benim KARS a çıktı askerlik. ve toplanma yeri erzincan diyor. acaba erzincana gitmeden direk KARS a gidip teslim olsam olurmu?
bende bunu merak ediyorum uçak ile gitsek?
valla bilader. demin baktım uçak kalmamış o tarihta karsa. ve sorduğum insanlar sakın oraya gitmeyin çok eziyet çekersiniz diyorlar. ve bende direk karsa gitmeye karar verdim
aynı yere bende çıktım bende toplanma merkezınde zorluk cekecegımı duydum ve 16 sı tarıhlı bılet aldım 2 gun gec sımdı aklıma gelen acaba gec gıtmemın sorunu olurmu ?
SA. ARKADAŞLAR BENDE KARSA GİDİYORUM, KTM YE KATILMAYACAGIM EN ERKEN 15 ARALIK PZTSİ SABAH 10:30 UCAGINA YER BULABİLDİM İSTANBUL-KARS, NAPALIM 1 GÜN GEC TESLİM OLUCAZ ARTIK... KTM LER İLE İLGİLİ HOŞ ŞEYLER DUYMADIGIMDAN BÖYLE BİR KARAR VERDİM, İNŞALLAH 1 GÜNLÜK GECİKME SORUN TEŞKİL ETMEZ..
14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS
SELAMETLE....
geçen sene yapan arkadaştan aldığım bilgiye göre 1 hafta sonra teslim olan kişiiler varmış ve bişey olmamış. ayrıyetten çıkan haberlere göre bayram üzeri olduğu için sanırım çarşambaya almışlar en geç teslim tarihini. tam emin değilim ama bende pazartesi gdiyorum ve problem çıkacağını zannetmiyorum. zaten hepimizin geçerli nedenleri var. yoksa erkenden gidip erkenden gelmeyi herkes çok ister. şu KTM olayıda giderken olmazsa dönerken mecburen katılacağımız bi birlik olarak duydum. yine oraya katılacağız yani. hepimize şimdiden hayırlı olsun :)
MESUT SEN NASIL GİDECEKSİN? KARA YOLU MU UCAK MI? BEN DE BİR ARKADAŞA SORDUM ACEMİLİKTEN SONRA İZİN KULLANMAYACAKSAN UCAK DÖNÜŞ BİLETİNİ ALABİLİRSİN DEDİ...GİDİNCE BAKICAM DURUMA ONA GÖRE HAREKET EDİCEM... İNŞALLAH DÜŞTÜĞÜMÜZ YER İYİDİR SOĞUK DIŞINDA
GÖRÜŞMEK ÜZERE...
bende aynıı yere düşmüşümm devrelerimm. kayseriden geliyorumm. mahmut.icli@hotmail.com ekleyinn grzşelimm
Aday Nu. 13228 Adı Soyadı MAHMUT İÇLİ Baba Adı CENGİZ Doğum Yeri MELİKGAZİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branşı Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KARS İL J. K.LIĞI KARS
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
ktm ye katılıcam bende artık cıkacak zorluklara katlanıcaz ..:)
yasin;
ben uçakla gidicem. pazartesine aldım biletimi. inşallah pazartesi sabahtan gidiyorum. istanbuldan ne otobüs ne tren hiçbi şekilde gidilmez oraya uçaktan başka. 2 gün sürer valla :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme