< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Merhaba,ortalama olarak göğüs ve karın bölgesi+koltuk altı epilasyon için seans değil de toplam maliyet ne kadar olur şu an? |
gebzede yanak üstü, boyun ve sırt için bi fiyat |
selam bu soruyu defalarca sorduklarına eminim ama bu sitenin kanayan yarası arama bölümü olmadığı için tekrar sormam gerekiyor, 1 seans ne kadar sürüyor ve seans sıklıkları nedir? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 25 Ekim 2020; 22:38:11 > |
tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Trabzon veya Rize de güvenilir ve uygun bir yer varmıdır. |
Hocam ilk sayfaya erişemiyorum kampanya nedir ne değildir gözükmüyor. Sorun ne bilmiyorum ama ilgilenirseniz görmek isterim bir durumu. |
|
bir borç bildiğim için gelip buraya yazmak istedim, bu konunun sahibi doktor beyin kliniğine bir akşam gittik 2 arkadaş. yüzdeki kılları lazer yaptırmak için veya fikir almak için. doktor bey bize 1 saat ders niteliğinde bilgi, tavsiye verdi. bunların hiçbirini lazer yaptıracağız diye yapmadı. hatta bana önce diğer olayını yap sonra lazer yaptırırsın dedi. kendisi burda yazılan yazıları okuyor ve üşenmeden cevaplıyor. haddim olmayarak takdir ediyorum doktor beyi. eşi de kendisi de çok nazik insanlar. lazer yaptırmak isteyenler varsa işini düzgün yapan yer burası. (firmayla alakam yok ama hocanın epidermisi dermisi oturup bize anlatması çok nazikçe) |
Bende tüm vücut için iğneli lazer yaptırmak istiyorum fakat tüm vucüt ücretleri nasıldır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam haftasonu çalışma durumunuz nedir şu dönemde? Benim dışarı çıkış ile ilgili bir izin sıkıntım söz konusu değil. Yanlış anımsamıyorsam Beylikdüzü tarafındaydınız yer halen aynı mı acaba? |
|
|
|