Şimdi Ara

ERTAN SİNAN SAHİN\ ÖMER CAN DOĞRU YAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar yayının hepsini izledim özet geçmek gerekirse sıralama tahmininden çok kaçınıyorlar

Ömer bu sene sınava girmiş 2018de 7. mi ne olmuş öyle bişey matematik ve fizik bizim sınavdan çok daha zordu dedi 15 boş bırakmış etrafında gördüğü en yüksek net 110 78 miş Ertan hocanın gördüğü de 115 78 ve 77 yapan 2 kişi varmış

Ertan hoca fiziğin kesinlikle zor olduğunu belirtti ve iptal soru da beklemediğini söyledi olsa geçen seneki dalga sorusunun olacağını söyledi illa bi sıralama görmek isteyenler 2019 sıralamasına baksın ama bunu tahmin etmek imkansız dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Can değil farooq

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

Hajshckshc doğru

Zaten tüm derece öğrencilerinin adı Ömer Faruk

• Bu arada ömer faruk 2018den bile iyi gelebilecgini söyledi 12. Dakikada

• demek ömer abimiz 2018 den zor demiş mata  

• O da bişey mi 15 boşu varmış hcjdbc

• 115 78
    Hulk gerçek olabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta 115
    115 78 ney.

• osmansahyy O kullanıcısına yanıt

Valla bunu Ertan hoca dedi 2 ayrı kişiyi duymuş böyle ama o da sınavın kesinlikle zor olduğunu düşünüyor

Çok net konuşmaktan kaçınıyor ama genelde

• Daneres kullanıcısına yanıt
    olabilir Ertan hocanın çok geniş çevresi var iyi okullardan öğrencileri vardır da çok iyi netler ondan şaşırdım

Şaşırtıcı gerçekten belli bi kesime işlemiyor hiç

Uzaydan da sorsa yapacak insanlar gerçekten var sanırım çok kafayı bozuyorlar sınavla ama yani oturup ne çözebilirsin ki

bence olimpiyat geçmişi olan matematikçiler rahat yapardı sınavlar,ı diğer branşların fizik hariç pek bi zorluğu da yoktu tyt ayt

Yapardı tabi ama hepsini yapmak da biraz şov oluyor zaman kısıtlaması ve başka dersler varken

Kaç olimpiyatçı vardır ki veya kaçı hepsini yapabilir hep belirsizlik var bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Daneres

Yapardı tabi ama hepsini yapmak da biraz şov oluyor zaman kısıtlaması ve başka dersler varken

Kaç olimpiyatçı vardır ki veya kaçı hepsini yapabilir hep belirsizlik var bana göre

KillingRoad bu sene çalışıp girseydi fullerdi mesela AYT'yi, TYT'de de 113 üstü yapardı rahatlıkla. Olimpiyatçılar çok rahat ezer bu sınavıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakiSilva -- 1 Temmuz 2021; 2:21:11 >
  • BakiSilva kullanıcısına yanıt

Ben kimsenin 40 yapamadığını savunmuyorum tabi ki vardır ama bunların sayısı da önemli değil mi zorluk hakkında fikir oluşturması için

Öğretmenlerden iyi matematik yapan çok öğrenci var ben de anı iyi yönetsem 31 yerine 35 yapabilirdim

Dediğinize katılıyorum yoksa içinden geçen var mutlaka

hocam çok vardır diye demedim sınavın rahat gelebileceği kesmi söyledim sadece. mat zor olduğu zaman diğer derslere de yansıyor en sonra matı bıraksan bile geriye dönme olasılığı ve zor oldığunu görüp ön yargı oluşma olasılığı var. olimpiyatçılar için bu yüzden rahat olur

Haklısınız zaten ne sorsanız ona hazır olan bi kesim var yani katılıyorum kim bilir daha neler çözmüştür

Bunları da çözer yani

Ya bu dünyanın en saçma olayı. Tıp okumak isteyen adam olimpiyat matematiği bilmediği için rkaybediyor resmen. Verilen eğitime bak sordukları sorulara bak abi durup durup sinirleniyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.