Şimdi Ara

Erkekte 1.70 Boy Kısa Mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
43.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkekte 1.70 Boy Kısa Mı?

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: igetsky

270 boy degildir coluk cocuguun arasinda adam dedigin 190 altinda olmamali

Benim şu an kafam güzel ne dicemi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

270 boy degildir coluk cocuguun arasinda adam dedigin 190 altinda olmamali

Benim şu an kafam güzel ne dicemi bilmiyorum

Bise ddmene grrek yok bombayi kurup kactim nerdesin yine kizimi dusunuyosun

• 1.76'yım kendimi kısa hissediyorum çevremde benim boyumda olan kızların sayısı hiçte az değil bence en azından 1.80 olmak lazım. Soruna gelirsek 1.70 erkek için kısa ama boy dert edilecek birşey değil, hayatta daha önemli şeyler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

1.76'yım kendimi kısa hissediyorum çevremde benim boyumda olan kızların sayısı hiçte az değil bence en azından 1.80 olmak lazım. Soruna gelirsek 1.70 erkek için kısa ama boy dert edilecek birşey değil, hayatta daha önemli şeyler var.

Ne mesela be hocam ..

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Yemene dikkat et, iyi beslen iki ya da uc sene icerisinde 5-10 cm arasinda uzayacagini dusunuyorum, yasin daha gecmis degil. Muhtemelen 1.75 olursun, kafana takmaz ve iyi beslenirsen belki daha da uzun olabilirsin. Böyle de kalsan cüce diye anilmazsin fakat biraz kısa olursun, boyu pek dert etme benden sana bir abi tavsiyesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: be46

Yemene dikkat et, iyi beslen iki ya da uc sene icerisinde 5-10 cm arasinda uzayacagini dusunuyorum, yasin daha gecmis degil. Muhtemelen 1.75 olursun, kafana takmaz ve iyi beslenirsen belki daha da uzun olabilirsin. Böyle de kalsan cüce diye anilmazsin fakat biraz kısa olursun, boyu pek dert etme benden sana bir abi tavsiyesidir.

Nasil bir beslenme mesela ?

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Beslenme uzmani degilim ama yumurta, kirmizi et, balik, sut, yoğurt, baklagiller. Bunlar temel besinlerdir ve boyunun uzamasina etki edeceklerini dusunuyorum.

Sut urunlerini peynir, yogurt, sut bol bol tuket. Yumurtayi eksik etme. Et ve balik ya da olmazsa tavuk da tuket. Bunlarin yaninda tabii sebzeyi de boslama onlarda yararsiz degil. Bu isin bir tarifi yok acikcasi, dengeli ve guzel beslen, kafana da kısayım, uzamam lazim diyerek takinti yapma. Merak etme en az 1.75 civari olabilecegini düşünüyorum.

• Boyu kısa (1.70 civarı) olduğu için gerçekten mutsuz olan arkadaşlara ilaçtan da öte bir tavsiyem var.

Gidin Japonya'da yaşayın.Hem kızları güzel hem de boy ortalaması erkeklerde 1.65 olan bir ülkeden bahsediyorum. Özellikle Okinawa adası taraflarında kendinizi uzun bile hissedersiniz Bu dediğim aklınızın bir köşesinde bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuckFou -- 29 Ocak 2016; 3:34:19 >
  • 184 um keşke 188 civarı olsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Leonardo Di Caprio 1.70 boyunda.

Arkadaş şaka mı yapıyorsun? Leo Di Caprio 1.83 boyunda.

• Yaş 17 boy 1.70 L4'e gidiyorum.Dert etme birader 1.75 olursun.
  • 173üm .
  • Yanılmıyorsam 'Adamcık' kategorisine girer.
  • iyidir iyi
  • 1.70 kısa boy sayılır ama uzunlar sırf uzun olduğu için sevinmemeli.madem olay dış görünüş ve buna seviniliyo olayın diğer yarısı da tiptir.1.70 boyunda olup beckham gibi çizgileri belli seksi yüze sahip birisi ile 1.85 boyunda belirgin derecede daha tipsiz (örnek adanalıdaki uzun esmer manken aklıma geldi)yüze sahip birisi arasında kısa boylu erkek kızlar tarafından seçilir tabi kızın boyu erkeği geçmediği takdirde.

özet uzun boy iyidir ama tip bir bütündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 29 Ocak 2016; 8:44:52 >
  • 183 cm'im bi 10 cm daha uzun olsaydım keşke diyorum. Tabi sen boyunla mutluysan bize söz düşmez.
  • ideal 1.85 tir,1.80 de iyi sayilir.altı çok kurtarmaz

• Senin boyun değil jr. boyu önemli

• 1.65 ve alti cuce
    1.65-1.70 kisa
    1.75-1.85 orta
    1.85-1.95 uzun
    1.95 ve uzeri cok uzun
  • 1.75 im sokakta kendimi kısa hissediyorum ama bi bot falan giydiğimde 3 4 cm fark ettiği için o kadar kısa hissetmiyorum kendimi. Çıplak ayak 1.75im bu arada. Demek ki en ideal boy 1.80. 1.80 den sonra senden uzunlar pekte can sıkıcı olmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.