Şimdi Ara

### Erkekte Popo olayı ### (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
3
Favori
16.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

/>

bu gifin videosu varmı acaba adamın surat şekli sanki zikecek gibiydi :D
  • likralı boxer giy. hem küçük gösterir hem zamanla küçültür :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squard_01

@kayhankaan evet aynı dışarı doğru çıkıntılı.

@elimin Freddie kim hocam ya

Tavsiyeleriniz yokmu ?

Bizim bir arkadaş poposunu kas yapmıştı hatta elledim bilidiğin kastı.

elledinmi aman allahım
  • quote:

Arkadaşlar konu şimdi ciddi.Bir erkeğin korkulu rüyası bile diyebilirim.

Şöyleki ;

Arkadaşlar benim boy 1.76 kilo 69..Orantılı yani hemen hemen..Ama bende bir kalça var hani çok büyük değil çok küçükte değil.Ama profilden baktığımda bir çıkıntı var yani.Ata demirerinki gibi olmasada(Çok şükür ki) büyük yani..

Çeşitli popo eritme hareketleri yaptım.Bunu yaparken aynı zamanda bacaklarımında sarkmaması için onların üzerinede çalıştım.Ama yinede istediğim kadar küçülmedi.Popo'da kas varmış.E kas varsa bunu bildiğin sıkılaştırabilir hatta kas yapabiliriz.Yani ben öyle düşünüyorum.Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Günde 1 saat merdiven inip çıkıyorum.1 saat yürüyüş yapıyorum.Ama yinede erimedi ya.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmalıyım ?

Dostum normal sartlarda 72 kılolarında boyuda 1.70 olan bırısıyım fakat gectıgımız yılbasında spora basladım ve su anda 63 kıloyum yanı 9 kılo vermısım, fakat popo dedıgın aygıt ole erıyen bırsey degıl maalesef bır kere buyuduyse kalıyor. o kadar kılo verdım bel ınceldı belın arkasında et olur ya yanlarda onlar gıttı gobek gıttı fakat popom o zaman nasılsa su andada oyle. benım aygıt o kadar cıkıntılı falan degıl o yuzden sorunum yok ama onu ınceltmen falan zor ıs bence. ozel programı vardır tabı ama merdıven ınmek yada kosmak kaba etıne yaramaz bence :)
  • Musaf çarpsın çok merak ediyorum yaa şu koca popo olayını hayatımda 1 gün bile olsa popom kocaman dolanmak isterdim yoksa gerçekten anlayamıyorum şişmanların halini bu konuda empati yapamıyorum nedense kötü birşeymiş gibi gelemiyor
  • quote:

Tavsiyeleriniz yokmu ?

Benim nicki nası yazıyon la sen. Elimin ne la?
  • bendede var kalça biraz çıkık
  • hacı bence bu durumdan çekinme biraz araştır senin dezavantajın değil avantajın olduğunu görürsün takılma bunlara ama bazı erkelerde bu çirkin duruyor bunun sebebide spor yağmamaları sırt üstü yatıp dizlerini yere 90 derece olacak şekilde kırıp sırtından ve kalçalarında detek alarak gövdeni kaldırırsan daha iyi bir forma kavuşacaktır hani şallı ebru yapıyor ya plateste felan zaten senin mevzu sıkılaşma mevzusu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

No ss no guven

Onunda mı fotosunu istiyorsunuz yok artık ya

Dh'nin klasiklerinden oldugundan yazdim
  • Açılın toğğğğghdor geldi. liposuction
  • Hacı koşu yapacan her şeyin çözümü. Karın kası, ayak kası, göt, gövde her şeyi toparlıyor.
  • cevap veriyorum; hafif göbek sal,, g..ün küçükmüş gibi gözükür
  • quote:

/>

laa oglum sunu koymayın yaa gene uykum kactı gulmekten
  • kondüsyon yapıcan çalışacan teknik belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Olm sana simdi hayatinin dersini veriyorum.

Popondan utanmayacaksin. 9 aya yakın VG yapıyorum. KIZLAR POPOYA BAYILIYOR.Neler söylediklerini söylesem inanmazsiniz. Ama ben başladıgım günden beri cardio ve leg press i eksik etmedim. Leg press de bildiğin belirli bir kilodan sonra ( 100 kg diyelim ) popoyu hissediyorsun öyle öyle yani :D Popo ama nasıl popo. Öne doğru yuvarlak olucak. Yana doğru şişman hatun poposu gibi degil. Kas / yağ oranını yakalarsan, ve benim dediklerimi yaparsan ( poponun ihtişamlı gözükmesi icin ücgende gözükmen lazım ) kızların hosuna gider.

Arkadaşa katılıyorum . Bende amatör olarak vg ile ilgileniyorum . Squat hareketinin etki ettiği popo hemen kendini belli ediyor . Forumlarda falan yazılanlara bakın , kızlar popoya bakıyorlar ilk bakışta . Yalnız squat hareketi popoyu büyütebiliyorda , hareketi doğru yapmak lazım .

### Erkekte Popo olayı ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 1 Mayıs 2012; 2:41:10 >
  • quote:

/>

O ele kola dikkat et arkadasım
  • Evde yapıcağın hareketler düzensiz olur verim alamazsın aynı sourn bendede var :D eve spor aletleri aldım öyle yatıoıyolar şimdi 1-2 parka çıkıp koştum yıne olmadı gittim spora yazıldım parayı verince mecbur gidiyosun :D
  •  ### Erkekte Popo olayı ###

Adamin kafasindan iki dk sonra geliyor...
  • body ya da merdiven cikarak olmuyor sana tavsiyem bol bol yuzmeye git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

quote:

Tavsiyeleriniz yokmu ?

Aboov kaçın

Sakat.Bir şey soracağım hadi sen elledin o da elletdi mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.