Denizde falan giyiliyor biliyorumda, günlük giyilirmi? Sokakta çarşıda vs. spor ayakkabı üste kapri ve yarım kollu tşörtle çıkmak istiyorum. Daha önce hiç giymediğim için, çevremdekilerin tepkisi nasıl olur ne gözle bakarlar bilemedim :D
Nerede yaşıyorsun sen? Niye giyilmesin?
Tabiki giyilir.
Ss koy da giyilir mi giyilmez mi söyleyelim.
Peki önerebileceğiniz renk ve spor ayakkabı stili varmı? Spor ayakkabım var altı beyaz üstü siyah . onun üstüne hangi renk kapri gider? Disko kralında bir adamda görmüştüm askeri bi kapri üstünede siyah bi tişört giymişti. Öyle birşey nasıl olur
Aşın artık şunları...
Ne kaprisi ya, bukadar kötü görünen bişey yok hele uzun-kısa boylularda. diz seviyesinde şort kesinlikle daha orjinal.
Renk menk farketmez giy işte.O yaz sıcağında pantolonla pişmemek amaç değil mi?
Benim arkadaşım Afyonda şort giymişti gezerken herkes arkadaşıma bakıyordu ikimiz de çok şaşırmıştık.Küçük yerlerde oluyor böyle şeyler.
dağda falan mı yaşıyon da böyle bi soru sordun. ister şort giy ister kapri giy nolacak. ergen kıllarından mı utanıyon bacaktaki
Böyle birşey buldum dolapta ama ayakkabı siyah, uyumsuz oluyor sanki
quote:
Orijinalden alıntı: FenderX5
Benim arkadaşım Afyonda şort giymişti gezerken herkes arkadaşıma bakıyordu ikimiz de çok şaşırmıştık.Küçük yerlerde oluyor böyle şeyler.
Ahahaah yazsam mı diye düşündüm.Afyon'da bir gece kalmıştık.Antalya'ya devam edicektik.Şort ve terlikle sokağa çıkıp dolaştım.Herkes tip tip baktı.Çok garip gelmişti bana.Çarşıdaki tek terlik ve şortlu adam bendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
deniz shortu giy demedik ama.
tabi giyer neden giymesin ama bacakların çok zayıfsa kötü durur orası ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
boxer lan bu
quote:
Orijinalden alıntı: Death666
quote:
Orijinalden alıntı: FenderX5
Ahahaah yazsam mı diye düşündüm.Afyon'da bir gece kalmıştık.Antalya'ya devam edicektik.Şort ve terlikle sokağa çıkıp dolaştım.Herkes tip tip baktı.Çok garip gelmişti bana.Çarşıdaki tek terlik ve şortlu adam bendim.
bende adidas kapri var 2 yıldır giyiyom hemde hergun bayrak gibi oldun diyolar