Şimdi Ara

Error Loading Operating System Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın pcsine bir adet 600w psu bir de Sapphire Hd6570 ekran kartı aldık arkadaşlar.Anakartın modeli ASUS M2N68-AM SE2.

Cdromu çalışmıyordu harddiskine kendi pcimden format attık ve masaustu ekranı geldi sorunsuzca formatladık. İlk önce win7 denedik daha sonra xp fakat hdd yi arkadaşın pcye taktığımızda error loading operating system hatası belirdi ekranda. Formatta bir sıkıntı yoktu dedigim gibi 2 tane işletim sistemi denedik. Sonra benim win8 li hddyi taktık arkadasınkine ve çalıştı sorunsuz. Hani aldıgımız yeni parcalar sıkıntı yarattı dicem ama bu seferde benim hdd çalışmazdı anlamadım bu sorunu. Çözümü bilen varsa çok sevinirim çünkü ne denediysem olmadı.

Error Loading Operating System Hatası

Bir de pc açıldığında bu uyarı çıkıyordu belki yardımı olur diye fotoğrafı ekliyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 22 Ekim 2012; 21:00:19 >

Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ

• yeni işlemcimi taktınız sisteme
  • xp nin başka bi cihaz da formatlanan hdd yi diğer cihaza taktığında sorunsuz çalışacağını düşünmüyorum.
    hdd yi kendi pc nde win 7 olarak formatlayıp arkadasının pc sine takarsan çalışacaktır bence
  • bişey daha eklicem format için disk sürücüsüne ihtiyacın yok boş bir USB yi bootable edip, bios tan da pc nin USB den açılması için gerekli ayarları yaparsan USB üzerinden de format atabilirsin böylece hdd yi söküp takmana da gerek kalmaz

Orijinalden alıntı: echelon34

xp nin başka bi cihaz da formatlanan hdd yi diğer cihaza taktığında sorunsuz çalışacağını düşünmüyorum.
    hdd yi kendi pc nde win 7 olarak formatlayıp arkadasının pc sine takarsan çalışacaktır bence

Hocam zaten win7 olarak kendi pcimde formatladım hddyi arkadaşınkine taktım dediğin gibi o olmadı. Usb dende bi türlü kurulum yapamıyorum çünkü bir türlü oluşturamadım usbyi hep hata veriyor forumdaki anlatımlarla denedim.
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

yeni işlemcimi taktınız sisteme

Hayır aynı işlemci sadece psu ve ekran kartı taktık o kadar ama o neden çıktı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

quote:

xp nin başka bi cihaz da formatlanan hdd yi diğer cihaza taktığında sorunsuz çalışacağını düşünmüyorum.

Hocam zaten win7 olarak kendi pcimde formatladım hddyi arkadaşınkine taktım dediğin gibi o olmadı. Usb dende bi türlü kurulum yapamıyorum çünkü bir türlü oluşturamadım usbyi hep hata veriyor forumdaki anlatımlarla denedim.

Link vermek doğru olurmu bilmediğim için buraya yazamıyorum ama sana PM le USB den bootable oluşturma hakkında link atarım yazılanları aynen yaparsan boot edebilirsin.
    En kolay çözüm de budur bence ki USB den kurulum DVD kurulumuna göre çok daha hızlıdır

NOT:PM atıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    5 yıl önce açıldı
    boot failure detected hatası
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

quote:

Link vermek doğru olurmu bilmediğim için buraya yazamıyorum ama sana PM le USB den bootable oluşturma hakkında link atarım yazılanları aynen yaparsan boot edebilirsin.
    En kolay çözüm de budur bence ki USB den kurulum DVD kurulumuna göre çok daha hızlıdır

NOT:PM atıldı

Hocam yaptm onlari olmuyor ekranda - yanip sonuyor surekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.