Neden toplu taşıma araçlarında kadınlara yer verilir ? Neden titanik battığında sadece kadınlar ve çocuklar sandallara bindirildi ? Neden bir kadını dövünce daha çok ceza alırız ? Neden öncelik hep kadınlara tanınır ? Neden okan'a ve beyaz'a hep kadınlar bağlanır ? Neden evlenme teklifini erkek yapmak zorundadır ? Neden cinsel ilişkide kadınlar sadece yatıyo erkekler canla başla çalışıyor ? Neden erkeklerin çalışacağı genelevler yok ? Neden ramazan davulcuları hep erkek ? Neden kadınlar 1.5 yıl askere gitmiyorlar ? vs....vs...
Yeter artık ben demokrasi istiyorum ben ezilmek istemiyorum kadınlarla eşit olmak istiyorum ne bu böyle kadınlar hep eziyor bizi biz eşit filan değiliz kadınlar bizden daha üstün ..
Doğanın kuralları ağır gelir, bu yüzden kadınlar fındık fıstıktır ve erkeklerin abazalığından ve saçma centilmenliklerinden faydalanarak sosyal yapıda yerlerini böyle önemsetebilirler.
Aslında herkes eşittir.Ama bazıları daha eşittir.
iki erkek bile eşit değilken, kadın erkek nasıl eşit olsunki...?
erke değil erkek
quote:
Orijinalden alıntı: BurkayT
iki erkek bile eşit değilken, kadın erkek nasıl eşit olsunki...?
herkez eşittir bence.. neden iki erkek eşit olmasın ki ?
Adamına göre muamele
quote:
Orijinalden alıntı: Earcome
Adamına göre muamele
o başka konu kimin adam olup olmadığını ilk görüşte anlayamayız :)
Ben hiç yapmam bunları aklımı peynir ekmek le yemedim.Kıçına başına boya sürmesini biliyorsa ayakta mal gigbi dikilmesinide bilecek....
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Ben hiç yapmam bunları aklımı peynir ekmek le yemedim.Kıçına başına boya sürmesini biliyorsa ayakta mal gigbi dikilmesinide bilecek....
Adamsın :) ben zaten neden kadınlara yer verilir hala çözemedim ama hep veririm kadınlara orası ayrı :)
Kadın kesinlikle erkekten daha üstündür. Ama zeki değillerdir. Erkeklerde daha zeki insanlar vardır. Ama daha aptalları da erkeklerdedir. Yelpaze geniş yani.
doğa eşitlik üüzerine kurulu değildir.. insanlar geliştikce var olan eşitsizliği azaltma cabası içine girmişler sadece.. zengin fakir arasındaki maddi uçurum ve kadın erkek eşitliği gibi şeylerde sanırım bu durumun sonucu.. yok eşitlik.. olmayacakta.. sadece azalacak...
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Kadın kesinlikle erkekten daha üstündür. Ama zeki değillerdir. Erkeklerde daha zeki insanlar vardır. Ama daha aptalları da erkeklerdedir. Yelpaze geniş yani.
aşytayn neden kadın değil
Eşit değildir.Erkekler daha güçlü ve zekidir.(genel olarak)Ama tabi kadınında üstün olduğu durumlar vardır örneğin yalan söylemek gibi.
erkekler zekidir pratiktir bunu nerden anladım? kardeşim kız ve benim anladığım şeyleri o çok daha geç anlıyor ve pratik değil fakat uzun süreli düşünmede kadınlar kesinlikle daha üstündür
Neden toplu taşıma araçlarında kadınlara yer verilir ? centilmenlik Neden titanik battığında sadece kadınlar ve çocuklar sandallara bindirildi ? kadınlar ve çoçuklar geleceği temsil eder Neden bir kadını dövünce daha çok ceza alırız ? !!! kadın dövmek Neden öncelik hep kadınlara tanınır ? centilmenlik Neden okan'a ve beyaz'a hep kadınlar bağlanır ? bağlanan erkeklerin saçma sapan konuşmaları....espriden anlamadıkları bozuldukları zaman tepki vermeleri... neden evlenme teklifini erkek yapmak zorundadır ? yok öyle bişi Neden cinsel ilişkide kadınlar sadece yatıyo erkekler canla başla çalışıyor ? yok öyle bişi Neden erkeklerin çalışacağı genelevler yok ? travesti olup çalışabilirsin Neden ramazan davulcuları hep erkek ? güç gerektirir
Neden kadınlar 1.5 yıl askere gitmiyorlar ? vs....vs...
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini
Neden toplu taşıma araçlarında kadınlara yer verilir ? centilmenlik Neden titanik battığında sadece kadınlar ve çocuklar sandallara bindirildi ? kadınlar ve çoçuklar geleceği temsil eder Neden bir kadını dövünce daha çok ceza alırız ? !!! kadın dövmek Neden öncelik hep kadınlara tanınır ? centilmenlik Neden okan'a ve beyaz'a hep kadınlar bağlanır ? bağlanan erkeklerin saçma sapan konuşmaları....espriden anlamadıkları bozuldukları zaman tepki vermeleri... neden evlenme teklifini erkek yapmak zorundadır ? yok öyle bişi Neden cinsel ilişkide kadınlar sadece yatıyo erkekler canla başla çalışıyor ? yok öyle bişi Neden erkeklerin çalışacağı genelevler yok ? travesti olup çalışabilirsin Neden ramazan davulcuları hep erkek ? güç gerektirir
neden centilmenlikleri hep erkekler yapmak zorunda ?
quote:
Orijinalden alıntı: daniel-gs
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini
neden centilmenlikleri hep erkekler yapmak zorunda ?
çünkü erkeğin doğasında kabalık vardır.
Olay budur. Sevdiğim videoyu paylaşırım arkadaş. Olayı herkesin anlayacağı dilde resimlerle çizerek anlatım