Şimdi Ara

Erşan sucuk 11,90 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben ilk lezzet testime ilişkin paylaşımı yapayım.
    işin doğrusu ben pek beğenmedim.
    ancak şunu belirteyim ki yanlış anlaşılmasın ben haftada 6 gün çalışan birisi olarak pazar kahvaltılarımı sucuksuz yapmam bu yıllardır böyledir ve ucuk benim için bir keyiftir ytatmadığım marka çok azdır erşanda bunlardan birisiydi.
    denedim ve beğenmedim. beğenmedim derken sucuk kötü değil ama dedim ya benim için bu bir keyf ve bu sucuk o keyfi tam olarak tatmin etmedi.
    kalan sucuklar için artık bir hafta sonu eşi dostu mangalda sucuk partisi bekliyor bu işten en çok onlar karlı çıktı

(yazdığım yorumdan bu markayı beğenen arkadaşlar alınmasınlar herkesin damak tadı bir değil benim beğendiğimide siz beğenmeyebilirsiniz)

• Acılı sucuk mangalda piştiğinde çabuk kömürleşir.
    Ziyan olmamak için değerlendirmek istiyorsan, böreğe veya kuru fasulyeye koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Acılı sucuk mangalda piştiğinde çabuk kömürleşir.
    Ziyan olmamak için değerlendirmek istiyorsan, böreğe veya kuru fasulyeye koy.

hocam bendeki sucuklar acılı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ben ilk lezzet testime ilişkin paylaşımı yapayım.
    işin doğrusu ben pek beğenmedim.
    ancak şunu belirteyim ki yanlış anlaşılmasın ben haftada 6 gün çalışan birisi olarak pazar kahvaltılarımı sucuksuz yapmam bu yıllardır böyledir ve ucuk benim için bir keyiftir ytatmadığım marka çok azdır erşanda bunlardan birisiydi.
    denedim ve beğenmedim. beğenmedim derken sucuk kötü değil ama dedim ya benim için bu bir keyf ve bu sucuk o keyfi tam olarak tatmin etmedi.
    kalan sucuklar için artık bir hafta sonu eşi dostu mangalda sucuk partisi bekliyor bu işten en çok onlar karlı çıktı

(yazdığım yorumdan bu markayı beğenen arkadaşlar alınmasınlar herkesin damak tadı bir değil benim beğendiğimide siz beğenmeyebilirsiniz)

Bu sucuk mangalda rezil olur, mangallık sucuk alman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

İstisnasız her sucuk et çöpü + soyadan ibarettir.
    Bu nedenle düzenli olarak sucuk ve türevlerini tüketen ergenlerde jinekomasti sık görülür.

arkadaş olayı bitirmiş dağılın..

yukarda yazdıklarımı tekrar yazıyorum sebebide bu konuyu araştırdığımdan bilgim var ama herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş burda.gelişmiş ülkelerde kaliteli gıdayı zenginler yiyor..tabiki açsınız ve paranızda yok bende bu yüzden istanbulu bıraktım doğal hayat için kasaba gibi bir yerde ucuza kaliteli yiyorum..neyse gıda güvenliği önemli..sucuk olsun süt ve kola fabrikalarında çalışan gıda mühendisi tanıdık bulup sorsunlar..1980 gibi türkiyeye giriş yapan cargill ve benzeri firmaların ürünü mısır şurubu nedir nerde kullanılır..sodyum benzoat nedir?katkı maddeleri ve koruyucular nedir bi araştırsınlar..eskiden sucuklar plastik görünümünde olmazdı neden bir araştırsınlar..süt yogurt 6 ay dayanmazdı neden acaba?kanser vakalarındak artışları sağlık bakanlığı neden söylemez bi düşünsünler..yogurtun peynirin sütün sucuğun gerçeğinden bir yesinler ve bu görünüşte sucuk ama içindekilerin sucukla ne kadar ilgili oldugunu bir anlasınlar..neden 40 çeşit madde konur içine..bu arada tavuk çöpü tavugun yenmeyen parçaları olan ibiği ayakları taşlık bagırsak ve diğer pislikleridir.et çöpü ise ineğin kulakları memeleri işkembesi kafa yanak yüzdeki prçlr ve diğer pisliklerdir.ne demiş padişahımız olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..bir düşünün kimse çaresiz değildir..bu arada biri organik ürünlerden bahsetmiş benim kastım asla organik değil daha ziyade doğal köy pazarı veya kendi ürettiğiniz ürünlerdir..ben dirak köylüden sütü alır yogurt peynir yaparım köy kasabından eti alır sucuk yaparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 11 Mart 2012; 12:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

quote:

quote:

Bu nedenle düzenli olarak sucuk ve türevlerini tüketen ergenlerde jinekomasti sık görülür.

yukarda yazdıklarımı tekrar yazıyorum sebebide bu konuyu araştırdığımdan bilgim var ama herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş burda.gelişmiş ülkelerde kaliteli gıdayı zenginler yiyor..tabiki açsınız ve paranızda yok bende bu yüzden istanbulu bıraktım doğal hayat için kasaba gibi bir yerde ucuza kaliteli yiyorum..neyse gıda güvenliği önemli..sucuk olsun süt ve kola fabrikalarında çalışan gıda mühendisi tanıdık bulup sorsunlar..1980 gibi türkiyeye giriş yapan cargill ve benzeri firmaların ürünü mısır şurubu nedir nerde kullanılır..sodyum benzoat nedir?katkı maddeleri ve koruyucular nedir bi araştırsınlar..eskiden sucuklar plastik görünümünde olmazdı neden bir araştırsınlar..süt yogurt 6 ay dayanmazdı neden acaba?kanser vakalarındak artışları sağlık bakanlığı neden söylemez bi düşünsünler..yogurtun peynirin sütün sucuğun gerçeğinden bir yesinler ve bu görünüşte sucuk ama içindekilerin sucukla ne kadar ilgili oldugunu bir anlasınlar..neden 40 çeşit madde konur içine..bu arada tavuk çöpü tavugun yenmeyen parçaları olan ibiği ayakları taşlık bagırsak ve diğer pislikleridir.et çöpü ise ineğin kulakları memeleri işkembesi kafa yanak yüzdeki prçlr ve diğer pisliklerdir.ne demiş padişahımız olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..bir düşünün kimse çaresiz değildir..bu arada biri organik ürünlerden bahsetmiş benim kastım asla organik değil daha ziyade doğal köy pazarı veya kendi ürettiğiniz ürünlerdir..ben dirak köylüden sütü alır yogurt peynir yaparım köy kasabından eti alır sucuk yaparım..

morelimi bozdun her memesi olan jinekomastimi şimdi fazla kilodan olamazmı yane...

• Piyasada bu fiyata alınabilecek en guzel ürün iyi bir alisveristi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

sucuk tavsiyeleri gelirken ben de helal sertifikası alabilmiş (onu da yeni aldı) tek sucuğun aytaç sucuk olduğunu hatırlatayım ve ortalığı karıştırayım...

o sertifikaları da nasıl veriyorlarsa.. adamların sucuğunun rengi turuncu, tadının sucukla alakası yok ama üstüne bakına %100 dana eti. bu nası helallik anlamadım arkadaş! tüketiciyi yanıltıp kazıklamak da bu helal sertifikasının koşullarından birisi heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

quote:

quote:

ben inanmıyorrum arkadaş bu büyük firmaların çerçöp sakat atı alıp suucuk yapıp kilosunu 25-40 arası sattıklarına inanmıyorum
    inanmakta istemiyorum zaten kar yaptıkları bi işte neden ucuzuna ve sağlıksızına giderek yıllar içerisinde kazandıkları bu ismi bi anda yok etsinler..

burda atıp tutanlar farazi bi yerlerinden uyduruyorlar ötesi yok

eskiden kocakarı masalları vardı sağolsun forumdakilerin kocakarından farkları yokk...

