Şimdi Ara

Erkeklerde Kıl Sorunu (Ciddi Dalga Geçecekler Gelmesin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
43.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben göğüsümü makine ile alıyordum ama artık alıp durmaktan sıkıldım tüy dökücü krem alayım diyorum aranızda kullanan var mı acaba tavsiye edebileceğihttp://www.hepsiburada.com/liste/bioder-forte-bio-epilation-vucut-serumu/productDetails.aspx?productId=sgzen023&categoryId=26012147 bunun gibi şimdiden teşekkürler

• Kardeş makineyle alırsan sertleşir mazzallah bir gün süpürge niyetine bile kullanırsın göğsünü :D Yaşın 18 den büyükse git lazerle aldır hepsini kurtul hayatın boyunca çekme o çileyi !!!
  • Bana göre tek çare düzenli olarak alman tüy dökücü krem'de pek fayda etmiyor döküyor sonra tekrar çıkarıyor.
    İnsanın ciddi ciddi psikolojisini bozuyor bu kıl bilirim.
    Alacaksan ona o kadar para verme yazık git aktara bitkisel ilaç al.
  • Tüy dökücü kremler bildiğim kadarıyla bu kılları dip kısımlarını kimyasal olarak yakarak tüylerin dökülmesini sağlıyor. Bundan dolayı da jiletle kesilmiş gibi daha sert çıkarabiliyor. Ancak daha kalitelileri belki farklıdır.

Lazer önermiş yukardaki arkadaş. Ben bir defa yaptırmıştım, bir arkadaşım operatör olarak çalışıyordu güzellik merkezinde. O kadar da kolay değil onu tecrübe ettim. Canın çok yanıyor özellikle omuz, boyun kenarları gibi kemiğe yakın bölgelerde. Ayrıca kıllarının durumuna göre seans sayısı artıyor. Yani öyle bir defa yaptırayım kurtulayım olayı değil. Bunların yanında epeyce de masraflı olabiliyor yapılan yere göre. Paran varsa ve kesin çözüm arıyorsan araştırıp yaptırabilirsin.

Ben de makine ile alıyorum, ayda bir defa yetiyor. İlk aldığım zaman 3-4 gün biraz sertlik oluyor daha doğrusu batıyor gibi oluyor; uç kısımları küt olarak durduğundan. Ancak uzun zamandır bu şekilde yapmama rağmen bir sertleşme görmedim.

• makineyle alınca sertleşmez jiletle alınca sertleşir, şu makineyle alma sertleşir diyenler de nereden sallarlar hiç anlamam, hiç saçı kısaltıldığında saçın daha farklı çıkmaya başladığını gören duyan var mı...

makineyle kısaltmak en iyisidir, lazere gidersen minimum 4-5 seans gitmen lazım aralıklarla, ayrıca erkekte sıfır kılsız göğüs de hiç hoş duran birşey değil, bu yüzden tamamını almak anlamsız, ayrıca ağda yöntemi de olabilir, önce kısaltıp bölüm bölüm yaparsan en az acıyla yırtabilirsin, bu şekilde yavaş yavaş kısalır
  • Makine vurun gitsin. Moser 1400-0278 alacağım.
    http://www.buroteknik.com/Moser-Dei-1400-0278-Sac-Kesme-Makinesi-Seti_34058.html

Kargo ile 61 TL falan. İnternetten 47 TL birikti zaten, bir işe yarasın.
  • Arkadaşlar tüy dökücülerin bir defa bile işe yaradığını görmedim. Hikaye hepsi. Ayrıca bazı ciltlerde büyük alerjik reaksyonlara neden olabiliyor, dikkatli kullanın.

Bu işin çözümü ise lazer epilasyon. Ben kulak için gittim 3 seans oldu şimdiye kadar. Son seanstan beri 5-6 ay geçti sanırım, şimdi yeni yeni görülmeye başlıyor yine. Muhtemelen bu seanstan sonra tamamen biticek. Gayet etkili bir çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüy dökücü,jilet başlıklı makine vs. bir çözüm değil tam tersi yeni bir sorun.Sert ve çok çıkarır tüylerini.Ağda ya da lazeri dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencems1

Kardeş makineyle alırsan sertleşir mazzallah bir gün süpürge niyetine bile kullanırsın göğsünü :D Yaşın 18 den büyükse git lazerle aldır hepsini kurtul hayatın boyunca çekme o çileyi !!!

18'imden büyüğüm fakat ailem buna izin vermez masraflı olduğu içim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belanir

Tüy dökücü kremler bildiğim kadarıyla bu kılları dip kısımlarını kimyasal olarak yakarak tüylerin dökülmesini sağlıyor. Bundan dolayı da jiletle kesilmiş gibi daha sert çıkarabiliyor. Ancak daha kalitelileri belki farklıdır.

Lazer önermiş yukardaki arkadaş. Ben bir defa yaptırmıştım, bir arkadaşım operatör olarak çalışıyordu güzellik merkezinde. O kadar da kolay değil onu tecrübe ettim. Canın çok yanıyor özellikle omuz, boyun kenarları gibi kemiğe yakın bölgelerde. Ayrıca kıllarının durumuna göre seans sayısı artıyor. Yani öyle bir defa yaptırayım kurtulayım olayı değil. Bunların yanında epeyce de masraflı olabiliyor yapılan yere göre. Paran varsa ve kesin çözüm arıyorsan araştırıp yaptırabilirsin.

Ben de makine ile alıyorum, ayda bir defa yetiyor. İlk aldığım zaman 3-4 gün biraz sertlik oluyor daha doğrusu batıyor gibi oluyor; uç kısımları küt olarak durduğundan. Ancak uzun zamandır bu şekilde yapmama rağmen bir sertleşme görmedim.

Makine o kadar sert çıkarmıyor evet bende başlarda çok kötü duruyor ama sonradan daha düzgün bir şekil alıyor lazer düşünmüyorum bitkisel ilaç veya bioderm gibi şeyler düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Makine vurun gitsin. Moser 1400-0278 alacağım.
    http://www.buroteknik.com/Moser-Dei-1400-0278-Sac-Kesme-Makinesi-Seti_34058.html

Hahahah hocam iyimiş bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Bana göre tek çare düzenli olarak alman tüy dökücü krem'de pek fayda etmiyor döküyor sonra tekrar çıkarıyor.
    İnsanın ciddi ciddi psikolojisini bozuyor bu kıl bilirim.
    Alacaksan ona o kadar para verme yazık git aktara bitkisel ilaç al.

Bitkisel bir ilaç önerebilir misin kullandığın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

Tüy dökücü,jilet başlıklı makine vs. bir çözüm değil tam tersi yeni bir sorun.Sert ve çok çıkarır tüylerini.Ağda ya da lazeri dene.

Ağda Fena hocam ya bir kere az birşey yapmıştım baya geç çıktı ama sorun baya zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

makineyle alınca sertleşmez jiletle alınca sertleşir, şu makineyle alma sertleşir diyenler de nereden sallarlar hiç anlamam, hiç saçı kısaltıldığında saçın daha farklı çıkmaya başladığını gören duyan var mı...

makineyle kısaltmak en iyisidir, lazere gidersen minimum 4-5 seans gitmen lazım aralıklarla, ayrıca erkekte sıfır kılsız göğüs de hiç hoş duran birşey değil, bu yüzden tamamını almak anlamsız, ayrıca ağda yöntemi de olabilir, önce kısaltıp bölüm bölüm yaparsan en az acıyla yırtabilirsin, bu şekilde yavaş yavaş kısalır

Size Katılıyorum Hocam ama biraz daha azalatmak amacıyla bitkisel birşeyler düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Arkadaşlar tüy dökücülerin bir defa bile işe yaradığını görmedim. Hikaye hepsi. Ayrıca bazı ciltlerde büyük alerjik reaksyonlara neden olabiliyor, dikkatli kullanın.

Bu işin çözümü ise lazer epilasyon. Ben kulak için gittim 3 seans oldu şimdiye kadar. Son seanstan beri 5-6 ay geçti sanırım, şimdi yeni yeni görülmeye başlıyor yine. Muhtemelen bu seanstan sonra tamamen biticek. Gayet etkili bir çözüm

Hocam pahalı lazer epilasyonu ve dediğim gibi ailem ödeyecek sonuçta o parayı ucuz birşey değil aydın da yaşıyorum ve yaygın değil
  • quote:

saç kesme makinesi alacağına bodygroom gibi birşey al hem suda da çalışıyor

şaka yaptın dimi çakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eladamaneder -- 2 Temmuz 2012; 14:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ağdadan bahsetmiyorum.Soğuk ağda bantları ya da sir ağdayla yaparsan zor değil.
  • quote:

Dostum o makineler çok çabuk bozuluyor istersen başka bir modele yönel daha ufak çaplarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattimi

quote:

Dostum o makineler çok çabuk bozuluyor istersen başka bir modele yönel daha ufak çaplarda olabilir.

Yalnız markası moser.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murattimi

quote:

Yalnız markası moser.

Bunlarda markadan pek anlamam ama bildiğim kadarıyla pek kullanışlı olmuyor ve bir süre sora aşırı ses çıkartıyor ama yinede iyi bu diyorsan seçim senin dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.