Şimdi Ara

ERYX ONLİNE 1000+ yabancı sw 80 cap chine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ERYX Onlineye başladık 5 6 arkadaş. Daha once Seidentcraft Blaze necro sro oynadık şimdi Eryx onlinedeyiz bizimle beraber oynamak istiyen
    arkadaslar. MCDLIII Lothbrok pm atabilir.

Server için az bilgi veriyim bir ikide resim

Oyunu Bilgiler Değer
    Seviye kap 80
    Dişli kap 8. derece.
    Beceri kap 80
    Canavar kap 80
    Server dosyaları vSRO
    Yarışları Çin
    SOx tipi 8D Moon & SoStar
    EXP Oranı 70x
    Alchemy Rate 1x
    İş Oranı 80x
    Gold Drop Rate 5x
    Saatte ipek 2
    Otomatik Equip 7 dereceye kadar
    Bot İzin
    IP Limiti 2
    FW Zaman 20:00 +1 UTC Server Saati
    CTF Her 2H
    BA Her 2H
    CTF Ödül 1 Gümüş sikke
    BA Ödüller Gümüş sikkeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilyoslu -- 21 Temmuz 2014; 0:26:15 >

• Resimde ekliycem. Server baya kalabalik ve kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun oynanır mbot yasal mı peki?
  • beyler 10 guild komple eryxi bırakıyor sizde başlamayın derim biz futuristic olarak bırakıyoruz soe +9 spear yapmıştım ve charı sattım oyun boşalıcak haberiniz olsun bu arada seidenkraft demişsin eğer heavenda oynadıysanız 0rk ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

beyler 10 guild komple eryxi bırakıyor sizde başlamayın derim biz futuristic olarak bırakıyoruz soe +9 spear yapmıştım ve charı sattım oyun boşalıcak haberiniz olsun bu arada seidenkraft demişsin eğer heavenda oynadıysanız 0rk ben

peki hangi private server a başlamamızı tavisye edersin şu anda? Bugün başladım eryx e ve çok memnunum şu an için serverdan, şimdilik güzel gidiyor gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhominas -- 5 Ağustos 2014; 4:20:57 >
  • Rhominas R kullanıcısına yanıt
    Tough warrıor ve MI0 dagger bir kaç arkadaş daha var Heawendan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhominas

quote:

beyler 10 guild komple eryxi bırakıyor sizde başlamayın derim biz futuristic olarak bırakıyoruz soe +9 spear yapmıştım ve charı sattım oyun boşalıcak haberiniz olsun bu arada seidenkraft demişsin eğer heavenda oynadıysanız 0rk ben

peki hangi private server a başlamamızı tavisye edersin şu anda? Bugün başladım eryx e ve çok memnunum şu an için serverdan, şimdilik güzel gidiyor gibi görünüyor

dostum eryxtede oyuncu azaldı bakma öyle olduğuna pvp yok giib bişey nerdeyse skalidor açılıcak onu bekleyin skalidor.com

• bence silkroadtan kurtulun artık tövbe edin :) skalidorun sonuda aynı olucak verdiğiniz emege deymicek. ayrıca eryx skalidor gibi swlerde cok fazla Turk var bu bir
    serverın uzun ömurlu olmadıgının işaretidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilyoslu

bence silkroadtan kurtulun artık tövbe edin :) skalidorun sonuda aynı olucak verdiğiniz emege deymicek. ayrıca eryx skalidor gibi swlerde cok fazla Turk var bu bir
    serverın uzun ömurlu olmadıgının işaretidir :)

silkroad dan tövbe mi edilir, oynadığım en kral oyun, 10 yıldır oynuyorum. oynadığım private serverların da %80inde çok eğlendim:D 2 gündür de eryxteyim gayet eğlenceli geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhominas -- 5 Ağustos 2014; 14:51:00 >
  • oyuna girdim ilk gördüğüm şey janganda ellerinde + bilmem kaç sunlu adamlar, oynamamak için bir sebep.
  • oyunda sun yok :) benım en fazla gordugum +da +10.
  • Beyler Size iyi bir haberim var

http://www.joymax.org/forum/joysro-duyurular/34590-elite80cap-server-ozellikleri-ve-linkler.html

