< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 14 Eylül 2020; 21:27:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar, kolay gelsin yanak üstü kıllar anladığım kadarıyla iğneli epilasyonla %100 başarıya ulaşıyor. Bu konu hakkında birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Başarıya ulaşmak ne kadar sürer ücreti ne kadar, avcılarda yerinize gelebilirim randevu almam gerekir mi? teşekkürler iyi çalışmalar. |
_____________________________ |
ben karın göğüs bölgesinden kurtulmak istiyorum orangutan gibi bir kökten 3-4 kılın çıktığı bir göpüs-karın bölgem var, bunun toplam maliyeti ne olur kabaca ? |
![]() |Ryzen R7 1700 3.9|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|Vega64 Liquid Cooled 8GB|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| İmza şov için değil, kafanızda soru işareti varsa, yardım edebilirim bu ürünler hakkında.
|
Merhaba bir sorum olacak sakal üstü yanak bölgesi için ideal olan buz lazer mi yoksa iğneli epilasyon uygulamak mı daha uygun |
Merhaba Kadir Bey bir kaç sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim. 01.Tüm vücut paketiniz var mı ? 02.Varsa hangi bölgeleri kapsıyor ? 03.Paketin 2021 fiyatı ne olur tahmini ? 04.Paket ücreti seans başına mı yoksa toplam işlem ücreti mi ? 05.Kıl dönmesi epilasyona engel mi ameliyattan sonra mı epilasyon olmak lazım. (kuyruk sokumunda kıl dönmesi) 06.Nakit verirsek ödemeyi bir kaç aya bölme şansımız var mı ? 07.Kilo epilasyona engel mi kilo verip gelsek daha mı mantıklı olur ? Eğer bunlara önceki yazılarda cevapladıysanız ( bir kaç soruma cevap buldum ama teyit ederseniz çok makbul olur ) özür dilerim tüm sayfalara bakamadım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 15 Ekim 2020; 16:51:2 > |
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU BİLGİLERİ BANA AKTARDIĞINIZ İÇİN. EN KISA SÜREDE AMELİYAT OLUP YANINIZA GELMEYE ÇALIŞICAĞIM. |