Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunickinsahibi B kullanıcısına yanıt
    Sayın bunickinsahibi, tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Hipopigmente alanlar bazı kişilerde hakikaten sevimsiz oluyor. Bu alanlar içi boşalan folküllerin bulunduğu folikül ağzına denk gelen bölgelerdir. Uzun zamanda onlarda da azalma olacaktır ama en geç düzelen bölgeler bunlardır. Daha hızlı düzelmesi için peeling uygulanabilir ama peeling uygulamalarının hiçbiri yoğun güneşlenme kadar etkili olmayacaktır. Bu hastalarda tavsiyemiz mümkün mertebe fazla güneşlenmedir. İlerleyen süreçte çok daha memnun kalacağınızdan eminim. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umuyorum ki dediğiniz gibi olur ama olmazsa bile bu halinden de memnunum. istanbula hala görece yakınken son rötuşa da gelebilirsem tam istediğim gibi olacak.

    soruları olan varsa fikir danışmak isteyen varsa görsel merak eden olursa yardımcı olmaya çalışırım. bu hesaba çok sık girmediğim için dönüş yapmam zaman alabilir.

    tekrar teşekkürler kadir bey. sizi tanıma fırsatı bulduğum için şanslıyım. umarım şu geçtiğimiz 6 aylık süreçte sağlığınız keyfiniz yerindedir. aşırı sıkıntılı bir çalışma ortamınız yoktur. pandemi ortamı hepimizi vurdu. önümüz de belirsiz malum.
  • bunickinsahibi B kullanıcısına yanıt
    Sayın bunickinsahibi asıl biz sizi misafir etmiş olmaktan mutluyuz. Korona ile mücadeleye gelince, sağlık camiası olarak gücümüzün yettiğince savaşa devam. İnşallah bu beladan kurtulup güzel günler yaşamaya devam ederiz. Görüşmek dileğiyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda iğneli epilasyon yaptıran var mı? Acısı çok mu? Neye benziyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:21:14 >
  • Rk 808 yerli üretim bir cihazdır. Yani dışarıdan parçaları alınarak Türkiyede monte edilen bir ürün. 810 nm dalga boyunda olan cihazlardan yani buz lazerlerden önce, aleksandrite lazerlerden sonra çıkan bir teknolojidir. Bu cihaz 808 nm dalga boyunda diyod ışınlarını kullanır. Fda onayı yoktur ancak ce sertifikası ile kullanılır. Eski bir teknolojidir ancak iş görür. Epilasyon işlemi ışınların kıl tarafından emilerek ısıya dönüşmesi ve kılı oluşturan kompleksin yakılması prensibine dayanan bir işlemdir. Bu nedenle işlem esnasında yanan kıl kompleksinin acı vermemesi mümkün değildir. Bu acıyı azaltmak için bazı makineler soğuk hava üflerken(genelde alexandrite teknolojisi kullanan makineler bunu kullanır)diyodlar jel ve başlık soğutması ile bunu sağlar. Her ne kadar acıyı azaltmak için teknolojiler geliştirilse de acı tamamen yok edilemez. Lazerde son teknoloji olan buz lazer ve hibrit lazerlerde acı yok diye lanse edilse de bu söylem daha çok kadınlar için geçerlidir. Biz erkeklerde kılların kalın ve yoğun olması nedeniyle yanan kıl kompleksi sayısı çok daha fazla olacağı için acı kadınlara göre çok daha fazladır. İlerleyen seanslarda kılların sayısı ve kalınlıkları azalacağı için acı da azalacaktır. Biraz daha dişinizi sıkmakta fayda var kanaatimce. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:21:0 >
  • Lazerle erkekte sıfırlama yapılması neredeyse imkansızdır. Erkek kıl kök derinliği kadınlara göre daha derin yerleşimli olması ve testosteron varlığı, epilasyonda sıfırlamayı imkansız kılan faktörler. Lazer ışınları ciltte maksimum 5 mm derinliğe kadar inmekte ancak öldürücü sıcaklık olan 65 derece ve üzeri ısı ancak 2-3 mm deki kıllarda elde edilebilmektedir. Daha derin kıl köklerinde oluşan 65 derce altı ısılar ancak kıl kompleksinde hasara yol açacaktır. Bunun sonucu olarak kıllarınızın 3 mm ve daha yüzeysel olanları ölecek ancak daha derin olanlar sadece zayıflayacaktır. Ancak zayıflayan kıllar testosteron etkisiyle zamanla kalınlaşacağı için etkiyi uzatmak adına yılda 2-3 kez tek seanslık atışlar yapılması gerekecektir. Erkek epilasyon anatomik, fizyolojik farklılıklardan ötürü bayan epilasyona göre farklı yaklaşımlar gerektiren bir konudur. Ayrıca tamamen bitmesi istenmeyen alanlarda kılların estetik azaltmaya tabi tutulması gerekir. Örneğin kolunuzun ön kısmında elinizin ve dirseğinizin konumuna göre alt ve üst kavramları yer değiştirir. Avuç içi yukarı veya aşağı bakar konumda ve dirsek dönüş hareketlerine göre estetik kıl çizgisi nerde olduğunu bilen biri işlem yapması ilerde olacak kötü sonuçları engeller. Bayanlarda kılların tamamı öldürme hedefinde olduğu için bu pozisyonların bilinmesine gerek yoktur ancak erkekte pozisyon çok önemlidir. Ayrıca göğüste orta hattan dışa doğru azalan bir kıl yoğunluğu oluşturmak estetik kıl azaltma için ideal yaklaşımdır. Bu nedenle kıl azaltma yapacak kişinin estetik kıl azaltma işlemini ve erkek kıllanmasında estetik çizgileri biliyor olması altın kuraldır. Gittiğiniz merkezlerde estetik sonuç verebilecek erkek epilasyon tecrübesi ve bilgisi olan bir uzmana rastlama ihtimalinizi düşünerek hareket etmeniz kullandıkları makinenin ne olduğundan çok daha önemlidir. Umarım dilediğiniz bilgileri verebilmişimdir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:20:50 >
