Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • martin_eden kullanıcısına yanıt
    Syn martin eden kalıcı çözüm sadece iğneli epilasyon ile olabilir ve onunda süre ve maliyetini hesaplamak için muayene etmem gerekir. Ancak şunu söyleyebilirim tüm vücut iğneli yaptırmanız küçük çaplı bir servete mal olacaktır😊. Genelde sırt omuz iğneli diğer kısımlar lazer şeklinde tercih ediliyor. Ancak dediğim gibi maliyetler için alanı ve yoğunluğunu görmek şart. Ona göre tercihinizi belirlemede elimden gelen yardımı yaparım. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Erkek kardeşimde 1 sene sürdü izlerin geçmesi





    İğne uçları fark ediyor galiba



    3-4 gün su sürmedi yüzünü yıkamadı o bölgeleri.



    Zor bir süreçti 2 sene oldu..



    Hala aynı sistem sanırım :)



    Daha güncel Kalıcı Çözümler gelişmiyor mu acaba..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler



    Koltuk altı lazer için bir sorum var.

    Az önce bir yerde okudum

    Ter bezleri etkileniyormuş lazerden. Yazan kişi amele gibi kokmaya başladım demiş.

    Lazerin koltuk altına ve ter bezlerine ne gibi bir zararı var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala merak ediyorum. Kadınlarda ki gibi genital bölge için laser epilasyon var mı ? Kemer üstü derken kemerin olduğu bölgemi yoksa kemerden çizgi çek oradan yukarı anlamı mı taşıyor ?
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    sayın IOserI kemer üstü denildiğinde söylemiş olduğunuz gibi kemer hizasının üstünde kalan tüm bölgelerden bahsediyoruz.. glutea ve genitall bölgede lazerle çalışma kurumumuzda mevcuttur..

    saygılar
    op.dr. kadir aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 16 Ocak 2017; 20:16:27 >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    sayın cihan sistem hala aynı.. iz meselesi cilt türüne göre değişiyor ama bu tarz işlemlerle yani iğneli yada lazerle ciltte kalıcı bir iz kalması uzman bir elde genelde mümkün değildir.

    saygıalr
    op.dr. kadir aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 16 Ocak 2017; 20:18:6 >
  • Syn vega ter bezleri lazer de etkilenen bir doku değildir. Hattızatında o bölgede kılların azalmasına bağlı ısı değişimi hızlanacağı için terleme ve buna bağlı koku azalacaktır. Okuduğunuz sitedeki arkadaşın durumu ile ilgili bir yorum yapmak doğru olmaz ama sanırım gerekli sıklıkta koltuk altı temizliği yapması gerekirken biraz ihmal etmiş olabilir. Yoksa kıllar azalınca terleme artmaz ve dahi ter bezi zarar görse terleme bilakis azalır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben bölgesel olarak normal lazer düşünüyorum tüy yoğunluğu çok olmayan bölgeler olması sebebiyle.

    Üst kol ve göbek bölgesi tahmini ne kadar tutar acaba ?
  • CallofTruth kullanıcısına yanıt
    sayın Callo Truth istemiş olduğunuz bölgelerin seans fiyatı 125 tl dir.

    saygılar
    op.d.r kadir aksu
  • Merhabalar,

    Öncelikle forumun 13 yıllık bir kullanıcısı olduğumu özellikle 2. el kısmı ve psn kardeşliği kısmında oldukça aktif olduğumu belirteyim. Kendi hesabımdan bu konu hakkında yorumda bulunmak istemedim bariz sebeplerden dolayı. O yüzden bir hesap açtım.

    Öncelikle, bildiğiniz tüyleri ince olsa da uzun ve baya kıllı bir insanım. Özellikle herkeste olduğu gibi sırt omuz ve üst kol bölgesi çok rahatsız etmekteydi ama göğüs kısmı estetik olarak çok olmasa da biraz rahatsız etmekteydi. Buna binaen araştırmalara başladım ve lazer denedim. Lazer epilasyon sırtın alt tarafında ve göğüsün bazı kısımlarında başarılı oldu ve bana bir nebze nefes aldırdı diyebilirim. Ancak sırtın üst kısımları, omuz ve üst kol da artışa bile sebep oldu (internetten laser induced growth diye araştırabilirsiniz). Lazeri erkekte sadece gogsun yogun kalın kıllı bolgelerinde ve bacakların tamamında kıl yogun ve kalın olduğundan tavsiye ederim başka bir bolgeye değdirmeyin bence. Bende buna binaen araştırmalara başladım ve iğneli epilasyonu öğrendim ve "hairtell"(ingilizceniz varsa kurcalayın) adlı bir siteden gördüğüm kadarı ile 2-3 aylık aralıklar ile yapılan 3 adet full clearence( tüm kılların alınması) %98(kalan %2 yi ya gozukmeyecek kadar ince olur ü ya da 15 dakikalık 1-2 tur ile halledilebilir) kesin çözüm üretildiği öğrendim. Türkiye de ilginç bir şekilde böyle çalışan bir kurum olmadığını öğrenince çaresiz yurtdışına bakıp İspanya da Malaga şehrinde baya ünlü doğal olarak da pahalı (saati 50 Euro idi) Josefa isimli biri ile iletişime geçtim ve sömestre a randevu aldım (youtube da josefa electrolysis diye aratırsanız faydası olur). Bu esnada tamamen şans eseri forumdaki konuyu gördüm ve iletişime geçtim Kadir Bey ile. Denemeye karar verdim en kötü bir kaç bin lira zararım olur (maddi olarak rahat olmam bir avantaj) ve bir sonraki adımda alternatif düşünmeden direk İspanya'ya giderim diye düşündüm.

    Şimdi şu ana kadar olan tecrübelerimi anlatayım. Kurumda daha çok Kadir beyin eşi İlknur hanım size yardımcı oluyor ve tabi ki iğneli işlemini yapan Gülşah hanım var birde. Ben kendi adıma sırt, omuz ve üst kol için ilk tur 33 saat ve 2. tur da ise 17 saat Gülşah hanımla (iğneli biraz yetenek ve hız işi ve ikisi de onda var gözüküyor. Sonuçlarıma bakarak konuşuyorum) çalıştım ve çok memnunum şu ana kadar ki sonuçtan. 2. turun üzerinden 1.5 (en az 3 ay beklemek gerektiği tavsiye ediliyor) ay geçtiği için net bir söyleyemesem de sanırım %90 sonuç almışımdır ve 3. ve son seansta da tamamen olay bitecektir diye tahmin ediyorum. Zaten bitmese de kalanlar için ücretsiz (sözleşmenize yazılıyor) işlem yapılacağı için benim problemim olmaktan çıkıyor :). Şubatın ilk 4 günü göğüs bölgesine bir tur geçmeyi düşünüyorum ve Gülşah hanım eğer sırtta ilk turda gösterdiği başarıyı tekrarlarda ki ona güvenim tam bu konuda sanırım tek seans bile yeterli olacaktır istediğim seviyeye gelmesi için.

    Şimdi herkesin benim gibi büyük bir bölge deneyerek bu riske girmesi zor tabi. O bağlamda ense ya da ne bileyim üst kol gibi bir bölge ile başlayıp 3 turu bitirip, son turdan sonra bir kaç ay bekleyip diğer bölgelerinize içinize sinerse geçebilirsiniz. Ben sırt omuz üst kol denedim şu etaba kadar da memnun kaldığım için devam ettim.

