Şimdi Ara

Erkekler neden aşkın var olduğuna inanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok insan modern erkekliğin dişileştirilmiş bir konuma itildiğinin farkında değil, bu yüzden şu an sahip olduğunuz ve eril olduğunu düşündüğünüz zihniyet, erkekliğin dişileştirilmiş bir versiyonudur, geçmişteki erkekler gerçekten aşk veya kadın sevgisi peşinde koşmamışlardı, babanızın veya annenizin kardeşlerine bakın babaları hemen hemen çoğunu görücü usulü ile evlendirmiştir, aşk hiçbir şey ifade etmiyor, evlendiğiniz karınız sizi sevmeyi öğrenecek, kiminle veya nasıl evlendiğiniz önemli değil, siyasi nedenlerden, ticari nedenlerden, vb. hiç farketmez, aşk diye bir şey yok.

Geçmişteki erkekler, şu anki kuşağımız gibi saplantılı bir şekilde aşk varmış gibi hareket etmiyorlardı, geçmişin erkekleri iki bacak arasında bekaretin dilencisi değillerdi, kadınların hayatlarını onlarla geçirmeleri için onlara yalvaran, dizlerinin üstünde secde eden erkekler yoktu. Bu sadece bu döneme ait bir özellik. Biyolojin senin seks yapmanı ve üremeni istiyor, olay sadece bundan ibaret.

• Hayır yok. Bu sadece şehvet ve senin hayali bir kurgun. Aşkı sadece fiziksel çekicilik olarak yeniden tanımlamak için kullanmanın çok yanıltıcı bir yolu. Aşk sandığın şey aslında fiziksel çekicilik. Saçmalamayı bırak ve insanlara aşkı aradığını söylemek yerine seni fiziksel olarak çekici bulan bir kadın aradığını söyle.
  • up.
  • Sadece uzaylılara inanıyorum.
  • istisnaları var bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü aşk diye birşey var dostum
  • Benim annem ve babam köylü. Öyle bir şey yok onlarda. He etrafta mesela anneannem sevmeden evlenmiş ama dedem ölünce hayatımda gördüğüm en büyük yası tuttu ki hala ağlar her gece. Diğer dedem ve babaannem ise evlenmeleri yine aşk üzerinden.

Dediğin ne kadar doğru bilemem. Anneannem ve dedem olayında haklı diğerlerinde haksızsın. Yani bu olaya %100 doğru da bakmayın. Sevdiğiniz kız veya sevgiliniz sürekli para harcayan tipte ise şahsımca uzak durun. Yok sakin iyi eğitimli ise kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Çünkü aşk diye birşey var dostum
    Hayır yok. Bu sadece şehvet ve senin hayali bir kurgun. Aşkı sadece fiziksel çekicilik olarak yeniden tanımlamak için kullanmanın çok yanıltıcı bir yolu. Aşk sandığın şey aslında fiziksel çekicilik. Saçmalamayı bırak ve insanlara aşkı aradığını söylemek yerine seni fiziksel olarak çekici bulan bir kadın aradığını söyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Ben aşkı, sevgiyi arıyorum belki seksi bile o yüzden yapmak istiyorum.Sadece sevişmek bile yeter bana.
  • araştırmalar 30 40 yıl süren evliliklerde işbirliği ve ortak hayat görüşü olmadan mümkün olmadığını ortaya koyuyor. bu şekilde gelişen ve ortak aidiyet kavram ve paylaşıma ulaşmayan birlikteliklerin ortalama ömrü 2 yıl bunun dışında süreç dahilinde gelişmesi ve işbirliği ve darvinist seçilime dayanarak yürüdüğü gerçeği değişmez. asıl görülmesi gereken, sistemin bize saplantılı bir biçimde dayattığı hayvani cinsellik algısı ve doyumsuz eş seçimi ki bunu yaparken sosyo kültürel dini ve ekonomik birçok etkileşim ve disiplinler arası bir bulgu ve kurgunun sonucu olarak bunu ekonomik skala ve tarım sanayi devrimi sonrası ortaya cıkmaya baslayan maddeci ve yarışmacı algıyı şirketokrasiye uygun bir biçimde ikili ilişkilere yansıtıyor. bunun sonucu olarak da corrupt bir algı, sevgi değil ama sonsuz aşkı arayan, doyumsuz, doydukça daha mutsuz, beyni ve nöradrenalin sistemi kendi doğal akışından uzak dolayısıyla yaptığı hatalı davranışın bağımlısı olan bir tablo ortaya çıkıyor. yani tersine kurgu ve mass destruction kavramları, dilin değiştirilmesi, küreselleşme adımları ve kadın erkek statü ve rollerine yüklenen yeni ve popülist anlamlar da cabası.
    bütün bunların nihai hedefi yeni bir insan yaratımıdır. onun sebepleri de büyük oranda iktisadidir ve varoluşsaldır.

