Şimdi Ara

koreli çiftler çok tatlı değil mii ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şunların tatlılığına bakın ya, sürekli gülüyorlar  

• banane lan korelilerden koreliler ejderha yiyormuş gözleri de o yüzden çekik aaaaaa kiiikikiki aaaaa kikikikk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D15FCEB6

banane lan korelilerden koreliler ejderha yiyormuş gözleri de o yüzden çekik aaaaaa kiiikikiki aaaaa kikikikk

senin ne dediğini hiç bir zaman anlayamıyorum   

• bunların hangisi kız hangisi erkek siyah saçlı mı yoksa pembe saçlı mı kızzzzzzz

• valla erkekleri tatlı mı ona siz karar verin, kızları şirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

valla erkekleri tatlı mı ona siz karar verin, kızları şirin.

buradaki kız alman ama gayet de tatlı bence değil mi??

• Forumu da rehin aldı şu koreli fanları ya.

Her yerdesiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar güzel değildir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaş sınırı düşüyor yapacak bir şey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence de düşüyor.

Kim neyi seviyorsa sevsin banane ama forumda birilerinin fanboyluğunu yapanları hiç sevmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Forumu da rehin aldı şu koreli fanları ya.

Her yerdesiniz.

yaa ne zararımız var, ne zararımız var niye bu kadar kötüsünüz ya?? bişeyi tatlı bulup paylaşamaz mıyım

• jungkook bate J kullanıcısına yanıt

Burası forum, buraya koreli kız erkek koyup ne dememizi bekliyorsun ?

Aaaa çokk tattlı yeeee falan mı dememiz lazım ?

1 kere koreli konusu açtın, kpop konusu da açtın, şimdi de gelmiş bunu açıyorsun. Düzenli olarak devam edecek misin kore konularına ?

• quote:

Burası forum, buraya koreli kız erkek koyup ne dememizi bekliyorsun ?

Aaaa çokk tattlı yeeee falan mı dememiz lazım ?

1 kere koreli konusu açtın, kpop konusu da açtın, şimdi de gelmiş bunu açıyorsun. Düzenli olarak devam edecek misin kore konularına ?

korelilerle ilgili bir şeyler açmayı planlıyorum evett, ne var ki bunda forumun amacı ne ki zaten rastgele konularda o kadar fazla şey var. Kendi halinde takılan benim ne zararım var ki? aç bak konulara bundan daha boş zibilyon tane konu var, gelmiş beni dışlıyorsunuz  

Birşeyi 1 kere yaparsın olur, 2 kere yaparsın olur ama sen artık 2 günde 3. yü yaptın.

Forumda herkes istediğini açsın banane, ama düzenli olarak aynı şeyle ilgili sürekli konu açılmasını kimse hoş görmez.

• quote:

Birşeyi 1 kere yaparsın olur, 2 kere yaparsın olur ama sen artık 2 günde 3. yü yaptın.

Forumda herkes istediğini açsın banane, ama düzenli olarak aynı şeyle ilgili sürekli konu açılmasını kimse hoş görmez.

yani ne var ki bunda anlamıyorum ki?? korelilerle ilgili bir probleminiz mi var?? sürekli kızlar hakkında başlık açılıyor, onlara da böyle tepki veriyor musunuz ki he    

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D15FCEB6

bunların hangisi kız hangisi erkek siyah saçlı mı yoksa pembe saçlı mı kızzzzzzz

kıskanıyosun :// şu güzel kızı da onun sevgilisi olduğu için bu erkeği de kıskanıyosunn....

Kızlar ile ilgili konu açanlar sürekli aynı kişi değil, sürekli aynı kişi her gün kız konusu açsa blokluyorum, hatta blok listemde var bu şey yüzünden blokladığım birisi.

Anlamadığın şey ne biliyor musun ?

Senin fanı olduğun birşeyi buradaki insanlar sevmeyebiliyor. Sen seviyorsun ve fanısın diye buradaki insanlar sana ayak uydurmak zorunda değil.

guydfbjkabdfoşaknfjaknfkajnJDSNFLŞKANFŞKASNFKŞSALFNSAFLA BİRADER BEN KİMSEYİ KISKANMAM BAŞKALARININ HAYATI BENİM HİÇ UMMRUMDA DEĞİLDİRRRRR

İKİSİ DE MAKYAŞLI VE KÜPELİ ŞİMDİ HANGİSİ KIZ HANGİSİ ERKEK BUNU SORUYORUMMMMMMMMMMMMMM

Forumda yenisin ve yaptığın şeylerin gereksiz olduğunu bir kaç ay içerisinde anlayacaksın zaten neden bu kadar kasıyorsun ?

Foruma girdiğimde senin itici koreli çiftler tatlı değil mi isimli başlığın beni rahatsız ediyor.

Zaten 16-17 yaşında bir çocuk olduğunu varsayarsam seninle yalandan yere çene yorduğumun farkındayım. Sana koreliler ile iyi forumlar :)

•  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.