< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 30 Nisan 2019; 19:55:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 30 Nisan 2019; 19:55:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğru bir konuya parmak basmışsın ama burada ki kadın düşmanları başlar şimdi ağlamaya ...
|
Doğru söylüyorsun ama yanlış yerde burası yıkıklar kulübü maalesef herkes için söylemiyorum ancak kızlara ulaşamadıkları için direk karşı tarafı suçluyorlar
|
Günlük açılan konuların en az yüzde 20'si karşı cinsi suçlamak ile ilgili oluyor.Birazdan hoşlarına gitmeyen bir şey yazdığım için bana saldırmaya gelenler olacaktır.
|
Gerçekten daha önce hiç kadın görmesem ve burada anlatılanlarla kafamda bir kadın oluştursam heralde zebaniye benzerdi
|
Aynı falan değil. Çoğu erkek için kızın çirkin olmaması yeterlidir.
Kadınlar ise para, statü, tip, boy, fizik, makam, mevki, çevre hepsine bakar. Senden daha iyi bir alternatif bulduğunda da basar tekmeyi. |
ben bi kızın parası yok diye ayrılmam mesela yada bi kızın parası yok diye onunla işim olmaz demem
güzellik yakışıklılık konusu içinde şunu söylemek istiyorum; insan ırkının dişisi makyaj, bakım vs yapmadan güzel olması mümkün değildir. şöyle düşünün, yakışıklı 1 erkeği 1 yıl boyunca bir odaya kapatın ve hiçbir bakım yapmayın, o erkek saça sakala karışır ve hala gideri olan bir insan olur. aynı şartlarda çok güzel bir kadını odaya kapatın. 1 yıl sonra o kadının yüzüne bakılabilir mi ? kadınlar sadece kendilerine bakarlarsa güzeldir. ama erkekte bu zorunluluk yoktur. bu yüzden kendinizi hiçbizaman kadınladan düşük görmeyin. yada kendinizi onlarla kıyaslamayın. bütün canlılarda bu böyledir. erkek olan ÜSTÜN OLANDIR. DAHA GÖSTERİŞLİ DAHA GÜZEL OLANDIR. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 30 Nisan 2019; 19:54:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 1 Mayıs 2019; 17:40:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 1 Mayıs 2019; 22:18:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |