Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
4
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

NECATİ ATEŞ ‏@neco_ates 12 dk
    Attığım golünde ofsayt olmamasıda üzüntümü ikiye katladı nasıl olurda bir metre geriden çıkmama rağmen bayrak kaldırıyorlar anlamıyorum

Bu yoktan yere ofsaytı nasıl yaratırsın sen nasıl bir hakemsin sen ofsayt haricinde nereye bakıyorsun bize ne izletiliyor seneryosu belli tiyatro mu izliyoruz . Çıkıp niye kimse konuşmuyor niye 2 maçta hakkımız yeniyor yönetim nerdesin halil ünal yeter artık bırak git artık daha ne uğrasıyorsun bugün bankadan klüp adına çekilen 18 trilyon nerde nereye gidecek ? Ersun neden oyuncu değiştirmek için 110 dk bekliyorsun karşıda volkan gibi penaltı ustası bi kaleci varken neyi penaltılara götürmeye çalısışıyorsun boffn e mi güveniyorsun causic in kaçtane golü var ilk 3 e yazıyorsun kaç tane penaltı atmıs kaç maç oynamıs kaç kere gol atmış ? Niye kimse konuşmuyor ofsaytı niye kimse ilk maçta topal ın elile attığı golü konuşmuyor bu ülkede futbol adaleti yok arkadaş . Maçı sunan adam Eskişehire neden rakip takım diyor ?

eskişehir taraftarı böyle susarsa inan daha kötüsünü hak ediyor.yönetimler gelip geçiçi ama taraftarı kaybettikmi toparlayamayız.eskişehirspor taraftarı diye birşey artık yok.öyle şampiyonluk kutlatmamakla birşey olmuyor malesef.iöimizdkei bizanslılar ne olacak?bi bursa kadar olamıyoruz.anadolu takımları taraftarları böyle olduğu sürece bu başarıları görmesi doğaldır.eskişehirsporu çok kötü günler bekliyor.bir kaç sene sonra bir ankaragücü ,kocaeli,sakarya olmamız muhtemel.o zaman takımı desteklermi yalaka nefer yalaka altes bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

quote:

Attığım golünde ofsayt olmamasıda üzüntümü ikiye katladı nasıl olurda bir metre geriden çıkmama rağmen bayrak kaldırıyorlar anlamıyorum

Bu yoktan yere ofsaytı nasıl yaratırsın sen nasıl bir hakemsin sen ofsayt haricinde nereye bakıyorsun bize ne izletiliyor seneryosu belli tiyatro mu izliyoruz . Çıkıp niye kimse konuşmuyor niye 2 maçta hakkımız yeniyor yönetim nerdesin halil ünal yeter artık bırak git artık daha ne uğrasıyorsun bugün bankadan klüp adına çekilen 18 trilyon nerde nereye gidecek ? Ersun neden oyuncu değiştirmek için 110 dk bekliyorsun karşıda volkan gibi penaltı ustası bi kaleci varken neyi penaltılara götürmeye çalısışıyorsun boffn e mi güveniyorsun causic in kaçtane golü var ilk 3 e yazıyorsun kaç tane penaltı atmıs kaç maç oynamıs kaç kere gol atmış ? Niye kimse konuşmuyor ofsaytı niye kimse ilk maçta topal ın elile attığı golü konuşmuyor bu ülkede futbol adaleti yok arkadaş . Maçı sunan adam Eskişehire neden rakip takım diyor ?

eskişehir taraftarı böyle susarsa inan daha kötüsünü hak ediyor.yönetimler gelip geçiçi ama taraftarı kaybettikmi toparlayamayız.eskişehirspor taraftarı diye birşey artık yok.öyle şampiyonluk kutlatmamakla birşey olmuyor malesef.iöimizdkei bizanslılar ne olacak?bi bursa kadar olamıyoruz.anadolu takımları taraftarları böyle olduğu sürece bu başarıları görmesi doğaldır.eskişehirsporu çok kötü günler bekliyor.bir kaç sene sonra bir ankaragücü ,kocaeli,sakarya olmamız muhtemel.o zaman takımı desteklermi yalaka nefer yalaka altes bilemem.

