Şimdi Ara

Err_connection_reset : YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • err_connection_reset hatası alıp duruyorum. Dns kaynaklı bir sorun dns adresimi değiştirsem düzelecek biliyorum. Hatta geçen gün dns jumper progRamı ile değiştirdiğimde düzelmişti. programı yükledim çünkü manuel olarak yani ağ bağlantıları ethernet özellikleri vs.. adresinden değiştirdiğimde işe yaramamıştı.Programdan turktelekom dns ini ayarlayınca sonra sorun çözüldü. forumdonanım vb sitelere girerken hata vermeyi kesti. Şimdi Yine aynı hatayı vermeye başladı. google ,facebook ve bazı sitelere girerken hata vermiyor. Ama normalde girdiğim YASAKLI OLMAYAN sitelere giriş yaparken bu hatayı veriyor. taraycı değiştirip denedim gene aynı. Hatta telefondan ve laptopdan Wifi ile bağlandım gene aynı. Sorunu nasıl çözeceğimi bilen varsa lütfen yazsın cidden sinir hastası oldum. Zenmate vb. programlarla giriş yapabiliyorum hertürlü siteye şuanda forumdonanıma yaptığım gibi. Ama oda hem internet hızımı düşürüyor hemde Steam vb programlarda bağlantı sorunu yaşama sorunumu çözmüyor. Cidden bilgili anlayan birisi yardım etsin bunaldım valla

Dns adresinin değişmediğini şurdan anladım. : normal manuel olarak dns adresini değiştirdiğimiz yere saçma sapan var olmayan dns ler yazdım yinede internete bağlanmaya devam ediyordu. Yani ethernet ayarlarında Dns değişmiş görünsede internete bağlanırken aslında değişmemiş aynı dns üzerinden bağlanıyor. Modeme rest mi atayım napayım valla çıldıracam yav

not:http://www.pcappspot.com/err-connection-reset-error-fixed/

bu sitedeki adımların hepsini denedim. windows 10 da kurtarma seçeneğini tıklayıp bilgisayarda ne var ne yok sildirdimde modeme rest atıp baştan kurdum. Sonuç elde var 0 ... Format atsam yada başka işletim sistemi yüklesem düzelirmi?

Modem değiştirsem düzelirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 6 Ekim 2015; 0:33:22 >

• ERR_CONNECTION_RESET HATASI alıyorum bir sitede google chromeda aynı şekilde operadada var nasıl düzeltebiliriz acaba?İndirme yapmaya çalışınca oluyor o siteden.

• Dns değiştiren programlarla dene. Sayende 5 sene önceki derdimi de görmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatX

Dns değiştiren programlarla dene. Sayende 5 sene önceki derdimi de görmüş oldum

Teşekkür ederim deneyeceğim :) önereceğin program var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dns Probe started sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.