Şimdi Ara

Erkekler olarak çok eziliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadınların bu evrene faydaları nedir
    bakın "bilimadamı" diye bir birleşik sözcük niye var çünkü kadınlardan bi halt olduğu olacağı yok

tek özellikleri güzellikleri süslenip püslenip kendilerini birilerine kakmaları belli bi yaşa kadar kaktılar kaktılar yoksa ortada kalıp ortam kızı oluyorlar

dünyayı komple erkekler yönetiyor
    mesela bir kadın önemli bir iş yaptı mı üstüne basa basa "kadın" olması vurgulanıyor sanki dünyadaki insanların %90 ı erkekmiş gibi
    halbuki dünyadaki kadınların sayısı erkeklerden fazla
    sadece bilim alanında da değil mesela türkiyedeki millet vekillerinin de %85 i erkek
    hiç bir ciddi faaliyet alanları yok
    ama üstüne üstlük yok işte kadın erkek eşitliği yok feminizm gibi saçma sapan propaganda yapmasını biliyorlar
    kadınların "erkek" evlet doğurmak dışında yaptıkları iyi tek bir şey yok
    yok kadınlar önden,yok kadınlara değer verin yok nazik davranın yok öncelik verin
    bir kadının dışarda dişiliğini kullanıp bizlerin yapamayacağı bir çok şeyi yapabileceğini biliyoruz
    bir sosyal deney videosu vardı adını tam hatırlamıyorum kadın önce normal sonra dekolteli giyiniyor herşeyi bedava getirmeye çalışıyor bir çoğunda başarılı oluyordu
    ikili ilişkilerde de bu böyle
    kadınlar daha çok aldatır kadınlar daha yalancıdır kadınlar daha kolay aldatır
    kadınlar bir hata yapsa adı hata olur erkekler bir hata yapsa şerefsiz namussuz yalancı olur
    hep kahır çeken erkek sevdimi canı yanan erkek olur genelde ayrılan taraf hep kadın olur
    siz hiç 1 hafta aşk acısı yaşayan 1 kadın gördünüz mü
    interneti şöyle bir gezin yıllarca sevdiğini unutamayan erkek dolu
    ha bitmedi evlliliğe gelelim
    evi eşyayı düğünü erkek tarafı dizsin
    eve ekmeği erkek getirsin
    hayat müşteriktir densin ev işlerine yardım etsin
    adamın sosyal hayatına karışılsın arkadaşların arasına yılan gibi girilsin
    pardon da sen ne yapıyorsun?
    vasfın nedir arkadaş? en büyük vasfın dediğim gibi erkek çocuk doğurmak
    lan bize çocuk doğurup ev işlerimizi yapabilen bir robot olsa kadınların %90'ı kötü yola düşecek
    ki en azından bakın kötü yola düşen kadınlar bile lüks içinde yaşıyor

peki ya erkekler?
    evsiz oluyor... tinerci oluyor...
    ki kadınlara da illaki cinsiyetleri sebebiyle gene sahip çıkılıyor kadın sığınma evleri vs.vs.

valla ben şunu açık açık belirteyim
    bir kadını babasının evinden alıp evime hanımım diye koyma fikri bana zor geliyor ister kibir diyin ister başka bişey ama bu böyle arkadaş
    ha çok mükemmel bir insan değilim ama gördüğüm kadarıyla kimseyi o vasfa layık göremiyorum görebileceğimi zannetmiyorum

• Kadınlar bu dünyada tüketim için var sadece. Onlar olmasa bu kadar boş icadı kim neden isteyecekti? Örn; Makyaj Mazemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Kadınlar bu dünyada tüketim için var sadece. Onlar olmasa bu kadar boş icadı kim neden isteyecekti? Örn; Makyaj Mazemeleri

onları da ya babaları ya kocaları/sevgilileri alıyor onlara gene olan %99 luk kapitalizm sisteminde ezilen gariban erkeklere oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ümit reyiz de benim kafadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 20 Ocak 2015; 14:20:49 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.