Nerdesin maçın içinde yönetime doğru yürüyüp istifa diye bağıran Kızılcıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

quote:

Nerdesin maçın içinde yönetime doğru yürüyüp istifa diye bağıran Kızılcıklı

Alıntıları Göster
    Pazartesi günü Bursa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçı izlemek isteyen sporseverler maç biletlerini alabilecek. Eskişehirspor taraftarları ise kendilerine ayrılan bölüm için 5 TL ücret ödeyecek.

Bursaspor Kulübü`nden yapılan açıklamada, "Büyük Başkanımız İbrahim Yazıcı`yı ebediyete uğurladığımız şu günlerde, camiamızın göstermiş olduğu birliktelik ve ülke kamuoyuna verdiğimiz mesaj tek tesellimizdir. Bu doğrultuda Başkanımızın da önem verdiği, bu sezon Atatürk Stadyumu`nda oynayacağımız son mücadele olan Eskişehirspor karşılaşması için yönetim kurulumuz bilet fiyatlarını aşağıdaki şekilde düzenlemiştir" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, Bursaspor-Eskişehirspor maçının biletlerinin Biletix`in çağrı merkezi, internet sitesi, Çetin Family Nilüfer, Çetin Family Emek, Nalbantoğlu Katlı Otoparkı gişelerinde satılacağı belirtilerek, bilet fiyatları ise şöyle: "Bursagaz VIP A-B tribün 1. sıra 150 lira, Bursagaz VIP A-B tribün 2 ila 6. sıralar 100 lira, kapalı A-B_tribünleri 50 lira, maraton tribün 20 lira, kapalı kale arkası tribün 10 lira, açık kale arkası ve misafir tribünleri 5 lira"

• quote:

Pazartesi günü Bursa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçı izlemek isteyen sporseverler maç biletlerini alabilecek. Eskişehirspor taraftarları ise kendilerine ayrılan bölüm için 5 TL ücret ödeyecek.

Bursaspor Kulübü`nden yapılan açıklamada, "Büyük Başkanımız İbrahim Yazıcı`yı ebediyete uğurladığımız şu günlerde, camiamızın göstermiş olduğu birliktelik ve ülke kamuoyuna verdiğimiz mesaj tek tesellimizdir. Bu doğrultuda Başkanımızın da önem verdiği, bu sezon Atatürk Stadyumu`nda oynayacağımız son mücadele olan Eskişehirspor karşılaşması için yönetim kurulumuz bilet fiyatlarını aşağıdaki şekilde düzenlemiştir" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, Bursaspor-Eskişehirspor maçının biletlerinin Biletix`in çağrı merkezi, internet sitesi, Çetin Family Nilüfer, Çetin Family Emek, Nalbantoğlu Katlı Otoparkı gişelerinde satılacağı belirtilerek, bilet fiyatları ise şöyle: "Bursagaz VIP A-B tribün 1. sıra 150 lira, Bursagaz VIP A-B tribün 2 ila 6. sıralar 100 lira, kapalı A-B_tribünleri 50 lira, maraton tribün 20 lira, kapalı kale arkası tribün 10 lira, açık kale arkası ve misafir tribünleri 5 lira"

Alıntıları Göster
    Yeni başkanımız MESUT HOŞCAN!

Yeni teknik direktörümüz ERTUĞRUL SAĞLAM!

hayırlı olsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

hayırlı olsun!

Ertugrul Hoca haberi kesinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

hayırlı olsun!

Ertugrul Hoca haberi kesinmi?

Mesut başkan kongre de yaptığı konuşmada prensipte anlaştığını açıkladı.
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Besiktasli bi arkadas korkudan ölüyordu onlara gidecek diye, soyleyeyim bari

Yeni baskan ve hoca hayirli olsun
  • Umarım 2.memleketimin takımı Ertuğrul hocayla şampiyonluğu kovalar bir gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Umarım 2.memleketimin takımı Ertuğrul hocayla şampiyonluğu kovalar bir gün.
    bugün 2 eylülden sonra eskişehir başka bir kurtuluş günü daha kazandı.her sene 22 haziran eskişehirsporun kurtuluşu olarak kutlanmalı.
  • Ertuğrul Hoca hayırlı olsun, Avrupa kupalarını tekrar görürsünüz, başarı sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morris Moss

