Şimdi Ara

Erzurumsporlular Yardım ve Dayanışma Derneği:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok eğlenceli bir konuymuş, geç de olsa gördüm... bak bi de canım çekti şimdi cağı görünce...o zamanlar 3-4 tü şimdi 6 lira...gidem de bi yiyem... :)
  • bir tane de benden olsun bari...

Bir gün cemaat Naim hocaya gelir;
    -Hocam namazı hızlı kıldırda Erzurum spor maçına kavuşalım der.
    Hoca;-Tamam der, namaza başlarlar...Naim hoca öyle hızlı kıldırırki dua falan okumaz sadece yat kalk sağa selam verir, sıra sola gelir selamı öyle bir uzatır ki cemaat dayanamaz sorar:
    -Hocam ne oldi niye bele uzattın...
    -Ula uşah susun radara yakalandıh (Solda müftüyü görür)
  • aslım dadaş mekanım laz

ama erzurumun dürüstlüğünü ve mertliğini trabzonunda asiliğini,hırçınlığını inatçılığını almış bir insanım bu halimlende gurur duyuyorum türkiyede bu haldeki sayılı insanlardan biriyim erzurum ve trabzon insanlarının geçmişini ve kültürünü bu ülkede her vatansever kesinlikle araştırıp bazı şeyleri örnek almalılardır. bu ülkede erzurum ve trabzon insanı en çok vatansever yöneticileri çıkarmış insanlardır.

yukarda biri naim hocayı örnek göstermiş gerçekten naim hocanın hikayelerini herkez okumalı özellikle kürtlerlen ,dadaş halk arasındaki birleştiriciliği çok önemlidir.
    http://www.egitimyuvasi.com/forum/fikralar/38215_erzurumlu-naim-hoca-fikralari

• Yeni stad da yapıldı tekrar o bölgeden bir takımı en azından 1.ligde görmek isteriz.
  • geçen sene erzurumu kazandım.üniversitedeyken bi ara cumhuriyet caddesindeyim bilenler bilir dumlunun önünde bir kalabalık var ama nasıl bağırıyorlar dedim gideyim yanlarına birine sordum ne oluyor diye erzurumspor veya erzurumun başka bi takımı belediye olabilir maç kazanmış meşaleler felan yakıldı büyükşehirler kadar olmasada eğlenceli kutlamaydı.bu arada büyükşehirler derken erzurum da aslında büyük bir şehir ama ankaradan erzuruma gidince pek de büyük olmadığını gördüm
  • Logo çok efsane yanlız bi anlamı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGrace

Logo çok efsane yanlız bi anlamı var mı?

Orta Asya’da şamanizm’e göre: yer ile göğün arasındaki çelik kapıyı kartal tutar. İnsanlara gökyüzü ve yeryüzü yolculuklarında; refaket eden varlıklar, kuş şeklindedir. Kartal: kuşlar arasında, ululuk ve yükseklik timsalidir. Bu yüzden; Türkler; kılıç kabzalarında, çift başlı kartal figürü kullanmışlardır.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Çift_başlı_kartal#section_3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu canli tutaydik, guzel seyler cikiyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dadaşlar rağbet göstermiyor kendi konularına :(
  • ya burayı biraz hareketlendireydik, donanımhaberde yok mu erzurumlu...
  • up.
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.