Şimdi Ara

Erkeklerin koleksiyon muhabbeti :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım ! Geçen gün işyerimden bi usta patron müdür vs. dubai'ye gitmişlerdi önümüzde ki haftada fransaya gideceklermiş adam koleksiyoncu Ciddi ciddi ruh hastası adamla ne zaman dışarı çıksak anlatıyor rus alman fransız ingiliz arap vs. her birine binmiş öyle bir anlatıyorki insanın ağzı sulanıyor bende koleksiyon merakı başladı bu adam sayesinde ama ingiltere , hollanda , rusya haricinde hiç bir ülkeye sallayamadım nedense yaz tatilinde ingiltereli bi kızla bir gece (çok sarhoştu ikna edebildim :D ) ve hollandalı bir grup ile ! (grup içindeki bir kızla sahilde kuytu karanlık bi köşede :D ) iş pişirdim rusları zaten hepimiz biliyoruz istanbul'da rahat bulunuyor ama bendede bi japon merakı uyanmaya başladı resimlerine falan baktım mini mini hatunlar kocaman gözler nasıl yapsak ya bu işi ? fikirler lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Arkadaşlarım ! Geçen gün işyerimden bi usta patron müdür vs. dubai'ye gitmişlerdi önümüzde ki haftada fransaya gideceklermiş adam koleksiyoncu Ciddi ciddi ruh hastası adamla ne zaman dışarı çıksak anlatıyor rus alman fransız ingiliz arap vs. her birine binmiş öyle bir anlatıyorki insanın ağzı sulanıyor bende koleksiyon merakı başladı bu adam sayesinde ama ingiltere , hollanda , rusya haricinde hiç bir ülkeye sallayamadım nedense yaz tatilinde ingiltereli bi kızla bir gece (çok sarhoştu ikna edebildim :D ) ve hollandalı bir grup ile ! (grup içindeki bir kızla sahilde kuytu karanlık bi köşede :D ) iş pişirdim rusları zaten hepimiz biliyoruz istanbul'da rahat bulunuyor ama bendede bi japon merakı uyanmaya başladı resimlerine falan baktım mini mini hatunlar kocaman gözler nasıl yapsak ya bu işi ? fikirler lütfen

Asıl Allah akıl fikir ihsan etsin...

• Pul koleksiyonu gibi birşeyde değil ki eve gelen kıza gösterelim.
  • Sen evlisin galiba seni geçelim sıradaki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.