Bildirim
Es-Es'imiz ve FB için kritik maç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yarın her zamanki gibi müthiş bir atmosfer olacak bandoyla çoşuyoruz -
Bülent Uygun'dan iki maçta'da kıyak bekliyoruz -
Taraftar olarak resti çektik valla 'Bizi satanı biz de satarız' diyoruz artık. Avrupa için mücadele ediyoruz çünkü. Umarım Bülent Uygun aldığı paranın hakkını verir. -
Ts sonra bu ligde sempati duyduğum tek takım başarılar dilerim ama hocanıza zerre güvenmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: éfulim
Ts sonra bu ligde sempati duyduğum tek takım başarılar dilerim ama hocanıza zerre güvenmiyorum
İnşallah bir satış durumu olmaz Bülent Uygun tarafından çünkü gerçekten taraftar olarak şakamız yok. Avrupa için mücadele ediyoruz biz de sonuçta. -
haftaya kime sempati duyacaksın acaba
quote:
Ts sonra bu ligde sempati duyduğum tek takım başarılar dilerim ama hocanıza zerre güvenmiyorum
-
Adamlar antrenörlerine güvenmiyorlar daha, maça yönelik yorumlar yapıyorlar bu da ilginç. -
quote:
Orijinalden alıntı: darkingfb
haftaya kime sempati duyacaksın acaba
quote:
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
Bülent Uygun'dan iki maçta'da kıyak bekliyoruz
Kaldı bir maç -
trabzon eskişehir maçından sonrada sempati duyacakmı görücez..bülent bir kıyak yapar -
Umarım Bülent Uygun hatasını telafi edip Trabzon maçında güzellik yapar. -
Bülent uygunun başında oldugu Takımlarda Fb ile oynadıgı Maçların karnesini merak ediyorum.Fenerle oynayınca Bülentin eli kolu kitleniyor sanki.Kafası Fb maçlarında duruyor resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Bülent uygunun başında oldugu Takımlarda Fb ile oynadıgı Maçların karnesini merak ediyorum.Fenerle oynayınca Bülentin eli kolu kitleniyor sanki.Kafası Fb maçlarında duruyor resmen.
Sıktınız artık be. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Bülent uygunun başında oldugu Takımlarda Fb ile oynadıgı Maçların karnesini merak ediyorum.Fenerle oynayınca Bülentin eli kolu kitleniyor sanki.Kafası Fb maçlarında duruyor resmen.
Sıktınız artık be.
Canım kardeşim Dalga amaçlı bir Mesaj oldugunu görmedinizmi? -
herkesi kendiniz gibi bilmeyin !
ben ligde Trabzondan sonra her zaman Eskişehire sempati duydum bu değişmeyecek adamlar kendi şehrini tutuyorlar özenti değiller !
ama hocalarında iş yok maçı nasıl verdi gördük -
Hocaları tırt bence de.
Ama eskişehirin yeri başka. -
Hmm,bu kadar puanı da zaten teknik direktörsüz topladı Es-Es. Zaten hiç yenilmeyecekti, bizim maçta da kendi kalelerine goller attılar. Falan filan işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X