Şimdi Ara

Erkeklerde saç dökülmesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 26 ve hayatımda jöle bile sürmediğim saçlarımın dökülmesini durduramıyorum özellikle askerlik döneminde çok hızlı döküldü tepede açılmalar başladı. Tabi bu biraz da genetik babamın 25inde tepesi tamamen açılmış. Shenmin erkek tablet kullanıyorum bir aydır ama şu an için olumlu olumsuz bir etki görmedim. Kullanıp etkisini gören var mı? Bioxin Minoxil vb hiç etki etmiyor. Minoxil zaten kullanımı durdurunca çıkardığı saçları döküyor. Sizin var mı tavsiyeniz?

• Testeron hormonun saç köklerine yapışıp saçın beslenmesini engelliyor bu sebeple saçların dökülüyor,kısacası kes kurtul.
  • dht dendir dht bloklayan şampuanlar al nizoral bi bak istersen ayrıca genetikte varsa durduramazsın yavaşlatabilirsin ümitlenme ve fazla strese girme
  • Badem yağı, çam terebentin, karanfil üçlüsünü deneyebilirsiniz, internette kullanımlarını bulabilirsiniz. Gerçekten işe yaradı bende hatta yeni saçlarım bile çıktı. Genetikse yapılabilecek birşey yok ama en azından yavaşlatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saw palmetto'dan fayda gören var mı?
  • Bonacure hair activator şampuan dene derim.Benim saç problemim yok ama kullanıp memnun kalanlar oldu çevremde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berberden Sonra Saç Dökülmesi
    6 gün önce açıldı
    Saç Kabarması
    11 yıl önce açıldı
    saç beyazlaması??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.