Şimdi Ara

Erol Mütercimler AKP'nin ömrü bitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok normal hocam. İstanbul İl Başkanlığından bugüne kadar çok enteresan bir yaşam hikayesi var CB'nın.

Bir Liderin Doğuşu kitabında detayları da var. Pınarhisar CB için muazzam bir dönüm noktasıydı.

Ama maalesef ciddi anlamda güvenirliğini, inanırlığını ve o ilk zamanlardaki insanları kucaklayıcı tarz ve davranışlarının çok uzağında.

Gençler özellikle uzaklaşmış durumda. Bakıyorum, partizan gençlik yanında. Oraya bakıyorum ya babası, ya dayısı ya akrabası sayesinde iş yapıyor bu büyük sistem sayesinde. Para kazandığı için inadına ve ölümüne savunuyor. Altta kalanın canı çıksın şeklinde. Müslümanlığın yüz karası işler yapıyorlar. Kendilerine Allah ıslah etsin diyorum.

Ama Ak Parti bu değildi. Bu hale getirenler yine bizim toplumdan maalesef. Rantı seven, kurnazlık peşinde koşan en büyük başarısı cingözlük olan toplumun o değişik kesmi iktidar partisini kuşattı yine.

Yine diyorum çünkü bütün iktidar partileri yozlaşır. Niccolo Machiavelli'nin Hükümdar kitabını okuduğumda bugünün benzerliklerini yüzyıllar öncesinden anlatması beni çok şaşırtmıştı.

Neyse çok uzattım.
  • Biteli çok olmuştu ki,son iki seçimde iktidarda olmaması gerekiyordu Akp'nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Biteli çok olmuştu ki,son iki seçimde iktidarda olmaması gerekiyordu Akp'nin.
    akp en büyük kötlüğünü kendi kendine yaptı

seçimleri yeniletince beklemediği tepki ve rekor oya karşı imamoğlunun başkanlığını izledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moşer

akp en büyük kötlüğünü kendi kendine yaptı

seçimleri yeniletince beklemediği tepki ve rekor oya karşı imamoğlunun başkanlığını izledi

Alıntıları Göster
    şu ali ihsan yavuz çok büyük adam. akapeyi tek başına bitirdi, tarihe altın harflerle yazacaklar

Erol Mütercimler AKP'nin ömrü bitti...

• Bu adam beni kotkutuyor arkadas. Bu adam diyorsa bir bildigi vardir. Bu adam, AKP kurulurken kapali kapilar arkasinda duzenlenen ozel toplantida RTE'ye danisman olmasi teklif edilmis biridir. Videoyu asagiya birakiyorum. Hala suikaste kurban gitmemesi bile apayri bir muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 15 Aralık 2019; 14:26:10 >

• Erol Mütercimler AKP'nin ömrü bitti...
  • özlelikle damatı beratı hazine bakanı yapınca bitti, ha birde papaz olayı tüy dikti zaten iyi bir muhalafet yapılanması çıkarsa akp gider bu ychp den medet umuyorsanız çok beklersiniz akpnin oyu dev düşüş yaşamaz yine..ülkede hükümet sıkıntısı yok muhalefet sıkıntısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Aralık 2019; 15:13:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2019'da iç savaş çıkmıyor muydu bu adama göre
  • Bitti de.
    Ardından yapılanlar nasıl temizlenecek.

Bir sürü sıkıntı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biteli çok oldu..Sorun vatandaşta ama ..
  • Erken seçim istemeyin yine ağlarsınız. Türkiyenin şu anki durumu halkın erdoğan'dan vazgeçmesini gerektirecek kadar kötü değil. Bundan çok çok çok daha kötü hale gelmemiz gerekiyor. O da en az 5 seneyi bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Erken seçim istemeyin yine ağlarsınız. Türkiyenin şu anki durumu halkın erdoğan'dan vazgeçmesini gerektirecek kadar kötü değil. Bundan çok çok çok daha kötü hale gelmemiz gerekiyor. O da en az 5 seneyi bulur.
    Ekonomide taş üstünde taş kalmasa, serv gerçek olsa yine değişen birşey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp uzatmaları oynuyor...
  • “Dolar 10 tl olacak, 7,5’ e çıpalayacaklar”

Bu adamın her dediği çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erol Hoca fazla magazinel kaldı son yıllarda. Açıklamaları sonrası bana bir gülme geliyor.
  • Yine saçma sapan konuşmuş.

CB olduğu müddetçe Ak Parti gücünden çok bir şey kaybetmez. Boşuna hayaller alemine dalmayın derim.

Ama ne zaman CB "Benden bu kadar" derse o zaman Vatan Partisi kadar alamaz oy. (Bkz. ANAP)

Velhasıl kelam, Recep Tayyip Erdoğan halen Türk Halkı nezdinde önemli bir isim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Yine saçma sapan konuşmuş.

CB olduğu müddetçe Ak Parti gücünden çok bir şey kaybetmez. Boşuna hayaller alemine dalmayın derim.

Ama ne zaman CB "Benden bu kadar" derse o zaman Vatan Partisi kadar alamaz oy. (Bkz. ANAP)

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Yine saçma sapan konuşmuş.

Son nefesine kadar o makamı ve bulunduğu konumu bırakmak istemeyeceği %100 bence. Çok ama çok ekstrem ve bırakmanın kalmaktan çok daha kârlı olduğu bir durum yaşamazsa tabi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.