Şimdi Ara

Erkekte fizik en az tip kadar önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tipim olsa yeter, tip yok bari kas yapayım gibi laflar boştur. İkisi birbirini tamamlar. Kimse göbekli koca adamlarla gezmek istemez cüzdanı kalın değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boy da önemli. Keşke bari 1.80 olsaydım.

• Tipte vucutta eşit öneme sahiptir. Tipi olan adam vücut yapınca uçuşa geçiyor zaten. Karılar bir bakışta sulanıyor yerler islaniyor yerdeki suları pekpasla çekmek zorunda kalıyorum hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Boy da önemli. Keşke bari 1.80 olsaydım.
    tüngggggg fizik diyorum yav????

fizik hani boy-kilo kas-yağ

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Tipte vucutta eşit öneme sahiptir. Tipi olan adam vücut yapınca uçuşa geçiyor zaten. Karılar bir bakışta sulanıyor yerler islaniyor yerdeki suları pekpasla çekmek zorunda kalıyorum hep.
    yok be hocam Türkiyedeki kızlar hep ilk adımi erkekten bekler. istersen kıvanç kadar yakışiklı ol. tabi o kadar yakışıklı olursan merhaba dediğinde gerisi gelir

• Türkiye'deki kadınlar tipsiz, orta tipli adamları süründürür. Çünkü ego tatmini yapmalular. Ciddi anlamda yakışıklı, kasli erkeklere resmen paspas , köpek oluyorlar bunu defalarca gordum

• quote:

Türkiye'deki kadınlar tipsiz, orta tipli adamları süründürür. Çünkü ego tatmini yapmalular. Ciddi anlamda yakışıklı, kasli erkeklere resmen paspas , köpek oluyorlar bunu defalarca gordum
    %100 katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyw dostum. Laz ziya dan gelsin, biz bu yaşa kadar ne boşuna kahve içtik nede boşuna acı çektik

• Kesinlikle katılıyorum. Bakın yanlış anlamayın gerçek olduğu için yazıyorum. Boyum 1.92 kilom 130 ve baya kiloluyum. Göbek falan kocaman. Bir kaç sene önce 90 kiloydum ve ağırlık çalışırdım. Öyle süper fiziğim yoktu ama sağlamdı yapım. Omuzlarım falan genişti. Ayrıca tipim baya iyi ama Kilo çok olunca tip de bozuluyor. Şu an kızlar pek bakmıyor ama o zamanlar yemin ediyorum yolda yürürken kızlar bir süzerdi totom kalkardı. Çünkü boy tip fizik birleşince 10 numara oluyor. İnşallah eski halime geri dönerim

• Herhalde kardeşim . Hatta fiziğin iyiyse tipin idare eder olsa bile çok çekici görünursun . Ama yüzde onemli tipinde ortalama olacak . Klasik keko veya sakirt tipliysen istersen altigen vücut yap anca türbanlı tavlarsin. Onlarada zaten erkek olman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 7 Nisan 2018; 18:1:21 >
  • Her yaşta kadın için geçerlidir. Yanında gezdirdiği erkek ile hava atmayı sever kadınlar. Ama bir çok kızı da korkutur.

Yalnız bu 2 özelliği taşıyıp, 2 kelimeyi bir araya getiremiyor veya nasıl davranılacağını bilmiyorsanız......

Tamamen eksiye düşersiniz. Antalya ve çevresi bölgelerde, primat tipli adamlar ne karılar götürüyor. Birazda öz güven meselesidir.
    Kaslı erqeqler eqlesin.
  • 1.50 boyunda totosunu begenenler en az 1.80 kaslı yakışıklı cebi kalın erkek istiyor ülkede :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebi bol olmayıp ağzı laf yapabilen herkesin yanında biri olabilir. Tip/fiziğe gerek yok. Kimse yanında tipi/fiziği olan bir SAP istemez.

Ha bir de iyi olmayacaksınız. Her daim önemsemediğinizi kıza hissettirin, peşinizden ayrılmaz. İyiler kaybeder bu konuda.

//Onsuz yaşayamam diyen bir erkek 50/0 geridedir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 7 Nisan 2018; 18:7:33 >
  • peki tip varsa ama erkek zayıf ve uzun boyluysa?
  • quote:

Eyw dostum. Laz ziya dan gelsin, biz bu yaşa kadar ne boşuna kahve içtik nede boşuna acı çektik
    valla ben çok acı çektim yalan olmasın

çok geç anladım iyi biri olarak davranmanın bi fayda etmediğini , kendi arkadaşlarımı görüyorum köpek gibi davranıyor kıza , tokat atıyo ,küfrediyo ama onlara tapıyolar , seven her zaman kaybetmiştir.
  • Bir zamandan sonra karakter önem kazanıyor kardeşim sen çok dert etme onu
  • Kas oranım yağ oranım iyi de, boyum kısa ;(

1.70ler derneğini kuracam yakında, olacak olan o

• King Athelstan kullanıcısına yanıt
    Kardesim boyun kisa değil ama uzunda değil orta diyelim . Ama cüzdanın ne kadar kalın olursa o kadar kızlara uzun görünursun tek şifre bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 7 Nisan 2018; 18:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhayss

Bir zamandan sonra karakter önem kazanıyor kardeşim sen çok dert etme onu
    40 yaşından sonra, 2 şeye bakarlar karakter ve para.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

Kardesim boyun kisa değil ama uzunda değil orta diyelim . Ama cüzdanın ne kadar kalın olursa o kadar kızlara uzun görünursun tek şifre bu .
    Kalın, kartlar sağolsun :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.