Şimdi Ara

Erkekte 1.70 Boy Kısa Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
1
Favori
43.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkekte 1.70 Boy Kısa Mı?

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2022)
Giriş
  • Valla bende kısayım hocam 1.66 civarlarındayım kısayım bu bi gerçek ama ben kendimden kısa adamda gördüm:) en normal boy 1.70 1.80 aslında biz ülke olarak kısa bi toplumuz şimdiki çocukların çok uzun olması aslında anormal:))

Bunun beslenme onla bunlada çok alakası yok arkadaşım vardı fakirlerdi gecekonduda yaşıyorlardı çocuk doğru düzgün yemek yiyemiyordu ama boyu 1.90 oldu,ben iyi besleniyordum ama çok sağlık sorunu ve inanılmaz kan kaybım oldu yıllardır normalde 1.50 olmam lazımdı şimdiki boyuma bile şükrediyorum 1.80 olmak isterdim tabi ama yapacak bişey yok olmayınca olmuyor genlerle alakalı bu durum tamamen,bi süre sonra çok önemsemiyorsun bunları allah kalıcı bi hastalık vermesin herkesde uzun boyuna güvenmesin bi kaza herşeyi değiştirebilir o yüzden kendinle barışık olacan.
  • 1.83'üm kısa olduğumu düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

1.83'üm kısa olduğumu düşünüyorum...

Sizi şöyle disari alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.90 boyunda sarışın mavi gözlü kaslı ve yakışıklı gençlerin doldurduğu bu forum için yanlış soru

• 1.75 çok kısa bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Lise 3un yazina 165le girip lise 4te 175le donenler biliyorum. Boy konusu cok degisik. Erken uzayip durabiliyorsun. Birden gec uzayabiliyorsun. Genlerle anne babayla alakali. Genellikle anne babanin ortalamasina yakin oluyosun. Sansin varsa 10 cm daha uzun olabilirsin cok sanssizsan 10 cm daha kisa olabilirsin. Bu iki durum olagandir. Bunlar disindaki ornekler ekstremdir.

• 1.78 altin kısa bence

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Lise 3un yazina 165le girip lise 4te 175le donenler biliyorum. Boy konusu cok degisik. Erken uzayip durabiliyorsun. Birden gec uzayabiliyorsun. Genlerle anne babayla alakali. Genellikle anne babanin ortalamasina yakin oluyosun. Sansin varsa 10 cm daha uzun olabilirsin cok sanssizsan 10 cm daha kisa olabilirsin. Bu iki durum olagandir. Bunlar disindaki ornekler ekstremdir.

Babam 1.65
    Annem 1.58
    Abim 1.83

• quote:

Orijinalden alıntı: Röntgenci.

quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Babam 1.65
    Annem 1.58
    Abim 1.83

Her şey olabilir arkadaşlar. Canınızı sıkmayın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: SideBlastisafeeder

1.75 im kendimi kısa buluyorum yani en az 1.80 felan olmak gerek

185 im kısa hissediyorum

• 180-182 civarı benim boy uzun değil bence en azından 185 olmak isterdim
  • Harley Davidson botların topuğu 5 cm civarında. O işini görür
  • Leonardo Di Caprio 1.70 boyunda.

• Benimde 172cm boyum var. Zaten kendin fark etmissin kısa olduğunu hele ki benim gibi İzmir gibi bir yerde yasiyorsan ortalamanın altında bir boy olduğunu anlarsin.

Geçen arkadaşlarla dolasiyorduk, caddede yürürken siyah camlı bir mağazanın önünden geçerken çok kötü bir yansıma gördüm ve o an "evet, ben gerçekten kısa boyluyum!" dedim. Resmen bir hobbit görmüştüm ve bence dışarıdan da aynı bu sekilde gozukuyordur. Bu arada bahsettigim arkadaşlarimin hepsi 180 civarı. Bir 10cm kulağa çok büyük gelmiyor değil mi? :) ama o 10cm insanın yerin dibine sokuyor adamı...

Elbette çok kötü bir boy değil bunu demek istemiyorum ben, sadece ideal bir boy olmadığını söyleme ihtiyacı duydum.

Bır kaç öneri biliyorum;

Google'a boy uzatma egzersizleri var onlari yapabilirsin belki bir yararı olur

Ben 2 hafta önce doktorun önerisi üzerine yüzme salonuna yazıldim, bu tarz aktivitelerin etkisi olduguna inanıyorum.

Bunun dışında iyi beslen, haftada 1 2 gün balık ye

Birde ayakkabiya konulan boyu 3-5 cm uzun gosteren tabanliklari bi arastir derim, bende en yakın zamanda alırım.

Her ne yaparsan yap bir etkisi olmayabilir yani şans faktörü önemli. Belki 22-23 yaşına kadar uzarsin belli olmaz...

• Herkes boyundan şikâyetçi

• erkekte ideal boy 1.80 dir. aksini iddia eden çocuklar duymasında ki çaycı hüseyindir.

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 29 Ocak 2016; 1:44:36 >
  • Dh halki 200. Oyu atti . Sonuclar
    Dh 1.70 boyu %74 kısa bulurken %26 ise ideal olarak degerlendirdi

• 270 boy degildir coluk cocuguun arasinda adam dedigin 190 altinda olmamali

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

270 boy degildir coluk cocuguun arasinda adam dedigin 190 altinda olmamali

270
    27
    2
    27
    270

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

175-180 arası boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum yeminle.Yaşıtlarım falan 190-195 falan en kısaları 185 zaten.Okulda veya kalabalık avm lerde falan kendimi yerden bitme gibi hissediyorum.

Açıkça yalancısın kusura bakma norveçde yaşamıyorsan öyle bir yer yok 185 den kısa yokmuş vay anasını
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.