yok yogurt 1 ay bozulmayor yok inek sütü değil süt tozu yok kaşar lar tekrar eritilip yapılıyor yok domuz etinden sucuk yapıyolar köylüden aldığın süte su katmadıklarını nerden biliyosun ? kasabından aldığın etin at eti olmadığının garantisi ne ? odanın birinde inekmi besleyelim yogurt yemek için ?
    gidip de semt pazarında merdiven altı imalatcıdan sucuk salam peynir almıyoruzki

gıda işine yıllar harcamış markalar ve marketlerden alışveriş yapıyoruz. sucuğa katılan etin çerçöp olduğunu söyleyen vatandaş hangi bilginle bunu burda yazıyosun açıkla ulan 30 tl kilosu adam sucuk satacak içine çerçöp koyacak bi kaybolun ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 11 Mart 2012; 13:41:23 >

• 1-2 haftadır namet acılı kangalı tercih ediyoruz, bugünde nametle birlikte ayrı bi tavada erşanı (acılı) yaptık. kendi yorumum; bi namet acılı değil ama genede güzeldi, her türlü yenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 11 Mart 2012; 13:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

1-2 haftadır namet acılı kangalı tercih ediyoruz, bugünde nametle birlikte ayrı bi tavada erşanı (acılı) yaptık. kendi yorumum; bi namet acılı değil ama genede güzeldi, her türlü yenir.

hocam erşan sucuk çok güzel bir sucuk içeriğini bilmiyorum gidip görmedim imalatını felam ama az çok anlarım sucuktan.
    1 senedir marketten 26 tl civarıda alıyorum erşanın kilosunu bazende cumhuriyet alıyorum hanım cumhuriyet i bbeğenmiyor erşan tercih ediyor..

afiyetle yiyin erşan normal suculta olsa kampanya 4 kilo alırdım ama acılı yemek zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 11 Mart 2012; 13:38:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

1-2 haftadır namet acılı kangalı tercih ediyoruz, bugünde nametle birlikte ayrı bi tavada erşanı (acılı) yaptık. kendi yorumum; bi namet acılı değil ama genede güzeldi, her türlü yenir.

hocam erşan sucuk çok güzel bir sucuk içeriğini bilmiyorum gidip görmedim imalatını felam ama az çok anlarım sucuktan.
    1 senedir marketten 26 tl civarıda alıyorum erşanın kilosunu bazende cumhuriyet alıyorum hanım cumhuriyet i bbeğenmiyor erşan tercih ediyor..

afiyetle yiyin erşan normal suculta olsa kampanya 4 kilo alırdım ama acılı yemek zor :)

hocam teşekkürler alan herkese afiyet olsun, malum damak zevki bu kişiden kişiye farklılık gösteriyor. bende genelde farklı markalar alıyorum (vakumlu olmamak ve bimdeki beşler olmamak kaydıyla) son 1 aydır çağrı marketlerdeki kendi markalı sucuklarından alıyordum, son 10 gündürde indirimde olduğu için namet deniyim dedim acılı müptelası oldum adeta erşanda dediğim gibi kötü değil ama alışmak gerekir.

• acılı sucuk için o kadar yemesi zor diye yazan arkadaş oldu ben de acılı sipariş ettiğime pişman olmuştum.2 saat önce siparişim geldi ben daha yemedim ama biri 3 diğeri 5 yaşında 2 yeğenim yedi.acı var mı acı diye sorduğumda yoo hiç acılı değil dediler.ben de birazdan tadına bakarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Bende SanalMarket'ten 2.6Kg aldım.
    Ama Bugün-yarın dağıtım Kapasitesi Doluydu. Pazartesi teslim edilecek
    Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

sanaldan alınca evemi yolluyorlar sizmi gidip alıyorsunuz ve ekstra bi ücreti varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Bende SanalMarket'ten 2.6Kg aldım.
    Ama Bugün-yarın dağıtım Kapasitesi Doluydu. Pazartesi teslim edilecek
    Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

sanaldan alınca evemi yolluyorlar sizmi gidip alıyorsunuz ve ekstra bi ücreti varmı

Eve isterseniz 2.75TL Hizmet bedeli ekliyor.
    Yine sanaldan alıp, Ücretsiz Mağazadan teslim alabilirsin!
    ikisinden birini tercih edersin...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.