Şimdi Ara

Erkekler yazın kapri giyer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizde falan giyiliyor biliyorumda, günlük giyilirmi?
    Sokakta çarşıda vs. spor ayakkabı üste kapri ve yarım kollu tşörtle çıkmak istiyorum.
    Daha önce hiç giymediğim için, çevremdekilerin tepkisi nasıl olur ne gözle bakarlar bilemedim :D

• Nerede yaşıyorsun sen? Niye giyilmesin?
  • Tabiki giyilir.
  • Ss koy da giyilir mi giyilmez mi söyleyelim.
  • Peki önerebileceğiniz renk ve spor ayakkabı stili varmı?
    Spor ayakkabım var altı beyaz üstü siyah . onun üstüne hangi renk kapri gider?
    Disko kralında bir adamda görmüştüm askeri bi kapri üstünede siyah bi tişört giymişti.
    Öyle birşey nasıl olur
  • Aşın artık şunları...
  • Ne kaprisi ya, bukadar kötü görünen bişey yok hele uzun-kısa boylularda. diz seviyesinde şort kesinlikle daha orjinal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turuncu Mont Giyer misiniz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki giyilir, tartışılmaz bile
  • Renk menk farketmez giy işte.O yaz sıcağında pantolonla pişmemek amaç değil mi?
  • Benim arkadaşım Afyonda şort giymişti gezerken herkes arkadaşıma bakıyordu ikimiz de çok şaşırmıştık.Küçük yerlerde oluyor böyle şeyler.
  • dağda falan mı yaşıyon da böyle bi soru sordun. ister şort giy ister kapri giy nolacak. ergen kıllarından mı utanıyon bacaktaki
  •  Erkekler yazın kapri giyer mi?

Böyle birşey buldum dolapta ama ayakkabı siyah, uyumsuz oluyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

Benim arkadaşım Afyonda şort giymişti gezerken herkes arkadaşıma bakıyordu ikimiz de çok şaşırmıştık.Küçük yerlerde oluyor böyle şeyler.

Ahahaah yazsam mı diye düşündüm.Afyon'da bir gece kalmıştık.Antalya'ya devam edicektik.Şort ve terlikle sokağa çıkıp dolaştım.Herkes tip tip baktı.Çok garip gelmişti bana.Çarşıdaki tek terlik ve şortlu adam bendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

deniz shortu giy demedik ama.
  • tabi giyer neden giymesin ama bacakların çok zayıfsa kötü durur orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

boxer lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

Benim arkadaşım Afyonda şort giymişti gezerken herkes arkadaşıma bakıyordu ikimiz de çok şaşırmıştık.Küçük yerlerde oluyor böyle şeyler.

Ahahaah yazsam mı diye düşündüm.Afyon'da bir gece kalmıştık.Antalya'ya devam edicektik.Şort ve terlikle sokağa çıkıp dolaştım.Herkes tip tip baktı.Çok garip gelmişti bana.Çarşıdaki tek terlik ve şortlu adam bendim.

• bende adidas kapri var 2 yıldır giyiyom hemde hergun bayrak gibi oldun diyolar

• kapri giymez bermuda giyer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.