şunların tatlılığına bakın ya, sürekli gülüyorlar |
koreli çiftler çok tatlı değil mii ^^

-
-
banane lan korelilerden koreliler ejderha yiyormuş gözleri de o yüzden çekik aaaaaa kiiikikiki aaaaa kikikikk
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D15FCEB6banane lan korelilerden koreliler ejderha yiyormuş gözleri de o yüzden çekik aaaaaa kiiikikiki aaaaa kikikikk
senin ne dediğini hiç bir zaman anlayamıyorum
-
bunların hangisi kız hangisi erkek siyah saçlı mı yoksa pembe saçlı mı kızzzzzzz
-
valla erkekleri tatlı mı ona siz karar verin, kızları şirin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisivalla erkekleri tatlı mı ona siz karar verin, kızları şirin.
buradaki kız alman ama gayet de tatlı bence değil mi??
-
Forumu da rehin aldı şu koreli fanları ya.
Her yerdesiniz.
-
Yaş sınırı düşüyor yapacak bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence de düşüyor.
Kim neyi seviyorsa sevsin banane ama forumda birilerinin fanboyluğunu yapanları hiç sevmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerForumu da rehin aldı şu koreli fanları ya.
Her yerdesiniz.
yaa ne zararımız var, ne zararımız var niye bu kadar kötüsünüz ya?? bişeyi tatlı bulup paylaşamaz mıyım
-
Burası forum, buraya koreli kız erkek koyup ne dememizi bekliyorsun ?
Aaaa çokk tattlı yeeee falan mı dememiz lazım ?
1 kere koreli konusu açtın, kpop konusu da açtın, şimdi de gelmiş bunu açıyorsun. Düzenli olarak devam edecek misin kore konularına ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBurası forum, buraya koreli kız erkek koyup ne dememizi bekliyorsun ?
Aaaa çokk tattlı yeeee falan mı dememiz lazım ?
1 kere koreli konusu açtın, kpop konusu da açtın, şimdi de gelmiş bunu açıyorsun. Düzenli olarak devam edecek misin kore konularına ?
korelilerle ilgili bir şeyler açmayı planlıyorum evett, ne var ki bunda forumun amacı ne ki zaten rastgele konularda o kadar fazla şey var. Kendi halinde takılan benim ne zararım var ki? aç bak konulara bundan daha boş zibilyon tane konu var, gelmiş beni dışlıyorsunuz
-
Birşeyi 1 kere yaparsın olur, 2 kere yaparsın olur ama sen artık 2 günde 3. yü yaptın.
Forumda herkes istediğini açsın banane, ama düzenli olarak aynı şeyle ilgili sürekli konu açılmasını kimse hoş görmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBirşeyi 1 kere yaparsın olur, 2 kere yaparsın olur ama sen artık 2 günde 3. yü yaptın.
Forumda herkes istediğini açsın banane, ama düzenli olarak aynı şeyle ilgili sürekli konu açılmasını kimse hoş görmez.
yani ne var ki bunda anlamıyorum ki?? korelilerle ilgili bir probleminiz mi var?? sürekli kızlar hakkında başlık açılıyor, onlara da böyle tepki veriyor musunuz ki he
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D15FCEB6bunların hangisi kız hangisi erkek siyah saçlı mı yoksa pembe saçlı mı kızzzzzzz
kıskanıyosun :// şu güzel kızı da onun sevgilisi olduğu için bu erkeği de kıskanıyosunn....
-
Kızlar ile ilgili konu açanlar sürekli aynı kişi değil, sürekli aynı kişi her gün kız konusu açsa blokluyorum, hatta blok listemde var bu şey yüzünden blokladığım birisi.
Anlamadığın şey ne biliyor musun ?
Senin fanı olduğun birşeyi buradaki insanlar sevmeyebiliyor. Sen seviyorsun ve fanısın diye buradaki insanlar sana ayak uydurmak zorunda değil.
-
guydfbjkabdfoşaknfjaknfkajnJDSNFLŞKANFŞKASNFKŞSALFNSAFLA BİRADER BEN KİMSEYİ KISKANMAM BAŞKALARININ HAYATI BENİM HİÇ UMMRUMDA DEĞİLDİRRRRR
İKİSİ DE MAKYAŞLI VE KÜPELİ ŞİMDİ HANGİSİ KIZ HANGİSİ ERKEK BUNU SORUYORUMMMMMMMMMMMMMM
-
Forumda yenisin ve yaptığın şeylerin gereksiz olduğunu bir kaç ay içerisinde anlayacaksın zaten neden bu kadar kasıyorsun ?
Foruma girdiğimde senin itici koreli çiftler tatlı değil mi isimli başlığın beni rahatsız ediyor.
Zaten 16-17 yaşında bir çocuk olduğunu varsayarsam seninle yalandan yere çene yorduğumun farkındayım. Sana koreliler ile iyi forumlar :)
-
En Beğenilen Yanıtlar

Burası forum, buraya koreli kız erkek koyup ne dememizi bekliyorsun ? Aaaa çokk tattlı yeeee falan mı dememiz lazım ? 1 kere koreli konusu açtın, kpop konusu da açtın, şimdi de gelmiş bunu açıyorsun. Düzenli olarak devam edecek misin kore konularına ? |
Hayır. Yallah instagrama |
Benzer içerikler
- sahurda su içmeyi unuttum ne yapmalıyım
- kiralık katil
- en iyi sallama çay
- rüyalanmak nedir
- narkozdan sonra neden saçmalanır
- ince belli çay bardağı emojisi
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- zara indirim ne zaman 2025
- bim para sayma makinesi markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X