    Not: Acı var hem de baya, ben gitmeden önce bol su tüketip, kahve gibi uyarıcılardan uzak durup emla isimli kremi ilgili bölgeye bolca sürüp jelatinle sarıp gidiyorum, ve emlalı bölgeleri yaptırıyorum. O zaman problem olmuyor ama sırt bölgesine elim yetişmediği için baya acılı oldu. Gerçi lokal anestezi imkanı da sağlanıyor ama ben emlayı tercih ettim pahalı olmasına rağmen.
  • Merhaba ben daha önce hiç yaptırmadım, omuz ve sırtıma düşünüyorum. Omuzlarım sırtıma göre baya seyrek sırtım biraz yoğun ortalama bölge seans/fiyatları nelerdir. Avcılar da bana oldukça yakın. Denemek amaçlı önce omuzlara memnun kalırsam da sırtıma yaptırmayı düşünüyorum.
  • Merhaba, PRP uygulamasının ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz, saygılar.
  • Syn İlkaysener bölgeyi görmeden bir fiyat vermemiz maalesef mümkün değil. Bölgedeki kıl kalınlık ve yoğunluğuna göre süre değişiklik gösterir. Siz deneme istiyorsanız kuruma gelin bir ön görüşme yapalım. Ne kadar süreceği ve maliyeti hakkında bir fikir sahibi olursunuz. Deneme amaçlı küçük bir alanda çalışma yaparız. Sonuçlarını takip eder duruma göre tercihinizi yaparsınız. İğneli işlemleri kurumumda garantili olarak yapılmaktadır. Size vereceğim süre ve 3 seans sonrası çalıştığımız yerde kıl çıkarsa sonraki işlemler tamamen ücretsiz olarak yapılır ve bu size yazılı sözleşmeyle verilir. Gelmeden önce 0506 114 91 11 nolu telden randevu almanız gerekmektedir. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucihan U kullanıcısına yanıt
    Syn ucihan Prp fiyatları seans başı benim kurumumda 375 TL dir. Yanlız prp konusunda önce muayene olmanız ve gerçekten fayda görecekseniz yaptırmanızı tavsiye ederim. Prp ile yeni saç çıkmasını veya 5 gün içinde etkinlik oluşmasını beklemek çok yanlıştır. Prp konusunda kararı hekiminize bırakmak daha doğrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir hoca candır :)



    not : bosnalı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim MrT4ngo 😊 Allah her daim sevginize layık eder inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğneliyi tehlikeli buluyorum. IPL diye bir cihaz var onunda sonuçları iyi değil. Bu işe para harcayacaksanız "alexandrite" türünde bir cihaz tercih etmelisiniz.

    IPL ve alexandrite marka değildir. İlgili makine çeşitleridir.
  • Hocam omuz ve hafıf sırt bolgesı var sadece ufak bır bolge ne kadar tutar acaba ayrıca izmirde yaşıyorum burada bir şubeniz varmı
  • sayın Kadir bey yalnız biz bazı şeyler hakkında neye inanacağımızı şaşırdık, şimdi ben trabzondayım malum yakın diye burada bir estetik merkezinde alexandrite cihazda lazer epilasyon yaptırıyorum, bize bitirme garantili ortalama %80 i yok olacak dediler, şimdi bu lazer alexandrite yok etmiyor mu yani kılı, diyelim 15 senas alacağım ben sonra almazsam tekrar eskisi gibi mi çıkacak sırf bu yüzden bu iğneli ile lazer farkını anlayabilmiş değilim, 2 seans aldım ben 1 ay aralıklarla valla ilk seanstan 1 ay sonra gittim benim omuzlar da sırtta hala hiç kıl çıkmamıştı, yalnız bogazımı yaktılar iki ay oldu azda olsa bir iz var bu yanık izi kalıcı mıdır sizce saygılar....
  • BardFortuna B kullanıcısına yanıt
    Sayın bardfortuna istanbul harici merkezimiz şimdilik yok. Söylediğiniz bölgelerde eğer kıl miktarının az ise lazerle zaman kaybetmeniz pek doğru olmaz. İğneli epilasyon kalıcı ve %100 etkinlik sağlayacaktır. Tercihiniz kurumum olursa eğer bölge az ise 1 veya 2 günde işleminizi tamamlayabiliriz. 0506 114 91 11 nolu tele watsappdan bölgenin bir fotosunu gönderirseniz size süre ve fiyat hakkında yaklaşık bir bilgi veririm. Dilerseniz konaklama konusunda yardımcı olabiliriz. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.