Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben daha önce 8 seans dirsekten omuza ve sırt bölgesini lazer epilasyon yaptırdım.eskisine nazaran seyrelme oldu ancak tamamen bitmedi.seansına 240 lira ödemiştim öğrenciyim az para değil benim için. tavsiyeniz var mı ?
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    sayın kamil611 eğer arzu ettiğiniz lazere devam etmek ise sizin söylemiş olduğunuz bölgelerin ücreti seans başı 175 tldir. ama benim tyavsiyem imkanınız varsa iğneli ile kalıcı çözüm oluşturmaktır.. lazerde tamamen bitme olmayacağını ve bunun sebeplerini daha önceki yazılarımda açıklamıştım.. o nedenle tekrar yazmıyorum.. ama lazere devam etseniz bile göreceğiniz etki bundan daha fazla olmayacaktır.. o nedenle imkanı olan arkadaşlara iğneli epilasyon tavsiye ediyorum.. özellikle sırt ve omuz bölgelerinde sıfır olması istendiği için lazerle bu bölgelerde kalıcı sıfırlama yapmak mümkün değil.. iğneli paketlerimiz 20 saatlik paketler şeklindedir ve forum üyelerine 2250 tldir. 20 saatte sizde ne kadarlık bir bölgeyi geçebileceğimizi ancak bölgeyi görerek söylebiliriz.. ben şunu söylemek isterim ki 10 seans lazer dense 20 saatlik bir iğneli paket daha mantıklıdır... çünkü işlem yapılan yerde ilk turda en azından yüzde 70 inden hayat boyu çıkmayacak şekilde kurtulursunuz.. bir sonraki pakete istediğiniz zaman alın farketmez üzerinden 1 sene de geçse işlem yapılan yer yapıldığı şekliyle kalır... lazere hayat boyu ödenecek olan ücretler aslında iğneliye verilecek olandan daha fazla... tek fark lazere ödediğiniz ücretin yıllara yayılmasıdır.. iğneli epilasyon işlemi yazılı garanti verilerek yaptığımız bir işlemdir.. tabiki en son noktada yine karar sizin.. eğer iğneli maliyetinin ne kadar olduğunu bilmek isterseniz kurumumuzu ziyaret ederek ücretsiz muayene ile ortalama ne kadar sürede biteceğini belirleyebiliriz eğer kuruma gelemeyecekseniz işlem yapılacak olan bölgenin fotosunu yüzünüz görünmeyecek şekilde çekip 0 506 114 91 11 nolu telefonun watshappına atarsanız oradan da değerlendirme yaparak size dönebilirim..

    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • elmacık yanak ve kulak yaptırmak istersek ücret ne olur ve ayrıca acıyormu bu işlem sürecinde.
  • Doğruyu söylemek gerekirse iğne konusu beni korkutuyor 20 saati ne kadar bi süre de gerçekleştiriyorsunuz. Fotoğraf göndericem bu arada. Yazılı garanti veriyoruz demişsiniz dikkatimi çekti,eğer tüyler tekrar çıkarsa nasıl geri dönüş sağlıyorsunuz ? @naturel erkek epilasyon
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    sayın kamil 611 evet iğneli epilasyona yazılı garanti veriyoruz.. bölgeden 3 tur geçildikten sonra tekrar nüks olursa işlemler ücretsiz yapılacaktır.. bunu sözleşmenize yazıp imzalayıp size de bir nüsha veriyoruz.. 20 saatlik süreyi ne kadar zamanda çalışacağımız tamamen sizin isteğinize bağlı 20 saati 3 günde de çalışırız.. haftada bir gün 5 saat gelirseniz bir ayda haftanın 2 günü gelirseniz 5 er saat 2 haftada çalışırız. yani program sizin müsait olduğunuz zamanlara bağlı... korkulacak bir şey yok.. buradan gelip yaptıran arkadaşlarımız var.. değer çok acı olur ve dayanamazsanız lokal anestezi ile uyuşturulur..

    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • merhabalar yanakları (sakalüstü) bende lazer yaptırmak ıstıyorum hangı sıstemı kullanıyorsunuz kac seans yapmak lazım seans ucretlerı nedır herhangı bır kampanya varmı acaba?
  • philips lumea kullanan var mı?
  • Bunların yok etme diye bir garantileri yok bir 3 ay sonra falan sarı sarı tüyler tekrar çıkmaya başlıyor. Adamlar 23 yaşından sonra bile en fazla %70 garanti verebiliyor. Ben yaptırdım memnun değilim. Ama denemek isteyenler bi denesin.
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    merhaba kurumumuzda ütüleme lazer yapılıyor.. tamamen bitme olmaz ama 6-7 seansta yanak bölgesinde yüzde 50 azalma ve incelme sonucu alabilirsiniz. yanak için iğneli epilasyon daha doğru bir tercih olur en azından kesin çözümdür.. yanak lazer seans ücreti 40 tldir. iğneli epilasyon saat ücretimiz 200 tldir..