Ertuğrul Hoca hayırlı olsun, Avrupa kupalarını tekrar görürsünüz, başarı sağlar.
    "öncelikle sn. hoşcan'ın seçilmesine çok sevindim. seçim öncesi hazırlıklarına ve vaadlerine bakarsak kesinlikle bir şansı hak ediyordu. halil ünal ise hala yaptıklarından(!) bahsedip ne bir vaat sundu ne geçerli bir sebep.

mesut hoşcan bu seçimi kibarlıkla, mantıklı ve akılcı icraatlerle kazandı. benim bir taraftar olarak kendisinden en büyük isteğim eskişehirspor'u "profesyonel" bir şekilde yönetmesi. bu o kadar geniş bir konu ki.. mesela yol üzerinden tesislerin içi gözükmesi çok küçük bir ayrıntı gibi gözükmesine rağmen eskişehirspor'u amatör bir takım olarak göstermektedir. ya da kabadayı gibi bir başkan konuşmasının artık günümüz türk futbolunda yeri yoktur, biz taraftarların üzerinde prim de yapmamalıdır. öte yandan seçimden hemen sonra genel kurulda "en büyük başkan bizim başkan", "eskişehir seninle gurur duyuyor" gibi tezahuratları biraz yadırgadım. bir başkan icraatleriyle hak etmeli bu sözleri. umarım kendisi de bunun farkındadır. sn. hoşcan'ın reklam filminde ki gibi akılcı hamleler yapmasını bekliyoruz. çok güzel bir temel var elinde. geçmişinde kendisine çok güzel dersler çıkarabileceği bir ünal yönetimi var. temiz ve şeffaf hamleler, taraftarın sesine kulak verme ve herşeyden önemlisi PROFESYONEL bir yönetim anlayışıyla bu şehirde efsane olabilir. bende kendisi hakkında çok umutluyum. allah kolaylık versin."

eskisehir.com'a yazdığım mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

"öncelikle sn. hoşcan'ın seçilmesine çok sevindim. seçim öncesi hazırlıklarına ve vaadlerine bakarsak kesinlikle bir şansı hak ediyordu. halil ünal ise hala yaptıklarından(!) bahsedip ne bir vaat sundu ne geçerli bir sebep.

mesut hoşcan bu seçimi kibarlıkla, mantıklı ve akılcı icraatlerle kazandı. benim bir taraftar olarak kendisinden en büyük isteğim eskişehirspor'u "profesyonel" bir şekilde yönetmesi. bu o kadar geniş bir konu ki.. mesela yol üzerinden tesislerin içi gözükmesi çok küçük bir ayrıntı gibi gözükmesine rağmen eskişehirspor'u amatör bir takım olarak göstermektedir. ya da kabadayı gibi bir başkan konuşmasının artık günümüz türk futbolunda yeri yoktur, biz taraftarların üzerinde prim de yapmamalıdır. öte yandan seçimden hemen sonra genel kurulda "en büyük başkan bizim başkan", "eskişehir seninle gurur duyuyor" gibi tezahuratları biraz yadırgadım. bir başkan icraatleriyle hak etmeli bu sözleri. umarım kendisi de bunun farkındadır. sn. hoşcan'ın reklam filminde ki gibi akılcı hamleler yapmasını bekliyoruz. çok güzel bir temel var elinde. geçmişinde kendisine çok güzel dersler çıkarabileceği bir ünal yönetimi var. temiz ve şeffaf hamleler, taraftarın sesine kulak verme ve herşeyden önemlisi PROFESYONEL bir yönetim anlayışıyla bu şehirde efsane olabilir. bende kendisi hakkında çok umutluyum. allah kolaylık versin."

eskisehir.com'a yazdığım mesaj

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun sizin adınıza . TD Ertuğrul Sağlam olduğuna göre Veysel Sarı zu Besiktas? diyebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: l053r

Hayırlı olsun sizin adınıza . TD Ertuğrul Sağlam olduğuna göre Veysel Sarı zu Besiktas? diyebilir miyiz?