  • Birde seans aralıklarını sormuşsunuz. Yeni gördüm kusura bakmayın. Kadın erkek farketmeksizin seans aralıkları kıl çıkış hızına göre kişiye göre belirlenmesi gereken bir durumdur. Lazerde kılların ışınları emerek ısınması ve kendini oluşturan kompleksi yakması prensibini anlatmıştım. Bu bilgi ışığında, seans anında, ölen kıllar hariç, çıkması olası kılların tamamının folikül içini doldurmuş olması senasın maksimum etkinliği için şarttır. Ben bu nedenle işlemden 20 gün sonra kontrolde kıl çıkış hızını hesaplayarak foliküllerin tamamen dolacağı zamanı hesaplayıp ona göre hastaya seans süresi belirliyorum. Diyelim seans yapıldı ve olası çıkan kılların folikülü doldurması için geçecek süre 60 gün ise seansınız ilk işlemden 60 gün sonra yapılmalıdır. 45 ise 45 gün sonra. Eğer kıl çıkış hızınız 60 güne çıkmış ama siz 30 gün sonra seansa girerseniz o seans tamamen ticari bir seans olur. O nedenle ben seans aralıkalrını her seans için kontrolde hesaplayıp ona göre randevu veriyorum. 8 seansını 3 yılda bitiremeyen hastam olduğu gibi 1,5 yılda bitiren hastam da var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fda onayı makineyi geliştiren şirketin alabileceği bir nevi patent gibi bir belge. Çok önemli demek biraz yanlış. Ce sertifikası makinenin orjinal teknolojiyi kullandığını tespit için alınan bir belge. Bu belgesi olmayan makinelerin avrupada kullanımı imkansız. Bu nedenle makinenin kalitesi açısından yeterli bir belge. Lazerde erkek için kalıcı sonuç elde etme kıl kök derinliğine bağlı. 3 mm ve üzeri kıllar öleceği için bu kıllardan hayat boyu kurtulacaksınız. Ama zayıflayan kılların kalınlaşması sizin fizyolojik özelliklerinize bağlı. Kıl folükülünde testosterone yanıt fazlaysa hızla, zayıfsa daha yavaş olarak kalınlaşma olacaktır. %10 gibi bir grupta zayıflama kalıcı olacaktır. Bunu söyleyebilmek için 2 yıl hiçbir lazer işlemi yapılmaksızın kalınlaşmayan kıllar hayat boyu kalınlaşmayacaktır diyebiliriz. Yani lazerin tüm seansların bitiminde elde edilen sonucu kalıcı diyebilmemiz için 2 yıl boyunca etkinin aynı kalması kriterimizdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim. Fayda görmenize çok memnun oldum.🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 2017'de Kadir bey ile görüşüp Gülşah hanıma iğneği epilasyon yaptırdım ve çok memnun kaldım.
  • Üstelik acı eşiğinize bağlı olarak; kol, omuz, üst sırt, üst göğüs, boyun vs gibi bölgeleri lokal anestezi kullanmadan yaptırdım.
  • Ve Gülşah hanım da, Naturel estetikteki diğer tüm iğneli epilasyon işlemi yapan ve bu konuda uzman hanım efendiler gibi, konusunda oldukça uzmandı ve tüm folikül (kıl kökü)'lere nerede ise tam isabet ile atış yapıp kuruttu.
  • Ben işim gereği seanslara çok aralıklı (5,6 ayda bir) gittiğim için 2,3 senede belki 3,4 kere gitmişimdir ama buna rağmen epilasyon yaptırdığım bölgelerde %80'e kadar kalıcı bir dökülme oldu. Ve şükür ki o foliküller'den artık çıban gibi kıl çıkmadığını gördükçe hem Kadir beye hem de Gülşah hanıma dua ediyorum.
  • Bu merkezin böyle bir sayfası olduğunu öğrendiğim için bu mesajları yazmayı kendilerine bir borç bilirim. Benim lazer epilasyonda yıllarca çektiğim eziyet ve verdiğim onca paradan sonra, tanıştığım bu insanlar ile inşallah tüm kıl sorunu çeken erkek kardeşlerim tanışır ve vücutlarındaki kıla tek çözüm yolunun iğneli epilasyon olduğu gerçeğini görmezden gelmezler.
  • Zira kıl kökünü besleyen testosteron hormonunun membahı biz erkekler olduğumuz için o kılların, lazer epilasyon ile biteceğini sandığımız her geçen gün, testosteron hormonu ile beslenip yeniden daha gür bir şekilde filizlenen kıllarımızı görüp üzülmeye devam edeceğiz. O yüzden erkeklerin lazer epilasyonda fayda alamamalarını çok iyi anlayıp tecrübe etmiş birisiyim.
  • Ve kıllarımı hiç bitirmeyen bir lazer epilasyonda çektiğim acıların ve yok zamanımda verdiğim onca paranın yanında, her atışta o kökten bir daha kıl çıkmayacağı bilinci ve mutluluğu ile, iğneli epilasyon yaptırmam, hayatımın dönüm noktası oldu arkadaşlar. Kıllarım ile barışık değildim ve olmayacaktım ve sonunda vücudumun her yerinden çıban gibi fırlayıp filizlenen illet kıllara karşı Allah'a şükür galip gelen, Kadir bey ve Gülşah hanım sayesinde ben oldum.
  • Izmir icinde buz lazer icin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi ? Sanirim urunun orijinal markasi Israil menseili Alma markasi.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.