Şimdi Ara

Erkekler renkli lens takar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde numaralı saydam kullanıyorum fakat bu seferlik renkli alayım dedim. Ama etraftakilerin tepkisi nasıl olur bilmiyorum. Alırsam 1 yıllıklarından, mavi ve biraz pahalısından alıcam. Param boşa gitsin istemiyorum. Sizce almalı mıyım?

• at bakalım bi ss yorumlayayım patron
  • İnsanlar takmamalı.
  • Niye takılmasın arkadaşım hiç renkli gözlü erkek görmedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panini

at bakalım bi ss yorumlayayım patron

Daha almadım.

Şimdi alıcam. Millet dalga falan geçecek elimde patlayacak diye korkuyorum.
  • Gerek yok
  • ozguven meselesi de olabilir. bende dusundum bi ara kiz arkadasimla bi kac kiz al filan dediler duman rengi. sonradan vazgectim.

kara gozlude yeterince yakiskliyim C:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşınız geldi ve gözünde mavi lens var ne dersiniz? Yakışmış da ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

quote:

Orijinalden alıntı: Panini

at bakalım bi ss yorumlayayım patron

Daha almadım.

Şimdi alıcam. Millet dalga falan geçecek elimde patlayacak diye korkuyorum.

sen almadan at biz zaten söyleriz yakışıp yakışmayacağını...
  • gözlerin normalde ne renk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

gözlerin normalde ne renk?

kahverengi
  • quote:

quote:

kahverengi

çok sırıtma ihtimali yüksek o zaman liseli misin üniversiteli misin bilemiyorum şimdi ama eğer liseliysen üniversiteye başladığın ilk yıl renkli lens kullanmaya başlaman yeni arkadas ortamın falanda olacağı için daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

kahverengi

çok sırıtma ihtimali yüksek o zaman liseli misin üniversiteli misin bilemiyorum şimdi ama eğer liseliysen üniversiteye başladığın ilk yıl renkli lens kullanmaya başlaman yeni arkadas ortamın falanda olacağı için daha mantıklı olacaktır.

Üniversitede son senem. Arkadaşlarım gördüğünde kesin şaşırırlar ama olumlu mu olumsuz mu tepki verirler kestiremiyorum.

• quote:

Üniversitede son senem. Arkadaşlarım gördüğünde kesin şaşırırlar ama olumlu mu olumsuz mu tepki verirler kestiremiyorum.

o zaman önce bi arkadaşlarına danış başta abi yapma hiç bozma bence falan diceklerdir ama bence çok güzel yapıcam filan diyerek önceden biraz alıştır, birden çıkma karşılarına öyle gülerler önce fikrine alışsınlar benimsemeseler bile seni ilk renkli lensle gördüklerinde yorumları daha farklı olacaktır, -bilmiyorum garip gibi ama yakışmış da aslında- tarzında yorumlar duyarsın. bence al lensleri eğer sevdiysen zamanla alışcaklardır arkadaşlarında.
  • esmersen renkli lenselere bulaşma geçen sene bizim aparttan bebenin birisi aldı 3 hafta aşşşak geçtik
  • erkekler takmaz kardeş. takanlar da erkek değil. :P
  • En güzel renk her zaman doğal rengidir, değiştirince tipe gitmeyeceğini düşünüyorum.
  • Neden renkli takmak istiyorsun? Kendi gözünün rengi neyse onu tak. Özentiliğin ne anlamı var? Herkes lensi anında anlıyor ve dalga geçiyorlar. Ne gerek var bunlara?
  • ss yokmu ss?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.