3 senedir hizmet veren bir gm ekibi ve sunucu şimdi 80 cap açılıyor büyük yankı uyandırdı siz bir inceleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiefint123

Beyler Size iyi bir haberim var

http://www.joymax.org/forum/joysro-duyurular/34590-elite80cap-server-ozellikleri-ve-linkler.html

3 senedir hizmet veren bir gm ekibi ve sunucu şimdi 80 cap açılıyor büyük yankı uyandırdı siz bir inceleyin :)

JoySro'nun herhangi bir serverına yeni başlayacak arkadaşlara hitaben:

Arkadaşlar ben JoySro'nun neredeyse tüm serverlerında oynayıp bıraktım.Bu oyunun sahiplerinin gözü sadece parada.Oyun ve oyuncu ile herhangi bir ilgileri kesinlikle yok.

110 capta oynarken adamlar server ile ilgilenmiyorlardı.O kadar item yaptık ettik,sonra oyuncu yok diye serverı kapattılar halbuki oyuncular,gmler server ile ilgilenmiyor diye oyunu bırakıyordu.

Yani JoySro'ya başlayacaksanız 3-4 hatta 10 kere yeniden düşünün.

• quote:

bende bu oyuna gelmek istiyorum adamlar bildiğin kurumsal şirket gibi çalışıyor ama ne zaman açılcak

• quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

quote:

bende bu oyuna gelmek istiyorum adamlar bildiğin kurumsal şirket gibi çalışıyor ama ne zaman açılcak

10 ağustos 16:00 da açılcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

JoySro'nun herhangi bir serverına yeni başlayacak arkadaşlara hitaben:

Arkadaşlar ben JoySro'nun neredeyse tüm serverlerında oynayıp bıraktım.Bu oyunun sahiplerinin gözü sadece parada.Oyun ve oyuncu ile herhangi bir ilgileri kesinlikle yok.

110 capta oynarken adamlar server ile ilgilenmiyorlardı.O kadar item yaptık ettik,sonra oyuncu yok diye serverı kapattılar halbuki oyuncular,gmler server ile ilgilenmiyor diye oyunu bırakıyordu.

Yani JoySro'ya başlayacaksanız 3-4 hatta 10 kere yeniden düşünün.

Kardeş bence yanlış düşünüyosun. joysronun hazar serverinde oynadım ve 1 lira bile yatırmadan 3 ayda 450 tl lik item yaptım 350 tl kadar okuttum bi 100 tl lik item var onlarıda sattıktan sonra elite serverinde silk çekecem. yani demek istediğim şu piyasada bir çok server var ama para yatırmadan bi yerlere gelebileceğin server sayısı az ve bu serverlerin başında joysro gelir. evet haklısın saltuğu bitirdiler ama bu gene oyuncuların suçu çünkü zevk almak için değil egy silah yapıp satmak için oynadılar buda oyuncu tutmadı. elite serverinde tl ile satış yasak ve içeriği çok güzel ben başlamanı tercih ederim yani güzel bi hobi

• Baya yeni sw çıkmış anlaşılan.Heavenden __YaKaMoZ__ ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Materdom

Baya yeni sw çıkmış anlaşılan.Heavenden __YaKaMoZ__ ben :)

Hatirliyorum galiba seni bende 0rk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 14 Ağustos 2014; 4:58:12 >
  • quote:

quote:

Wizarttın yanlış hatırlamıyorsam bende seni hatırlıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Wizarttın yanlış hatırlamıyorsam bende seni hatırlıyorum

Aynen wiz cleric

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.