Şimdi Ara

Erkeklerde kaş şekillendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler benim sorunum hiç bi mimik yapmadığımda çok mazlum duruyo kaşlar.Kaş aldırma değil lütfen yanlış anlamayın.Bunları böyle hafif çatık bi ifadeye sokmam için ne yapmam gerekir?Kuaföre diyorum adam tarak koyup makasla almaya çalışıyo.Yardım lütfen.Nerelere gitmem gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: William.Fichtner

Şimdi beyler benim sorunum hiç bi mimik yapmadığımda çok mazlum duruyo kaşlar.Kaş aldırma değil lütfen yanlış anlamayın.Bunları böyle hafif çatık bi ifadeye sokmam için ne yapmam gerekir?Kuaföre diyorum adam tarak koyup makasla almaya çalışıyo.Yardım lütfen.Nerelere gitmem gerek ?

Böyle mi?

Erkeklerde kaş şekillendirme
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Kaşlar böyle değil tabide ince tarağı koyup bu şekilde almaya çalışıyo.Sonra alttaki deri görünüyo iyice kötü oluyo.Bir ay düzelmiyo.
  • quote:

Kaşlar böyle değil tabide ince tarağı koyup bu şekilde almaya çalışıyo.Sonra alttaki deri görünüyo iyice kötü oluyo.Bir ay düzelmiyo.

Kız arkadaşın var mı?
  • Ortasını aldır yeter boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Varda aramızda 2-3 saatlik mesafe var ona aldırtma imkanım yok yani.
  • oguzhank8 O kullanıcısına yanıt
    Ortada hiç çıkmıyor zaten.Martı kaş gibi bi sorunum yok yani.Beyaz tenli normal bi çocuğumda kaşlar çok düz.Biraz uçlarının aşağı dönmesini istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ortada hiç çıkmıyor zaten.Martı kaş gibi bi sorunum yok yani.Beyaz tenli normal bi çocuğumda kaşlar çok düz.Biraz uçlarının aşağı dönmesini istiyorum.

istanbul de veya istanbula yakın isen para verip çok iyi mekanlara gidip yaptırabilirsin. Önceliğin Şükrü Dudu olsun
    Konyadayım maalesef
  • William.Fichtner kullanıcısına yanıt
    İyi bir bayan kuaförünü ara rica et. Randevu al halledersin bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumfiçu kullanıcısına yanıt
    Utanırım ya kadın kuaförü falan.Yokmu başka bi oluru
  • Hocam kadikoyde mesela caddedeki bir cok berberde sirt-omuz agda, manikur pedikur yapiyorlar. Bunlari kadinlar yapiyor. Ve muhtemelen kas aldirmak istendiginde de sekil verme vb gene buralarda calisan bayanlar yapar.

Kaliteli berberlerde bu sekilde yaptirabilirsiniz. Fakat kas cabuk eski haline doner. Bunu evde kendinizin cimbizla vb denemeniz daha iyi de olabilir. Obur sekilde maddi yuk olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.