Şimdi Ara

erkekte kalın bacak - ince bacak farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

erkekte kalın bacak - ince bacak farkı

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Peter Jones

tabi ki de kalın bacak. never skip leg day. squat & deadlift bacağı kadar estetik ne olabilir? chicken legs çok sıkıntı.

Yeni öğrendiğin kavramları deniyorsun sanırım   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 22 Nisan 2021; 20:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle konular açarsan böyle cevap gelir ne var bunda

Orijinalden alıntı: jungkook bate

garip ama herkes ince bacağı seçmiş acaba bacakları ince diye mi :S ya da fotodaki kalın bacak mı çirkin geldi

Alıntıları Göster

kürdan bacaklar o yüzden :D aslında bende kürdan bacaktım da şu an gelişme dönemindeyim, eskisine nazaran kalça&bacak ikilisi çok daha iyi durumda şu an xd

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yeni öğrendiğin kavramları deniyorsun sanırım   

Alıntıları Göster

tabi ki de kalın bacak. bacak gününü asla atlama. çömelme & yerden ölü kaldırış bacağı kadar estetik ne olabilir? tavuk bacak sendromu çok sıkıntı.

• quote:

kürdan bacaklar o yüzden :D aslında bende kürdan bacaktım da şu an gelişme dönemindeyim, eskisine nazaran kalça&bacak ikilisi çok daha iyi durumda şu an xd

Alıntıları Göster

kürdan bacaklı oldukları için diyosun ama sen de kalın bacaklı olduğun için kalın bacak diyosun :d

Orijinalden alıntı: jungkook bate

kürdan bacaklı oldukları için diyosun ama sen de kalın bacaklı olduğun için kalın bacak diyosun :d

Alıntıları Göster

hahaha. ben hala kürdan bacaklıyım :D demek istediğim şu an vücut geliştirme ile uğraşıyorum yani gelişim dönemindeyim, boyum 190 tavuk bacak sendromundan kurtulmak için uğraşıyorum zaten şu an. o yüzden programımda squat & deadlift eksik olmuyor. kalın bacaktan kasıt yağlı bacak değil düşük yağ oranında estetik güçlü bacak kasları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

At dedim dün atmadın.Ben konu açacağıma sen aç oraya at.Ayrıca neden özür dileyeyim,kız ol,erkek ol,trans ol ne olursan ol banane.

Böyle konular açarsan böyle cevap gelir ne var bunda

neden mi özür dileyeceksin?! bir kadına sulandım, sana kalın uzun bir şey göstereyim dediğin için salak, sapık herif... hala bir de niye özür dileyim böyle konuya normal diyorsun, ne acayiplik var konuda söyle? bir erkek hangi kadın bacağı güzel dese sorun olmazdı hatta hangi erkek bacağı iyi duruyor dese de sorun olmazdı ama ben dedim diye bu kadar tantana değil mi?ne pis odun kafalı bir herifsin sen be... bi de ulu orta kadın olduğumu ispat edeyim de buradaki sapıklar peşimi bırakmasın değil mi? sna özelden atayım, burada anıra anıra özür dile, haksız olduğunu kabul et ? madem bu kadar eminsin ha?

• quote:

hahaha. ben hala kürdan bacaklıyım :D demek istediğim şu an vücut geliştirme ile uğraşıyorum yani gelişim dönemindeyim, boyum 190 tavuk bacak sendromundan kurtulmak için uğraşıyorum zaten şu an. o yüzden programımda squat & deadlift eksik olmuyor. kalın bacaktan kasıt yağlı bacak değil düşük yağ oranında estetik güçlü bacak kasları.

Alıntıları Göster

doğrudur, o boyda da hele de bacakları doldurmak özellikle zordur diye tahmin ediyorum :// ama bacağın yağlı veya kaslı olması çok zor belli olur heralde? ancak yatakta falan belli olur yani :P

• Boy'da etkiliyor bence boyu uzun kişilerde bacaklar haliyle ince , kısa boylular mağlum  

Adını recepito koymuşsun ve recepkartal06 adında bir mailin var.Recep demem erkeksin demem garip geliyor.Ne dememi bekliyorsun prenses Recep mi

Mast yaparken titreşimli alet kullanayım mı,çıplak erkek fotoları paylaşıp böyle vücutlara bayılıyorum,ya da üstteki gibi kalın kaslı bacak ancak yatakta belli olur gibi yorumlar yapıp bana sapıksın demen komik

Cinsiyete göre bir davranış,zeka kıstası yapmıyorum zaten.

Bu tarz konulara nasıl daha terbiyeli yorumlar yaparım öğret bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 22 Nisan 2021; 21:6:28 >
  • Kırmızı şortli haklı, ilgi çekmek için saçma sapan konular açıp beklemediğin yorumlar gelince de "uff niye byle ypyorsnz yia .s.s" moduna girmen komik. Konu dışında efendi efendi takılan kullanıcı sayısı çok az. Herkeste bi sivrilme, popüler olma çabası var. Bi bitmediniz ya, bi bitmediniz.

