Şimdi Ara

Erkekler ve kadınların aynı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar iki yüzlü,sadık olmamakla,paraya önem vermekte ve erkekleri yakışıklılığına göre ayırmakla suçlanmakta şimdi size birkaç soru soracağım.Bir erkek çirkin bir kızla evlenmek ister mi?Çoğu erkek sevgilisi olduğu zaman başka bir kızın flörtüne cevap vermiyor mu?Para erkekler içinde önemli değil mi?Bütün erkekler evlenmek için güzel ve seksi bir kız hayal etmiyor mu?İşte bu soruların cevapları yüzünden kadınları suçlayamayız.Biz insan olarak çıkarcı bir varlığız.Bir insanla ilişki kurarken onun yüz güzelliği,vücut şekli,kilosu,mevkisi ve parasına göre tepki veririz.Birbirimizi suçluyoruz ama hepimiz temel olarak aynıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 30 Nisan 2019; 19:55:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bi kızın parası yok diye ayrılmam mesela yada bi kızın parası yok diye onunla işim olmaz demem
    güzellik yakışıklılık konusu içinde şunu söylemek istiyorum; insan ırkının dişisi makyaj, bakım vs yapmadan güzel olması mümkün değildir. şöyle düşünün, yakışıklı 1 erkeği 1 yıl boyunca bir odaya kapatın ve hiçbir bakım yapmayın, o erkek saça sakala karışır ve hala gideri olan bir insan olur. aynı şartlarda çok güzel
    bir kadını odaya kapatın. 1 yıl sonra o kadının yüzüne bakılabilir mi ?
    kadınlar sadece kendilerine bakarlarsa güzeldir. ama erkekte bu zorunluluk yoktur. bu yüzden kendinizi hiçbizaman kadınladan düşük görmeyin. yada kendinizi onlarla kıyaslamayın. bütün canlılarda bu böyledir. erkek olan ÜSTÜN OLANDIR. DAHA GÖSTERİŞLİ DAHA GÜZEL OLANDIR.
  • Doğru söylüyorsun ama yanlış yerde burası yıkıklar kulübü maalesef herkes için söylemiyorum ancak kızlara ulaşamadıkları için direk karşı tarafı suçluyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KlasikNick K kullanıcısına yanıt
    Günlük açılan konuların en az yüzde 20'si karşı cinsi suçlamak ile ilgili oluyor.Birazdan hoşlarına gitmeyen bir şey yazdığım için bana saldırmaya gelenler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 30 Nisan 2019; 19:54:35 >
  • Doğru bir konuya parmak basmışsın ama burada ki kadın düşmanları başlar şimdi ağlamaya ...

• Omer_yilmaz2018 O kullanıcısına yanıt
    Gerçekten daha önce hiç kadın görmesem ve burada anlatılanlarla kafamda bir kadın oluştursam heralde zebaniye benzerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Doğru bir konuya parmak basmışsın ama burada ki kadın düşmanları başlar şimdi ağlamaya ...
    Tipsizim bulgur kazanı gibi kafam var.

• "Çoğu erkek sevgilisi olduğu zaman başka bir kızın flörtüne cevap vermiyor mu?"

Hımm... Feministlik beyni o kadar köreltmiş ki demek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanimation D kullanıcısına yanıt
    Aslında benim yaptığımda yanlış herkesi genelledim.Bazı kişilerin gerçekten karşılarına kötü insanlar çıkmış olabilir ama bu kadar fazla olması beni çoğunluğunun bu yönde davrandığı düşüncesine itiyor. Hastalık derecesinde olanlar kör kütük aşık olanlar kızın ise hiçbir şeyden haberi olmuyor sonuçta kırılan duygular öfkeye dönüşüyor.

