dusunmek istiyor insan :D
  • Bir dagger olarak hayal bile edemiyorum
  • yunanistanda durum kotu para kazanıyorlar işte donate yapin
  • eskisi gibi tutmaz o server daha
    boşa ümitlenmesnler bnce :p
  • zaten kısa sureligine c4 olucakmış eski zamanları hatırlarsınız falan diyor bide tutarsa c6 yapacakmış.

quote:

yunanistanda durum kotu para kazanıyorlar işte donate yapin

yunanlara günahımı vermem lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.