Alıntıları Göster
    Mesut Hoşcan hayırlı olsun hakkaten kurtulduk hiç beklemedğim bi zafer oldu Ertuğrul Hocaylada İnşallah başarıları yakalayacağız
  • quote:

Mesut Hoşcan hayırlı olsun hakkaten kurtulduk hiç beklemedğim bi zafer oldu Ertuğrul Hocaylada İnşallah başarıları yakalayacağız

Alıntıları Göster
    Es es li Forumdaşlara büyük geçmiş olsun.Çok şükür H.ünal denen cisimden kurtuldunuz.Hiç bir degere önem vermeyen,ahlak yoksunu birisi Es ese yakışıyordu.Umarım yeni başkan ve hoca ile daha güzel günlere gidersiniz.
  • Mesut hoscan ve sağlam
     **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Eskisehirde büyük bir devrim yasandı Halil Ünal ve ekürleri resmen kovuldu diyebiliriz.
    Yeni baskan yeni td bütün camiaya hayırlı olsun. Küskünlükler kızgınlıklar geride kaldı zaman kenetlenme zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Diyemeyiz, çünkü Ertuğrul hoca Bursaspor'u çalıştırırken bile Veysel'i istiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Halil Ünal ve yönetiminden kurtulduk, sportif direktör Zafer Tüzün kovuldu daha ne olsun çok mutluyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Halil Ünal ve yönetiminden kurtulduk, sportif direktör Zafer Tüzün kovuldu daha ne olsun çok mutluyuz

Aynen ya Zafer Tüzün ü kovdu ya çok iyi oldu artık yok malecki yok boffin yok andrej mrkela yok causic gibi adamlar gelmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Aynen ya Zafer Tüzün ü kovdu ya çok iyi oldu artık yok malecki yok boffin yok andrej mrkela yok causic gibi adamlar gelmez

Alıntıları Göster
    Aslinda ben ne malecki ne boffin ne causic e karsiyim. Boffin ilk zamanlar cok kotuydu sonradan toparladi. malecki yi bosuna verdik aslinda canavar gibi topcuydu 2 gunde 4 gol atmis tek oyuncumuz denebilir. causic tello yokken mehmet guven yerine en iyi secenekti eger ki alinmasaydi mehmet guvene kalacaktik. Ucuza aldigimiz topcular bunlar bunlari degerlendirmeyen kisi Ersun YANAL idi. Insallah febe ye giderde rahat ederiz yoksa ben Esparkta ustune atlayacagim bir daha gordugum zaman.

Zafer Tüzün aslında Eskişehirspordan Fenere gitmiş başka bir topcu. Gelecek hali Alper Potuk diyebiliriz.(geçmiş Alper Potugu). Belki niyeti iyiydi ucuza iyi topcu arandi ama yonetimin tavri bize cok sey kaybettirdi. Adam Ilhan Cavcav gibi kesfedilmemis ucuz yetenekleri milli takim duzeyine gelipte milletin bilmedigi topculari aldi getirdi. Yonetimden dolayi teknik yonetimden dolayi belki birseyler kanitlayamadi.

Ertugrul Saglam olayina gelince Eskişehirspor a bence yakismayacak bir teknik direktor. Ben Skibbe yi tekrar getirme taraftariyim. Adam paralari odeyin adamlar 2. siraya geldi diyecek kadar cesurdu olmasi gerekende buydu. Tek basina baski kuramadi medyaya soyledi diye adami kovdular. Bedava oynattigimiz takimla 2. yapmis bir teknik direktor varken adami taniyorken topcularin bircogundan faydalanabilecek bir kisi iken gidipte Ertugrul saglam sampiyon teknik direktor diye getirmek bence sacma. Ayrıca bursaspordan nasıl ayrıldı sampiyon yapti ama cok inatci... Skibbe nerde hatasi varsa onu duzeltme tarafinda saglamda bu ozellik malesef ki yok. Topculuk yillarinda da Toshack aldi defans oynatti adamin kariyeri bitti dendi. Biz veysel sariyi ortasahanin ilerisinden resmen bek e aldik stoper oynattik oynadi mi oynadi dusunmedi olmaz demedi. Saglamda olmaz var buda en kotu tarafi. Bence bastan hatali bir t.d. secimi.

Bunlar arasında beni en cok korkutan Mesut Hoscan in kris boyd transferini yaptiran adam olusu. Bende Halil unal karsitiydim ama mesut hoscani da izleyecegiz bakalim o ne yapacak. Daha transfer gormedik tam olarak. Millet uctu neler aldi neler satti.. Dusen takimlarin cok canavar topculari vardi onlari da alabiliriz hala..

Umarım kazanan Eskişehirsporumuz olur.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.