Şimdi Ara

ertan sinan sahin deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aytde ilk 5 denemeyi baya kasmislar bence. ama yayinlar icinde en iyisi bu diyebilirim. bircok sorusu osym sorsa siritmaz. hatta tamami.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öyle sorular var ki soruyu çözdükten sonra doğru olduğuna dair tüm kutsal bildiklerimin üzerine yemin edebileceğim sorular yanlış çıkıyor. Çok ince detaylar var. Kavram bilgisini sorgulatıyor. Hayatımda gördüğüm en iyi denemelerden. Kötü yanı ise paranoyak yaptı beni. En basit sorularda bile esş burada ne oyunlar çevirmiş diye düşünüyorum sürekli.
  • MUAZZAM ulan 14te14 geldi kesin diye çıktım 3y geldi. Ösym simülasyonu bile yapılmış resmen, çok başarılı..

• Öyle sorular var ki soruyu çözdükten sonra doğru olduğuna dair tüm kutsal bildiklerimin üzerine yemin edebileceğim sorular yanlış çıkıyor. Çok ince detaylar var. Kavram bilgisini sorgulatıyor. Hayatımda gördüğüm en iyi denemelerden. Kötü yanı ise paranoyak yaptı beni. En basit sorularda bile esş burada ne oyunlar çevirmiş diye düşünüyorum sürekli.

• Sanırım durum şöyle, ÖSYM 2 tane yeni tarz soruyor AYT'de. Bizde o sayı 3-4 gibi oldu yer yer. Bir de daha çok kavram odaklı soru soruldu. ÖSYM aslında daha çok klasik tarzda soruya yer veriyor. Bu yüzden farklı bir prova niteliğinde. İlerleyen yıllarda deneme sayısını artırarak tam prova niteliğine çekmeyi düşünüyoruz.
  • Hocam katılıyorum bence net açısından pek kafaya takmadan alınabilecek en yüksek verimi almaya çalışırsak bizim için daha yararlı olur. Sorular çok kafa açıcı. Ellerinize sağlık ama dediğim gibi netleri ben pek takmamaya çalışcağım ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    hocam ben whatsapp hattınıza denemelerin çözümü için kod attım ama henüz açılmadı. bayramın bitmesini mi beklemem gerekiyor? yarın açılsa çok iyi olurdu.
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Evet Çarşamba'yı beklemek gerekiyor. Arkadaşlar çok yoruldular, biraz dinlensinler :) Bu arada 1-2 deneme çözersin fazladan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bidebayılistiyosanferiha B kullanıcısına yanıt
    Net olarak 1-2 aşağısını verecektir, kafaya takmayın bence.
    Tamamdır hocam. Sorular çok güzel. Çözdüğüm bazı sorulardan bile izlicem, sizin getirdiğiniz yorumları merak ediyorum.

• Deneme çok kaliteli ama hocamın da belirttiği gibi ayırt edici soru sayısı fazla ve bazı yerler genellikle ÖSYM’nin sormaktan kaçındığı yerler.

Hocam cidden gecen yil sinava girmiş biri olarak cok kaliteli ama daha az zor olsa daha iyi olur geri bildirim olarak bi sonraki yıllar için

• Soruyu çözsem bile Ertan hocam nasıl çözmüş diye tüm çözümleri izlemeye bir başlıyorum 1 saat geçiyor. Ama nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Her açıdan kalite kokuyor.

• Soru kalıpları muhteşem sizden istenen de sorularda açık bir şekilde ifade edilmiş bu yüzden ösym ile çok yakın diyebiliriz. Zorluk seviyesi olarak ÖSYM'nin biraz daha üzerinde 345 AYT FEN Denemelerinin Fizik bölümünde 13-14 yaparken Ertan hocamızın denemelerinde 8-10 civarı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 26 Mayıs 2020; 10:10:4 >
    Evet hocam özellikle ilk ayt denemesindeki enerji ve silgi/kalemtıraş sorusunda çok fena patladım :D

• ayt kısmında 12 doğrunun altına düşmeden denemeleri tamamladm.beş denemem full geldi. bu denemeyi hazrlayan herkese teşekkrler. Ertan hocam çözmler çok güzel. çözümn altndaki sorulara verilen cevaplar resmen level atlattı bana. sonuna kadr kullandm tüm imkanları mükemmel olmus.
    Hocam 16 denemenin 14 tanesini fulledim kalanlardan da toplam 3 yanlışım çıktı ayt adına sınavda tek hedefim fiziği fullemek sizce bundan sonra ne yapmalıyım ne önerirsiniz çıkmışları daha çözmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.