Bildirim
Eş değer direnç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ -
bazı sorular harflendirilerek çözülemez buda onlardan biri _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jackk001
bazı sorular harflendirilerek çözülemez buda onlardan biri
Hocam ben de öyle tahmin ettim aslında. Normal çözmeye çalışıyorum ama hakikaten çok karıştırıyorum birbirine. Bir türlü çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1/2 hocam galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: armetyo
1/2 hocam galiba
Öyle hocam da çözüm nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam fizik koleji yazın google a mehmet karaağaçın konu anlatımlı videoları var orda elektrik akımında çözdüğü en son soru defterime not almışım aynı bunun gibi bi baksanıza o soruya bununla aynı mantık cvp da r/2 geliyo _____________________________ -
Harflendirme yapılarak da çözülür. Devreyi harflendirme yaparsanız Watson köprüsünden ortadaki direnç iptal oluyor.
Edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrenayk -- 15 Aralık 2016; 19:07:40 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fahrenayk
Harflendirme yapılarak da çözülür. Devreyi harflendirme yaparsanız Watson köprüsünden ortadaki direnç iptal oluyor.
Edit
hocam size zahmet çizebilir misiniz? Çok teşekkürler_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Opethian v2
quote:
Orijinalden alıntı: Fahrenayk
Edit
hocam size zahmet çizebilir misiniz? Çok teşekkürler
Karşılıklı dirençlerin çarpımı eşit olduğu için ortadaki dirençden akım geçmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı