Şimdi Ara

Erkekleri anlamak zor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
6
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frejya_

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Beni etkilerse benim hakkımda birçok yorum yapabilirsin. Yahu senin anlatımında mı sorun var, yoksa ben mi anlamıyorum? Kim beni etkilerse, benim hakkımda birçok yorum yapabilirsin ve ne alâka? Uykum var da biraz kaçırmış olabilirim konuyu.

Valla ben açıklayamam ne tür bir beklenti içinde olduğumu, bu konularda pek iyi değilim ama sor buradaki birkaç arkadaşa, onlar sana anlatır ne tür beklenti içinde olduğunu. Bu beklenti kişisel bir beklenti değil, her erkeğin beklentisi. İnsanın olgunlaşmasının erkek veya kadınla, yani karşı cinsle ilgisi yoktur. İnsanı olgunlaştıran yaşadıklarıdır. Ben de bildiklerimi ve gördüklerimi yazıyorum. Kimseyi savunma gibi bir gayretim yok. Tıpkı senin gibi.

Neden 15-17 yaşında karşıma çıkacak olgun bir kız bekleyemeyeyim? Eğer ben olgunsam karşımdaki kız da olgun olacak. Gayet de 14 yaşında olup da aklını başına almış kızlar mevcut. Ama dediğim gibi bunlar sanal alemde takılan kesim. Yani internetten bir şeyler öğrenmiş, yontulmuş kesim. İnternetle alâkası olmayanları zaten biliyoruz. Hepsi gerizekalı tipler. Yaşın kaç merak ettim. Benim dengimin ergenler olduğunu söylüyorsan demek ki ergen değilsin. 20 yaşını aşmış bir bayansın sanıyorum.

Çok iyi niyetle söylüyorum uykunu almalısın.

Tabii bizim dengimiz şu an için ergenler. buda senin sözün ben senin dengin ergenler diye birşey söylemedim ki haddim değil. şunu söyleyebilirim benim dengim değiller ben onlara ayak uyduramam.

istemesende yavş yavaş dediğime geliyosun. az önce tüm kızları aynı kefeye kouyorum derken şimdi 14 yaşında gayette olgun kızlar mevcut diyosun yani dediğim gibi kişilik meselesi. ben seni ezmeye çalışmıyorum sadec beyin frtınası yapıyoruz.

senin ne beklentin olup olmadığını bilemem. karşına beklentilerini karşılayabilen biri çıkmadığı için üzüldüğümü belirttim sadece. haklısın insanı yaşadıkları olgunlaştırır bu belli başına birşey zaten tartışılmaz ama hiç kimsede hayatını tek başına yaşamaz ben bu konuda söylediğimin sonuna kadar arkasındayım sen katılabilirsin bi başkası dediğime katılmaz bu önemli birşey değil.

Sanal alemi iyiye kullandığın sürece vezir bile olabilirsin. Ben çok araştırırım en iyi yardımcımda sanalımdır aradığın her şeyi anında buluyorsun. kültürümü bilgilerimi ona borçluyum açık açık söylemek gerekirse. hani böyle konusunca hiç sosyal bi yaşantım yokmuş gibi duruyo aksine müthiş eğlenceli bi insanımdır. gerek sanalda gerek real de yapamıycağım şey yoktur. kız olarak aionundan tut cs sine kadar herşeyini oynadım ki hala oynuyorum erkek arkadaşımla beraber. bu sadece kendimi yanlış tanıtmamak adınaydı.

yani ister kız olsun ister erkek olsun sanal alemi iyiye kullandığı zaman dediğine katılırım ama yok kendini gizleyip başka brinin kimliğine büründüğü anda insan karşısındakini değil yalnızca kendini kandırmış olur ki buda genelde ergenlerin düştüğü hatalar

kendime gelince yaşım 22 aöf kamu yönetimi okuyup ayrıca hukuk bürosunda çalışıyorum.

Bir süre internette takılmadıktan sonra sonunda geldim. Uyumaya çalıştım, uyuyup uykumu alıp öyle cevap vereyim dedim yazılanlara ama uyuyamadım. Neyse biraz da sersemlik var gibi ama yazdıklarına cevap vereceğim.

Bizim değil, benim ve birçok arkadaşın dengi ergenler. Senin dengin ergenlik evresinin sonlarında olan kişiler. Zaten dengimin ergenler olduğunu söylediğini söylemedim. Ama eğer dengimin ergenler olduğunu düşünüyorsan ergen değilsindir. Çünkü zaten ergen olsan böyle bir söz sarfetmezdin. Çünkü zaten ergen olduğundan, benim dengimin de kendinde olduğu gibi ergenler olduğunu düşünür ve bunu ifade etme gereği duymazdın. Bu ayak uyduramam kısmını geçiyorum, o cümleden bir şey anlamadım.

Dediğine geldiğim yok. Ben yine tüm kızları aynı kefeye koyuyorum, ama içlerinde nadiren de olsa 14 yaşında olup da olgun olanları çıkabiliyor. Yani bunlar istisna. Yoksa bu söylediğim "tüm kızları aynı kefeye koyduğum" gerçeğini değiştirmiyor. Evet kişilik meselesi ama cinsiyetin de bunda etkisi var. Yani aynı cinsiyetteki kişilerin birçok ihtiyaçları aynıdır, birçok davranışları aynıdır. Ama bunlardan bazılarının kişilikleri diğerlerinden farklı olabiliyor ve cinsiyetlerinin oluşturduğu kalıba uymayabiliyorlar.

Aslında karşıma beklentilerimi karşılayabilen biri çıkmıştı ama sanal aşktı. Yaşandı ve sanallığı gibi bitti. Zaten senin dediğin şey benim dediğime geliyor. İnsanı karşı cins olgunlaştırır demiştin. Bu nasıl oluyor? Karşı cins ile yaşadıkların sayesinde oluyor. Yani sonuçta yine yaşadıkların sayesinde olgunlaşmış oluyorsun.

Sanal alemi kötüye kullananlardan değilim. Tabii biz de arada yaramazlık yaparız, bazı şeylerle alay ederiz falan ama ben mümkün mertebe iyi yönde kullanmaya çalışıyorum sanal alemi. Bildiklerimi başkalarına aktarmak, insanlara bir şeyler anlatabilmek için kullanıyorum. Ama hiçbir zaman vezir olmadım. Ben merak ettiğim şeylere şöyle bir göz gezdiririm sadece. Okumayı pek sevmem, derinlemesine araştırma yapmam. Bu da en sevmediğim özelliklerimden biridir. Okumayı istemeyi ben de isterim ama içinden gelmeyince olmuyor işte. Yoo, birçok insan araştırmalarını sanal alemden yürütüyor artık. Sosyal yaşantısı olan da, olmayan da. Sanal alem yaşantımızın bir parçası oldu artık, bunu kimse değiştiremez. Oyun oynaman senin adına iyi bir şey. Farklı alanlarda kendini geliştirmiş olmuşsun. Yani diğer kızlar gibi tek derdin erkek peşinde koşup, facebook'ta takılmak olmamış. Bu iyi bir şey.

Kendimi farklı biriymiş gibi göstermeyi hiçbir zaman uygulamayı düşünmedim. Her zaman ne isem o oldum. Farklı biriymiş gibi davranmadım ki zaten bu benim prensiplerime ters. Bazıları böyle yapıyor belki ama ben karşımdakine olduğu gibi güveniyorum. Hani insan karşısındakini kendisi gibi sanar ya, ben de öyle sanıp güveniyorum işte.

Ergen değilsin demiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

Size şöyle özetleyeyim:
    -Öncelikle erkekler anormaldir. Bu acı bir gerçek.
    -Erkekler bayanların sadece tipine baktığında 2 günde vazgeçerler.
    -2 günde bırakanlar hiç aşık olmamıştır, sadece hoşlanmıştır.
    -Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenlerin ruhu gelişmemiştir, hala ergendirler. (Bazen tam tersi olup ergenlerin ruhu gelişmiş de olabiliyor)
    -Eğer bir erkek bir bayanın tipine-zekasına bakmaksızın sebebini bilmediği halde ona aşıksa işte o zaman ayrılamaz.

Ayrıca;
    -Çıkma teklifi eden bir erkek aşık değildir, sadece hoşlanıyordur.
    -Gerçekten aşık olan bir erkek sana aşığım diyemese de senden hoşlanıyorum der, buradan sadece hoşlandığı anlamı çıkmaz.

Yani: Olan biten bu. Genelleme yapmayalım bence.

PS: Bayan olduğunuz için özene bözene yazmadım. Toplumdaki gerizekalılara ateş püskürttüm bir anlamda.

Erkek Rehberi çıkarmalıymışım ben

Erkekler mi anormal? Erkeklerin nesi anormal? Asıl kızlar anormal.

Toplumdaki gerizekalılar kimmiş merak ettim bu arada.

Hocam anormaliz evet. Anormal olmak her zaman kötü değildir.
    Ayrıca toplumdaki gerizekalıladan kastım şu apaçi midir nedir onlar gibi aşk yaşamayı bilmeyenlerdir (gibi dedim)

Hocam erkeğiz biz de kendi kendimizi ezer miyiz :)

Neyimiz anormal söyler misin? Ne istediğimiz basit işte. Ömür boyu sevebileceğimiz bir kadın istiyoruz. Ha, arada gözümüz dışarı kayabilir, bak bu doğrudur. Yanımızdakinden sıkılıp başka denizlere yelken açabiliriz. Bu da bizim eksimiz ama bizim ne istediğimiz belli be arkadaş. Biraz ilgi, biraz cinsel tatminkârlık. Hah işte, mükemmel hayat.
    Evet, onlar kızları çok kolay bir şekilde kandırıp, oyun oynuyorlar onlar ile. Tabi gerizekalı kızlarımız da bundan bihaber peşlerinden gidiyorlar bu 4s kuralını uygulayan apaçilerin.

Benim dediklerim açık uçlu. Mesela kadınlar erkeker için tüm imkanlarını seferber etmezler. Ama kimi erkekler desadece yatmak için ya da tek kalmamak için "çıkarlar". Aslında şu anda yolculuk ediyor olmasam örnekerle zenginleştirirdim öngörümü fakat yapamayacağım. Yani binlerce anlam çıkar bundan çok incelememek lazım.

Yahu bu anormal bir şey değil. Cinsellik... Erkeğin doğasında var.

burada naughty.gif olduğunu hayal et ve odaklaan!

Noldu şimdi. Ne oldu da 180 derece döndün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 11 Aralık 2011; 14:03:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum Sniper

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum Sniper

arkadaşlar ne biçim kızlarla takılıyorsunuz bilmiyorum ama gerçek bir türk kızı ve aşık bir türk kızı sevgiden önce saygı ister.siz bunu anlamıyorsunuz bence.kızı seviyorum ama saygı duymuyorum. sizin olayınız bu!

Ya yemişim saygısını. Sevgi var mı var? Ee daha ne istiyorsun? Sevgi karşılıksızdır, karşılığında bir şey beklemez. Ama öyle kız nerede. Asıl size sevgi yetmiyor, yanında ekstra şeyler istiyorsunuz. Sizin olayınız bu.

tabiki sevgi karşılıksızdır.ben buna birşey demiyorum.
    ama kızı seviyorum o yeter deyip ağzına geleni söylemek onu gerçekten sevmek anlamına mı geliyor?seven insan sevdiğine karşı saygılıdır. bu bilmiyorsan bu senin sorunun.
    alta tarafı iki kelime sevgi ve saygı bu kadar basit yani.......

Evet. İnsan sevdiğiyle rahatça konuşur, ağzına geleni de söyler. İnsan sevdiğiyle kavga eder, onu üzer. Bunda yanlış bir şey yok. Adam seviyordur ama içinden öyle davranmak geliyordur. Ne yapacaksın o zaman? Bu adam beni sevmiyor deyip çekip gidecek misin? Yok öyle bir dava. Seven kişi seviyor diye saygı göstermek değil. Asıl sen bunu bilmiyorsan bu senin sorunun. İşte sizin sorununuz bu. Sana seni sevmiyorum demeyince seni sevmiyor mu oluyorum? Ya da sana kötü söz sarfedince seni sevmiyor mu oluyorum? Saçma sapan şeyler bırakın Allah aşkına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.

Kollarındaki kılı görünce olur genelde.
    Bıyığını kestir farkı göreceksin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

Size şöyle özetleyeyim:
    -Öncelikle erkekler anormaldir. Bu acı bir gerçek.
    -Erkekler bayanların sadece tipine baktığında 2 günde vazgeçerler.
    -2 günde bırakanlar hiç aşık olmamıştır, sadece hoşlanmıştır.
    -Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenlerin ruhu gelişmemiştir, hala ergendirler. (Bazen tam tersi olup ergenlerin ruhu gelişmiş de olabiliyor)
    -Eğer bir erkek bir bayanın tipine-zekasına bakmaksızın sebebini bilmediği halde ona aşıksa işte o zaman ayrılamaz.

Ayrıca;
    -Çıkma teklifi eden bir erkek aşık değildir, sadece hoşlanıyordur.
    -Gerçekten aşık olan bir erkek sana aşığım diyemese de senden hoşlanıyorum der, buradan sadece hoşlandığı anlamı çıkmaz.

Yani: Olan biten bu. Genelleme yapmayalım bence.

PS: Bayan olduğunuz için özene bözene yazmadım. Toplumdaki gerizekalılara ateş püskürttüm bir anlamda.

Erkek Rehberi çıkarmalıymışım ben

Erkekler mi anormal? Erkeklerin nesi anormal? Asıl kızlar anormal.

Toplumdaki gerizekalılar kimmiş merak ettim bu arada.

Hocam anormaliz evet. Anormal olmak her zaman kötü değildir.
    Ayrıca toplumdaki gerizekalıladan kastım şu apaçi midir nedir onlar gibi aşk yaşamayı bilmeyenlerdir (gibi dedim)

Hocam erkeğiz biz de kendi kendimizi ezer miyiz :)

Neyimiz anormal söyler misin? Ne istediğimiz basit işte. Ömür boyu sevebileceğimiz bir kadın istiyoruz. Ha, arada gözümüz dışarı kayabilir, bak bu doğrudur. Yanımızdakinden sıkılıp başka denizlere yelken açabiliriz. Bu da bizim eksimiz ama bizim ne istediğimiz belli be arkadaş. Biraz ilgi, biraz cinsel tatminkârlık. Hah işte, mükemmel hayat.
    Evet, onlar kızları çok kolay bir şekilde kandırıp, oyun oynuyorlar onlar ile. Tabi gerizekalı kızlarımız da bundan bihaber peşlerinden gidiyorlar bu 4s kuralını uygulayan apaçilerin.

Benim dediklerim açık uçlu. Mesela kadınlar erkeker için tüm imkanlarını seferber etmezler. Ama kimi erkekler desadece yatmak için ya da tek kalmamak için "çıkarlar". Aslında şu anda yolculuk ediyor olmasam örnekerle zenginleştirirdim öngörümü fakat yapamayacağım. Yani binlerce anlam çıkar bundan çok incelememek lazım.

Yahu bu anormal bir şey değil. Cinsellik... Erkeğin doğasında var.

burada naughty.gif olduğunu hayal et ve odaklaan!

Noldu şimdi. Ne oldu da 180 derece döndün.

Alıntıları Göster
    Ne dönmesi? Neyden bahsediyorsun? Cinsellik doğasında var erkeklerin belki ama bu doğamızda var diye başkalarına seviyormuş gibi görünenler de var. Sahte sevgi diyorum ben buna. Mantıksal sevgi.

Orada küçük bir kelime oyunu yapmıştım ben, direkt olarak bir grubu kınamamak için. Bence farklı telden çalıyoruz.

Şu an farkettm anlaşılamadığımı. Standart "halk arası mantığ"ıyla düşünme istersen. Bak yeni bir terim çıkardım senin için "halk arası mantığı", Türkçenin içine ettim sırf senin için. Değerimi bil.

• quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

quote:

yapacagın olay çok basit anlatıyorum iyi anla. Sinemadan gözüne bir tane film kestiriyorsun bunu hafızaya atıyorsun. sonra bir gün okulda muhabbet ederken muhabetin konusunu herhangi bir filme baglıyorsun veya film içindeki bir karaktere.Daha sonra hafızaya attıgın filmi övmeye ve çok merak ettigini çok izlemek istedigini söylüyorsun. Fakat bunu çok sesli ortamda veya yanında üç dört kişi varken söyleme özellikle bire birken söyle. Eger beraber izleyelim falan demesse en yakın tekelden bir votka al evine git ışık hiç yok demektir. Ama sana önerim eger seviyorsan aşk ını kovala ve o anda teklif gelmesse haftasonu işin varmı diyebilirsin bunda utanılacak bir şey yok ya şimdi ya hiç bir zaman. Eger işim yok derse gidelim mi beraber diyebilirsin. sinema dan sonraki yemek faslında işi baglarsın akşamda mesaj atarsın film i begendin mi tarzı mesajlardan işi götürürsün.

RÜZGARIN OLMADIGI YERDE, KÜREK ÇEKİN

portekiz atasözü

Güzel taktikmiş.

• quote:

Ne dönmesi? Neyden bahsediyorsun? Cinsellik doğasında var erkeklerin belki ama bu doğamızda var diye başkalarına seviyormuş gibi görünenler de var. Sahte sevgi diyorum ben buna. Mantıksal sevgi.

Orada küçük bir kelime oyunu yapmıştım ben, direkt olarak bir grubu kınamamak için. Bence farklı telden çalıyoruz.

Şu an farkettm anlaşılamadığımı. Standart "halk arası mantığ"ıyla düşünme istersen. Bak yeni bir terim çıkardım senin için "halk arası mantığı", Türkçenin içine ettim sırf senin için. Değerimi bil.

/>

Cinsellik dönmesinden bahsetmiyoruz herhalde. Hem anormaliz diyorsun, hem cinsellik doğaldır bunda anormal bir şey yok deyince "burada naughty.gif olduğunu hayal et ve odaklaan!" gibi gayri ciddi bir şey söylüyorsun. O zaman böyle açık açık söyleyeceksin. Anormaliz deyip kestirip atmayacaksın. Çünkü anormaliz deyince bundan birçok anlam çıkıyor ve ben senin hangi anlamı kastettiğini bilmiyorum. Anormal falan değiliz, bu da insansı bir şey. İnsanın doğasında yalan söylemek, istediğini elde etmek için farklı şekillere bürünmek vardır. Anormal bir şey değil bu. Sen yanlış değerlendiriyorsun olayı sadece. Eğer erkek karşı cinsi elde edemiyorsa ve onu elde etmek istiyorsa onu seviyormuş gibi görünebilir. Bunda bir şey yok. Tamam ayıp bir şey belki ama gayet doğal bir şey. Kendi ihtiyacını karşılamak için yaptığın yapmacık şeyler. Sahte sevgi değil o, kendini tatmin etmek için seviyormuş gibi görünmek.

Evet, farklı telden çaldığımız apaçık. Orada derken daha nereyi kastettiğini bile bilmiyorum çünkü.

Merak etme ben hangi mantıkla düşüneceğimi gayet iyi bilirim. Hay senin değerine.

• quote:

quote:

/>

Cinsellik dönmesinden bahsetmiyoruz herhalde. Hem anormaliz diyorsun, hem cinsellik doğaldır bunda anormal bir şey yok deyince "burada naughty.gif olduğunu hayal et ve odaklaan!" gibi gayri ciddi bir şey söylüyorsun. O zaman böyle açık açık söyleyeceksin. Anormaliz deyip kestirip atmayacaksın. Çünkü anormaliz deyince bundan birçok anlam çıkıyor ve ben senin hangi anlamı kastettiğini bilmiyorum. Anormal falan değiliz, bu da insansı bir şey. İnsanın doğasında yalan söylemek, istediğini elde etmek için farklı şekillere bürünmek vardır. Anormal bir şey değil bu. Sen yanlış değerlendiriyorsun olayı sadece. Eğer erkek karşı cinsi elde edemiyorsa ve onu elde etmek istiyorsa onu seviyormuş gibi görünebilir. Bunda bir şey yok. Tamam ayıp bir şey belki ama gayet doğal bir şey. Kendi ihtiyacını karşılamak için yaptığın yapmacık şeyler. Sahte sevgi değil o, kendini tatmin etmek için seviyormuş gibi görünmek.

Evet, farklı telden çaldığımız apaçık. Orada derken daha nereyi kastettiğini bile bilmiyorum çünkü.

Merak etme ben hangi mantıkla düşüneceğimi gayet iyi bilirim. Hay senin değerine.

Alıntıları Göster
    Ne muhabbetler dönmüş he.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bvlgarı

quote:

Hahaha yok hocam. belki siz anlarsınız diye açtım konuyu,şu sıralar açılmak gibi bir amacım yok Sadece her yerde ilgi gösteriyordu,konuşuyordu, ben ilgisini hissediyordum,ben birkaç gün onun yüzüne bakmamaya başladım( aslında bakamıyodum utandığım için) sonra soğumaya başladı,eskisi gibi hissetmiyorum,sanki soğudu benden

Edıt : Kıl, mıl gibi seviyesiz yorumlar yapmayalım,öyle görüntüyle ilgili kesin yorumlarınızı gördüğünüz insalara yapın

Ben kızım.

Erkekler hep ilk adımı atar,kız ilk adımı atarsa erkek dalga geçebilir, çok gördüm öyle, kız açıldı,çocuk kızla hep dalga geçti arkadaşlarıyla..Çok garip bence.
    Olay burda bitiyor işte,büyük bir ihtimalle senden ilgi beklemiş içinden '' bu kız benden hoşlanmıyordur abi bide reddedilip karizmayı çizdirmeyelim'' demiştir

İşte bunu gerçekten istemiyorum,öyle düşünmesini gerçekten istemiyorum,ama niye böyle yapıyorum bilmiyorum,yüzüne bakmayı çok istediğim halde başka yere bakıyorum,başımı öne eğiyorum..Peki nasıl hoşlandığımı belli ederim?Ve belli edersem yine soğur mu?Çantada keklik durumu falan?

bakmadan olmaz bakıcaksın baktığını farkedene kadar ama aşırıya kaçırmadan. aşırıya kaçırırsan erkekler bunu içgüdüsel olarak rekabetaş ağılama gibi yorumluyo

bunun dışında sahiplenme hareketleri göster konuşmanda falan. sana 3 mü verdi gidip kafasını kırıyım fln gibi anlar anlamazsa ocakta falan yak onu. beleş odun.

edt:pardon hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 9 Haziran 2012; 21:42:02 >

• up
  • Hak edene hak ettigini vereceksin. Ben hep salak gibi cok sevdiğim icin üzülen taraf oldum. Etmeyin eylemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız görünce millet döktürmüş. Kim okuyacak bu kadar mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Kız görünce millet döktürmüş. Kim okuyacak bu kadar mesajı

Valla ben kız için yazmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Kız görünce millet döktürmüş. Kim okuyacak bu kadar mesajı

Valla ben kız için yazmadım.

Alıntıları Göster
    bas git işine kezban. daha sevdiğini söylemekten acizsin, ne istediğini bilmiyorsun. sevgili senin neyine

• quote:

Orijinalden alıntı: AnyxousTR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    liseli ergenler yetmediği gibi birde bu ergen kızlar çıktı başımıza
  • quote:

Beklediği ilgiyi göremediği için uzaklaşmış olabilir. Keza daha önce yapmıştım böyle bir şey. Şu an bunu yaptığım kızla iki yıldan fazladır birlikteyiz o ayrı bir durum ama, sonuç olarak beklediğim ilgiyi göremediğim için uzaklaşmıştım, boşa kürek çekiyorum gibi hissetmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

neden hep erkekler konuşmak zorunda bende bunu anlamıyorum siz gelin bi teklif edin ya bunu bekliyoruz biz

HAK veriyorum

DOĞRU
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyaxe

quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

neden hep erkekler konuşmak zorunda bende bunu anlamıyorum siz gelin bi teklif edin ya bunu bekliyoruz biz

HAK veriyorum

DOĞRU

Alıntıları Göster
    5aylık konu biraz dikkat biraz.
  • quote:

Hahaha yok hocam. belki siz anlarsınız diye açtım konuyu,şu sıralar açılmak gibi bir amacım yok Sadece her yerde ilgi gösteriyordu,konuşuyordu, ben ilgisini hissediyordum,ben birkaç gün onun yüzüne bakmamaya başladım( aslında bakamıyodum utandığım için) sonra soğumaya başladı,eskisi gibi hissetmiyorum,sanki soğudu benden

Edıt : Kıl, mıl gibi seviyesiz yorumlar yapmayalım,öyle görüntüyle ilgili kesin yorumlarınızı gördüğünüz insalara yapın

Ben kızım.

Erkekler hep ilk adımı atar,kız ilk adımı atarsa erkek dalga geçebilir, çok gördüm öyle, kız açıldı,çocuk kızla hep dalga geçti arkadaşlarıyla..Çok garip bence.

Ben hep düşündüm bir kız açılsa bana ne yapardım diye. Hatta bu kız çok çirkin olsa , kıllı vs olsa bile gülüp dalga geçmeyeceğime kendi kendime söz verdim ama kimse teklif etmediği için uygulamaya dökemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

anlamak çok mu zor? kardeşim yürü git Allasen. basit düşünürsen anlarsın.

Alıntıları Göster
    Hemen heralde soğunabilir ter kokar , konuşmasını bilmez v.s.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.