Şimdi Ara

Erzurum'da Şehitler için buzdan Türk Bayrağı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaay on numara olmuş bayrağın üzerine şehitlerimizin isimlerini yazsalardı daha bi harika olurdu..Allah razı olsun yapandan...
  • Aman tomalar gormesin , Toma sicak su atar kesin . Turk bayragi gorunce hemen su atiyorlar geneldd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aman dindarim milliyetciyim adaletliyim deme sakin ha Sehitlerimi onemsiyorumda deme nede olsa tek gayen hukumete laf atmak .

Burada oncesi sonrasi yazacagin her kelam milliyetci, dindar ve ataturkcu yazilarin tamamen gercek disi olacak ve komik bir eglence haline gelecektir.

Nasil bir cenaze evinden ilk gun miras konusulmayacak seyler arasinda iken sen alanen miras ne olacak deme curettini gosteriyor ve olenin veya o anki konunun senin icin ZERRE KADAR ONEMLİ olmadiginida avaz avaz bagiriyorsun.
    Bana cevap vermeye sakinha kalkisma cunku tek kullanimlik selpaklar gibi o kistasdaki insanlari ikinci defa muhatap almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Aman dindarim milliyetciyim adaletliyim deme sakin ha Sehitlerimi onemsiyorumda deme nede olsa tek gayen hukumete laf atmak .

Burada oncesi sonrasi yazacagin her kelam milliyetci, dindar ve ataturkcu yazilarin tamamen gercek disi olacak ve komik bir eglence haline gelecektir.

Nasil bir cenaze evinden ilk gun miras konusulmayacak seyler arasinda iken sen alanen miras ne olacak deme curettini gosteriyor ve olenin veya o anki konunun senin icin ZERRE KADAR ONEMLİ olmadiginida avaz avaz bagiriyorsun.
    Bana cevap vermeye sakinha kalkisma cunku tek kullanimlik selpaklar gibi o kistasdaki insanlari ikinci defa muhatap almam.

Çelişkiye bak çelişkiye

Senin desteklediğin adamların hepsi 1 kere bile olsa 180 derece dönüş yaptı . Ha siz milliyetçisiniz Atatürkçüsünüz biz değiliz.

Blokla kardeşim bloklaa hadi dogmatik insanlara uğraşmam zaten . Rica ediyorum blokla beni .

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Seni neden blocklayayimki ?
    Sen yolda gordugun sana gore gereksiz herseyi yerinden oynatiyormusun.?

Hadi yuru senin yaptigin alanen sudur.

Bir ailede baba oluyor aksam oluyor millet toplanmis kuran felan okuyor sen durdun yere diyorsunki miras ne olacak.

Senin yaptiginda aynen budur.
    Olayin konumu ,onemi senin icin onemli degil senin tek gayen Hukumete salca olmak..
    Hukumete kufur etmek icin gerekli onlarca konu acilirken hicbirsey yokken manevi degeri olan bir konuda siyaset yapiyorsun.
    Hadi yuru sen daha nasil bir tezatlik icersinde oldugunu cozdugunde pm atabilirsin.

• Elinizin altında Tonlarca kaynak varken hala 1400 lerin kafasındasınız . Açıp okumak yok bir şey yok .

Elinde Türk bayrağı varken ısrarla ona sıkan Tomaları da gördük çok şükür , pkk yandaşlığı veya ona benzer hiçbir şey yokken özellikle Türk bayrağının olduğu yere gaz bombası atanları da gördük çok şükür .

Elinizin altında internet var onu kullanın sonra laf sokucam diye direniyorsunuz Video atınca montaj oluyor .

Kastettiğin hükumet bunları yaptıysa eğer bunlara da montaj demiyorsan manevi değere kim değer veriyormuş he ?

Yav sizin 7 Haziran'dan önceki yorumlarınız farklı 7 Haziran 1 Kasım arası farklı 1 Kasım sonrası farklı . Siz başkasına laf atacak son kesimsiniz .

Verdiğin örnekler bile Din üzerinden prim yapmak .

Bana cevap yazacağına Youtube aç izle izle veya aç bir interneti OKU !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.