Yahu yeter transfer manyağı olduk ! inşallah Haldunun kendisi bir an önce Türkiyeye döner bu ne be?
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
basın ipucu ver lan totemi kimin adına açalım.
Yalnız birde yarın dönmezse tüm forumlar acayip dalgalanır
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Pavlyuchenko gelicek...
+1905 gelirse bu gelir başkada gelmez
Haldun gelicek dendi ama sanırım gelmicek.olaki gelmezse yarın Havalaninda olucam hakkınızı helal edin simdiden 50 ölü 45 yaralı durumu olucak çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Pavlyuchenko gelicek...
Büyük ihtimal bencede.
Devre arası Halduna 15 milyon euro verilmiş git ne bulursan al gel demişler...Adam gıdım gıdım harcıyor kardeşim para hala duruyo olduğu gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Devre arası Halduna 15 milyon euro verilmiş git ne bulursan al gel demişler...Adam gıdım gıdım harcıyor kardeşim para hala duruyo olduğu gibi...
Aynen :) sanki bimden alış veriş yapıyor al al bitmedi hala parası :)
Pavlyuchenko GELİRSE GALATASARAYI BIRAKIRIM ARKADAŞ.HAKSIZ RAKABET VAR
Pavlyuchenko gelirse 3 kişiye gs forması
geliyoo geliyooo son bombaa bugün patlıcakk
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
Orijinalden alıntı: emiralem
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD Haldun bu sefer iyi gizlenemiyor, bütün transferler bağıra bağıra geldi. Gizlilik vs olmadı :)
ama bundan sonrası gereksiz olur ki gio da gereksizdi bence.
hem kimi göndericez derken bu sefer 2 kişi gitmesi gerekecek ve +2 olarak kimi kenarda oturtucaksın...
Gio gereksiz miydi arkadasım sana hiç bir şey soyliyemiyorum ins birini daha alır nonda danda kurtuluruz kewell zaten gidiyor bu sene hedefler büyük
4 ayda iki kiralık adam bize Uefa Avrupa Ligi'ni kazandıracak zaten.
Gio'nun opsiyonu var,Jo'nunki belli değil ama onu da beğenirsek kapar Haldun Üstünel...
joe;
emiralem arkadaşımız bu sene için konuşmuş.Benim yorumumsa "bu sene bize Avrupa Ligi'nde pek birşey kazandırmazlar." amaçlıydı ama seneyi bilemiyorum.Fakat bu sene adapte olurlarsa ligi alırız gibime geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme