Şimdi Ara

Ertan sinan şahin 2020 tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seneninkine çok yakın neden bu kadar iyimser bilgisi olan var mı? 2019 göre 5k kusur olan netlerime 5900 cıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Petruccist kardeş senin kadar alayına gider modunda olamasam da haklısın bence :) Yani 2019 zaten yığılma olan bir sınavdı. Bu ondan da fazlaca yığılma sonucu verebilir mi? Ben pek sanmıyorum. Pandemi olayı gerçekten belirleyici. Hatta öğrencilerin bu kötümser yaklaşımda olmasında bile bir pandemi etkisi var bence. Kimse ilk 1000'e giremiyor denilenlere bakılırsa :)
    Arkadaşlar bu konudaki yorumlardan ziyade gerçekçi yorumları ciddiye almanızı tavsiye ediyorum. Ertan beyin görüşlerine saygı duymakla birlikte görüşlerini mantıklı bulmuyorum. Hele şu petru muydı neydi yorumlarını kesinlikle ciddiye almayın yoksa 28 Temmuzda sonuçlar beklediğiniz gibi gelmediğinde çok üzülürsünüz.
  • 5k da ne kadar atmasını bekliyordun

• Nerden bakabiliriz bu tahminlere

• 2019u hesaplamıyor mu ki zaten hocam? Senin bahsettiğin hesaplamanın linkini atabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019u hesapliyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    Konuş reiss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2019 mu hesaplıyor?? Bilmiyordum tamam teşekkürler

• Çok iyimser çok 5kyi 20 kya atmasi lazim demi normalde

• Ya açıkçası pek yorum yapamiyorum ben ondan soruyorum . Tecrübeli değilim bu konularda

• ModelX kullanıcısına yanıt
    Hayır forumda başka girdiklerimde 8 -9 k çıkıyordu

• Evet öyleymiş herhalde

• Bence daha kötü gelir

• Petru konuş ulan konuşşş

• Geçen seneden 0-25k arası birkaç sonuç denemiştim puango ve esş arasında. Puango olduğundan bir tık kötü sıralama söylüyor, esş'ninki olduğundan 10-20 en fazla fark ediyor. Esş şu an geçen sene için en doğrusu yani.
  • Petruccist kardeş senin kadar alayına gider modunda olamasam da haklısın bence :) Yani 2019 zaten yığılma olan bir sınavdı. Bu ondan da fazlaca yığılma sonucu verebilir mi? Ben pek sanmıyorum. Pandemi olayı gerçekten belirleyici. Hatta öğrencilerin bu kötümser yaklaşımda olmasında bile bir pandemi etkisi var bence. Kimse ilk 1000'e giremiyor denilenlere bakılırsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertansinansahin -- 12 Temmuz 2020; 14:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertansinansahin

Petruccist kardeş senin kadar alayına gider modunda olamasam da haklısın bence :) Yani 2019 zaten yığılma olan bir sınavdı. Bu ondan da fazlaca yığılma sonucu verebilir mi? Ben pek sanmıyorum. Pandemi olayı gerçekten belirleyici. Hatta öğrencilerin bu kötümser yaklaşımda olmasında bile bir pandemi etkisi var bence. Kimse ilk 1000'e giremiyor denilenlere bakılırsa :)
    Yani siz 2019a benzer,ufak oynamalarla gelir diyosunuz tahminen doğru mu hocam?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.