Şimdi Ara

Erşan sucuk 11,90 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen moova sütte iki kere sipariş iptali yaptı adamlar bende makrodan aldım
  • spete eklenmiyor??olay bitmiş galiba normal fiyattan gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 10 Mart 2012; 17:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

2.6 kg da ben aldım haber veren arkadaşa tesekkürler.
    2.75 lirada hiz bedeli alıyor kgsi 13 liraya geldi arkadaşlar çok çok uygun.
    ama nasıl sucuktur bilmiyorum ilk defa tadacağım (daha önceki sucuk konusunda ki arkadaşların yorumlarını referans aldım)

sucuklar geldi üretim tarihi 3.3.2012 son kullanma tarihi 3.6.2012
    yarında tadını test eder yorumumu paylaşırım.
    eğer tadıda güzelse süper bir alışveriş olur

erşan kaliteli sucuktur devamlı tüketirim aradığım markadır ama acısı bana gelmez yiyebilene afiyet olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

quote:

2.6 kg da ben aldım haber veren arkadaşa tesekkürler.
    2.75 lirada hiz bedeli alıyor kgsi 13 liraya geldi arkadaşlar çok çok uygun.
    ama nasıl sucuktur bilmiyorum ilk defa tadacağım (daha önceki sucuk konusunda ki arkadaşların yorumlarını referans aldım)

sucuklar geldi üretim tarihi 3.3.2012 son kullanma tarihi 3.6.2012
    yarında tadını test eder yorumumu paylaşırım.
    eğer tadıda güzelse süper bir alışveriş olur

erşan kaliteli sucuktur devamlı tüketirim aradığım markadır ama acısı bana gelmez yiyebilene afiyet olsun :)

benim aldıklarım acı değil

• tabi damak zevki ama acısız sucukta yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

tabi damak zevki ama acısız sucukta yenmez

Bende acısız sucuğu sevmiyorum,kıyma gibi geliyor bana.
  • geçen sene money visayla 1 tl ye geliyordu kangalı 20 adet almıştım heralde baya kalitelidir kendileri
  • bende acılı severim sucuğu ama çoluk çocuk bebe belik acılı yiyemiyor.
    bu arada favorim polonezdir onunda acısı gayet yerinde olunca bizimkiler yiyemiyor
    biraz daha sucuk muhabbeti dönerse gidip yiyeceğim onun için ben ayrılıyorum
  • quote:

aldık bakalım akşama teslimi seçtik, mesajıda geldi ama bilemiyorum benide ararlarmı stok yok diye

hocam senin nick itibarı ile kaç kg alıdğnı merak ediyoruz
  • Ucuzsa vardır bir illeti,

bu ülkede son kullanma tarihi geçen tavukları paketini açıp parça tavuk olarak satılıyor.

Okanın programında bile iade alınan ürünlerin başka markete satıldıgını açıkladılar neyine güveneceğim bu ülkenin.

Dışardan iade edilen ilaçlı biberleri pazarlarda bize satmadılarmı, 1984 senesinde ingiltereden iade edilen margarinler (sodyum benzoatlı) Türk halkına satmadılarmı işin içinde ticaret para varsa orada Allah din iman yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source Code

Ucuzsa vardır bir illeti,

bu ülkede son kullanma tarihi geçen tavukları paketini açıp parça tavuk olarak satılıyor.

Okanın programında bile iade alınan ürünlerin başka markete satıldıgını açıkladılar neyine güveneceğim bu ülkenin.

Dışardan iade edilen ilaçlı biberleri pazarlarda bize satmadılarmı, 1984 senesinde ingiltereden iade edilen margarinler (sodyum benzoatlı) Türk halkına satmadılarmı işin içinde ticaret para varsa orada Allah din iman yoktur.

haklısın haklı daha dün deşifre programında çıktı kalite marketlerde yüksek fiyatlar ile satılan balların %40 tahlil sonucunda sahte olduğu ortaya çıktı
    bu nu derken arkadaş şunu da ekledi "bu sahte çıkan ballar 5 kilosu 100 tl olan ucuz ballardan değil"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 10 Mart 2012; 19:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

aldık bakalım akşama teslimi seçtik, mesajıda geldi ama bilemiyorum benide ararlarmı stok yok diye

hocam senin nick itibarı ile kaç kg alıdğnı merak ediyoruz

stok yok durumu ike karşılaşan arkadaşları düşünürek şu kadar aldık demek pek hoş olmaz ama abartı bi kilo değil

• Bulunduğum şehirde migrosta var ama sanalda yok diyor migrosa gitsem kasadan da bu fiyata almam gerekiyor değil mi ?
  • Adana sanal market getirdi sucukları.Merkeze sorduk teknik bir hata olduğunu ,yinede sipariş verildiği için onay aldıklarını söyledi eleman.Mağazalara boşuna gitmeyiniz alamazsınız bu fiyata.
  • quote:

Hoca ne yaptın sen !
    Bu forumda ki birçok ergenin daha vitamin bile olmadıkları zamanlara uçmuşsun.
  • Ya biz bu siteden her şehire sipariş veremiyoruz dimi şehrimizde bu hizmetmi olması lazım iskenderundayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Hoca ne yaptın sen !
    Bu forumda ki birçok ergenin daha vitamin bile olmadıkları zamanlara uçmuşsun.

Biraz İnterneti bilgi amaçlı kullanırlarsa bunu arayıp bulabilirler amma o zamanda şimdiki zamanda aynı hiç bir şey değişmedi ha değişti pardon daha kötüye doğru değişim oldu.

• :) siparişler geldi ancak SUCUK gelmedi. stokta yokmuş. bende alternatif istememişim diye aramadılar bile.

bahçeşehir-istanbul stok yok.
  • fiyatta hata olduğu zaman birkaç siparişten sonra fiyat değişir fakat bu fiyatta hata yok demek ki. o fiyata da ben sucuk almam arkadaş. maliyetini getiremezler o paraya eğer dendiği kadar kaliteli ve sağlıklıysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

aldıklarım

Erşan sucuk 11,90

akşam akşam sandalyeden düştüm ya

alemsiniz hocam ya, suç baskınından ele geçirilenleri dizer gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 10 Mart 2012; 20:17:03 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.