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Deli yuvasına dönmüş konu dışı.

Adını recepito koymuşsun ve recepkartal06 adında bir mailin var.Recep demem erkeksin demem garip geliyor.Ne dememi bekliyorsun prenses Recep mi

Mast yaparken titreşimli alet kullanayım mı,çıplak erkek fotoları paylaşıp böyle vücutlara bayılıyorum,ya da üstteki gibi kalın kaslı bacak ancak yatakta belli olur gibi yorumlar yapıp bana sapıksın demen komik

Cinsiyete göre bir davranış,zeka kıstası yapmıyorum zaten.

Bu tarz konulara nasıl daha terbiyeli yorumlar yaparım öğret bana

• adım recepito'ydu italyanca bir isimdir, millet adımı recep anlıyor diye değiştirdim. Recep abi diyin lafını da bundan dolayı söyledim.
    • e-postamın recepkartal06 olduğunu nerenden uyduruyorsun salak herif aç bak e postama, hatta yazıyorum bak recepitokartaleone06@gmail.com

hayır bir de üçkağıtçı herif gelmiş, tüm mesajlarımı kırparak beni rezil etmeye çalışıyor, sanki ben bunları konu açarak dedim değil mi?

• ilk konum kadınlar nofap yapmalı mı diye, ideal mastürbasyon sıklığını sormuştum gelen cevaplar üzerine nasıl yapılması gerektiği hakkında bir yorumumun içinde geçiyordu bu, yani doğrudan foruma sormadım ama belli ki kartal gözlerinden kaçmamış
    • foto çıplak foto falan değildi, insanlar rahatsız olur diye hatta kasıklarını da boyadım ama hiç bir cinsel bölge gözükmüyordu manipülatif herif ve yine açtığım konu ilgili fotodaki erkeğin ne kadar sürede bu vücuda erişeceiydi ama yine küçük aklınla mesajımı kırpıp, manipüle etmeye çalışıyorsun.

adam hem benim troll olduğumu idaa ediyor hem de tüm başlıklarımı incik cincik inceliyor, üstüne her başlığıma yorum yapıyor. O kadar iyi bir şekilde takip ediyor ki tüm mesajlarımı biliyor ve mesajlarımı kırpıp ortamı manipüle etmeye çalışıyor. Sonra da gelip ben sapık değilim diyor, nesin sen e be o zaman manyak herif?!?! düm düz bir sapıksın, potansiyel tecavüzcüsün arsız pislik... gelmiş bir kadına sulandım, sana kalın,uzun bir şey göstereyim diyen adamsın. Madem trollum her başlığımda ne işin var sefil işsiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Kırmızı şortli haklı, ilgi çekmek için saçma sapan konular açıp beklemediğin yorumlar gelince de "uff niye byle ypyorsnz yia .s.s" moduna girmen komik. Konu dışında efendi efendi takılan kullanıcı sayısı çok az. Herkeste bi sivrilme, popüler olma çabası var. Bi bitmediniz ya, bi bitmediniz.

hayır bunun neyi ilgi çekmek için bir konu olabilir şaka mısın be kardeşim?

• Bir sürü troll gördüm ben bu forumda, kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten genelde. Kız olabilirsin, olmayabilirsin. Hiç farketmez. Ama zırt pırt konu açıp "bakın bakın ben kadınım"ı göstermeye çalışıyorsan işte bu ilgi çekmeye çalışıyorsun demektir.

Bir sürü troll gördüm ben bu forumda, kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten genelde. Kız olabilirsin, olmayabilirsin. Hiç farketmez. Ama zırt pırt konu açıp "bakın bakın ben kadınım"ı göstermeye çalışıyorsan işte bu ilgi çekmeye çalışıyorsun demektir.

bu konu başlığıyla kadın olmanın ne alakası var?? ciddi soruyorum bunu? ideal erkek boyu diye başka bir kişi konu açsa o damı kadın oluyor? hayır bir de bir kadın olarak böyledir de demiyorum bir erkeğe kalın bacağın yakıştığını düşünüyorum diyorum sizin fikriniz ne diyorum gayet basit bunda cinsiyet belirten ne ibare var?

Bir sürü troll gördüm ben bu forumda, kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten genelde. Kız olabilirsin, olmayabilirsin. Hiç farketmez. Ama zırt pırt konu açıp "bakın bakın ben kadınım"ı göstermeye çalışıyorsan işte bu ilgi çekmeye çalışıyorsun demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

anitkabire yasakta nasil gittin onu soyle

fotoğraf benim değil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.