• ben bi kızın parası yok diye ayrılmam mesela yada bi kızın parası yok diye onunla işim olmaz demem
    güzellik yakışıklılık konusu içinde şunu söylemek istiyorum; insan ırkının dişisi makyaj, bakım vs yapmadan güzel olması mümkün değildir. şöyle düşünün, yakışıklı 1 erkeği 1 yıl boyunca bir odaya kapatın ve hiçbir bakım yapmayın, o erkek saça sakala karışır ve hala gideri olan bir insan olur. aynı şartlarda çok güzel
    bir kadını odaya kapatın. 1 yıl sonra o kadının yüzüne bakılabilir mi ?
    kadınlar sadece kendilerine bakarlarsa güzeldir. ama erkekte bu zorunluluk yoktur. bu yüzden kendinizi hiçbizaman kadınladan düşük görmeyin. yada kendinizi onlarla kıyaslamayın. bütün canlılarda bu böyledir. erkek olan ÜSTÜN OLANDIR. DAHA GÖSTERİŞLİ DAHA GÜZEL OLANDIR.
  • Ben de hep söylüyorum bunu ancak taşlanıyorum
    Her insanın bir isteği var, siz kızın isteklerine uygun değilseniz kızı suçlayamazsınız. Sonuçta siz de her kıza bakmayacaksınız sizin de standartlarınız, istekleriniz var

• Erkekler ve kadınların aynı olması

Güzellik biraz doğuştan biraz bakımdan gelen bir şeydir.Çirkin erkekler olduğu gibi çirkin kadınlarda vardır.1 yıl boyunca kimi odaya kapatsanız.Kötü bir şekilde yıpranacaktır.1 yıl sonra odadan çıkınca hala yakışıklı ve güzel olabilen kişilerde olacaktır.Yazdığınız bu argüman oldukça saçmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 1 Mayıs 2019; 9:32:55 >

• Erkeği cesareti güzelleştirir kadını da namusu güzelleştirir namus yoksa kadında hiçbir hayır gelmez kimseye aynı şekilde erkeğinde cesareti yoksa hiç Bir hayır gelmez

• Aynı falan değil. Çoğu erkek için kızın çirkin olmaması yeterlidir.
    Kadınlar ise para, statü, tip, boy, fizik, makam, mevki, çevre hepsine bakar. Senden daha iyi bir alternatif bulduğunda da basar tekmeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_yilmaz2018

Güzellik biraz doğuştan biraz bakımdan gelen bir şeydir.Çirkin erkekler olduğu gibi çirkin kadınlarda vardır.1 yıl boyunca kimi odaya kapatsanız.Kötü bir şekilde yıpranacaktır.1 yıl sonra odadan çıkınca hala yakışıklı ve güzel olabilen kişilerde olacaktır.Yazdığınız bu argüman oldukça saçmadır.
    Sence guzel olan bi kadin 1 yil sonra biyiklari sakallari kaşlarinin ortasi bacak killari ciktiginda hâlâ güzel olabilir mi ?

Ayrica resimdekiler zaten tipsiz olan insanlar. Benim söylediğim hali hazirda guzel ve yakisikli olanlar icindi

• Kılsız ve makyaj malzemesi kullanmadan güzel olabilen bir çok kadın var.Aynı şekilde bakım yapmadan yakışıklı olabilen erkekler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 1 Mayıs 2019; 17:40:41 >
  • hayır aynı değil bizlerin pipisi onların kukusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_yilmaz2018

Kılsız ve makyaj malzemesi kullanmadan güzel olabilen bir çok kadın var.Aynı şekilde bakım yapmadan yakışıklı olabilen erkekler var.
    1 tane örnek göstermezsin kadınlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 1 Mayıs 2019; 22:18:33 >
  • Saçma bi konu. Zaten bilinen ve normal olan bir konu üzerinden kadınlar övülmüş, masum gösterilmiş. Biz de biliyoruz her insanın seçici olduğunu erkek kadın farketmez. Kadınların başka sorunlarından bahsediliyor eğer burada açılan önceki konulardan bahsediyosanız. Kadınların seçici olması sorun değil, sorun en ufak sorunda aldatmaları, hiç bir halt olamadıklarini anladiklari zaman kurtuluşu evlilikte bulmaları. Nafaka mevzusu falan ooooo uzar gider şimdi aynı şeyleri tekrar yazdırtmayin. Sorun yakişikli ve zengin erkekleri tercih etmeleri degil. Kadinlarin hepsi değil ama çoğu şeytandir. Tarihte de bir çok mevcuttur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.