    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • merhaba . kaşların ortası için kaç seans ve ne kadar ücret olur tahmini?
  • Yanak için igneli epilasyon bence en doğrusu. Neden dersiniz, lazerde çizgileri (sakal) doğru çizemiyorlar, istediğiniz çizgi de olmuyor maalesef. Her gittiğinizde yamuk alıyorlar.

    Ömrünüzün sonuna kadar çıkmıyor diye bir şey yok. Ama doktor beyin dediği gibi azalma oluyor. Benim elmacık yanağımdakiler çıkıyor ama azaldı..

    Vallahi bu kadar emeğe bu ücret helaldir. İnsan pazarlık yapmaya utanır.

    Sağlık açısından zararı var mı bilmiyorum.
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Sayın declan 43 kaş arasına iğneli epilasyon en doğru yöntemdir.. İyi lazer uygun bir işlem şekli değildir uygulayan merkezler var fakat o bölgede lazer artış yapabiliyor.. Bu nedenle böyle bir riske ben girmiyorum. İlla lazer olsun ben risk alırım derseniz ben ücret almadan atış yaparım.. Tavsiyem iğnelidir kaş ortası en yoğunu ilk turda 30 dakika sürer.. oda 100 TL tutar... 4 tur geçildiğinde hayat boyu bir daha çıkmaz... karar sizindir..

    Saygılar
    Op.Dr.Kadir aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt
    Sayın Stones tespitiniz çok doğru.. ayrıca bunu forumda paylaştığınız için teşekkür ederim.. çünkü üyelerin fikirleri okuyan arkadaşlar için karar aşamasında önemli oluyor...

    Saygılar
    Op.dr kadir aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Sayın declan 43 kaş arasına iğneli epilasyon en doğru yöntemdir.. İyi lazer uygun bir işlem şekli değildir uygulayan merkezler var fakat o bölgede lazer artış yapabiliyor.. Bu nedenle böyle bir riske ben girmiyorum. İlla lazer olsun ben risk alırım derseniz ben ücret almadan atış yaparım.. Tavsiyem iğnelidir kaş ortası en yoğunu ilk turda 30 dakika sürer.. oda 100 TL tutar... 4 tur geçildiğinde hayat boyu bir daha çıkmaz... karar sizindir..

    Saygılar
    Op.Dr.Kadir aksu

    teşekkür ederim iğneli tedaviyle 4 seansta hallolur diyorsunuz toplamm 400 tl bi fiyat ozaman kesinlikle garanti veriyorsunuz dimi bidaha çıkmama konusunda
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    sayın declan 43 her tur bir öncekinden daha az süreceği için 400 tlyi bulmaz ... 4 turdan sonra bölgede hayat boyu çıkma olmaz.. olursa kurum tarafından ücretsiz işlem yapılır.. bu taahhüt size yazılı olarak verilir.

    saygılar
    op.dr. akdir aksu
  • Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla kimse bahsetmemiş konuya açıklık getirmek amacıyla yazıyorum.Lazer epilasyon yapılan bölge tamamen temizleniyor ama epilasyonu bıraktıktan bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor.(Bazı arkadaşlar yeteri kadar gidilmediğini düşünebilir.Arkadaşımın saçları neredeyse alnına kadar geldiği için 2 set aldı.Yani 9 seanstan 18 seans gitti.Evet işe yaradı 1 yıl falan normale döndü saçları.Sonra tekrar çıkmaya başladı)Daha başka bir kaç örnek var da uzun uzun hepsini yazmak istemedim burada.
  • Sayın hocam siyah noktalara karsı ne yapabiliriz burun üzeri ve yanaklarda kücük cukurlar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın lincorn ben burda lazerle ve başarısıyla alakalı sayfalarca yazı yazdım. Burda bahseden olmamış demişsiniz ama yeterli inceleme fırsatınız olmadığı için gözünüzden kaçmış olarak varsayıyorum. Lütfen lazer ile ilgili düşüncelerimi, tecrübe ve bilimsel açıklamalarını yaptığım geçmiş yazılarımı inceleyiniz. Erkek epilasyon konusunda aklınıza gelebilecek her türlü soruya bilimsel verilerle cevaplar yazdım ancak o kadar çok sayfa var ki hepsini okumak biraz zaman alacaktır. Ancak buna değecek zira inanılmaz bilgiye de sahip olacaksınız. Saygılarımla

    Op.Dr.Kadir Aksu
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Siyah noktalar izler renk dalgalanmalar gibi kozmetolojik konularda dermatoloji uzmanları tarafından değerlendirilerek gerekli tedavinin yapılmasını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.