• Ben aşka inanmıyorum. Olsa bile yapılan tanımlamaları yanlış buluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Hayır yok. Bu sadece şehvet ve senin hayali bir kurgun. Aşkı sadece fiziksel çekicilik olarak yeniden tanımlamak için kullanmanın çok yanıltıcı bir yolu. Aşk sandığın şey aslında fiziksel çekicilik. Saçmalamayı bırak ve insanlara aşkı aradığını söylemek yerine seni fiziksel olarak çekici bulan bir kadın aradığını söyle.

Alıntıları Göster
    herhalde güzel bulduğumuz kıza aşık olacaz. çirkin gordüğümüz kıza neden aşık olalim ?

Ayrıca fiziken çok beğendiği fakat hiç bir şey hissedilmedigi kızlarda her zaman oluyor erkekler için.

• bunun neresi dişileştirirmek. aşk kavramını kadınlar uydurup dağıtmadı ki. aşk, aile vs vs kavramları ataerkil hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 21 Ekim 2019; 1:52:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

herhalde güzel bulduğumuz kıza aşık olacaz. çirkin gordüğümüz kıza neden aşık olalim ?

Ayrıca fiziken çok beğendiği fakat hiç bir şey hissedilmedigi kızlarda her zaman oluyor erkekler için.

Alıntıları Göster
    Aşkın var olmadığını ilk cümlende kanıtladın mesela. Bu aşk değil, sadece fiziksel çekicilik, ancak medyada gösterildiği gibi "aşk" bağlamında bile her zaman bir koşul vardır, tıpkı senin belirttiğin gibi, tip, kişilik, zenginlik, ilgi alanları, vb.

• Aşk bilimsel olarak en iyi eşi bulduğuna inanmak olarak tanımlanir. Yani aşk bilimsel olarak vardır. Ama tabi bir süresi de vardır.

• bedenimizin sex yapmaya ihtiyacı var temel bir ihtiyaçtan bahsediyoruz yemek yemenin bir lezzeti (damak zevki) olduğu gibi nasıl insalar lüx restaurant dolgun bir fatura ödeyerekte karnını doyuruyor abartılı bir şekilde gazete kağıdına serpme peynir ekmek yiyerekte aynı eylemi yapanlar var lezzetine vararak keyif alarak yaşamak için kesenin ağzını daima açmak zorundasın peynir ekmek kafasıyla mutlu olmak biraz zor
    sağlıklı birey için elzem olan yaşam kaliteniz mutluluk endexi piramidin temelinde olan bir eylem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AŞK hiçir zaman olmamıştır ama insanlık tarihinin her döneminde aşka inanan ERKEKLER olmuştur. Oyunu ve hayatı öğrenip benimseyebilmiş adam inanmaz tabii orası ayrı.

Eskilerde aşk yoksa, bir ..'lı için kendini JİLETLEYEN yıkıkların ARABESK şarkıları niye popülerdi o yıllarda?

Şuanda da inanıp hayatını hiç eden de var, THREESOME yapan erkekler de var.

Geçmişte de böyleydi. Köylü Milie'nin peşinden koşup kendini hiç eden Alan'lar da vardı, hanlarda hatun götüren Steve'ler de vardı.

(Millie, Steve'e kendini POMPALATIP sonra Alan'la evlendi. Millie ve Alan mavi gözlü olmasına rağmen çocukları Emily kahverengi gözlü oldu.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 21 Ekim 2019; 5:1:1 >
  • Sen kendi adına konuş aşk diye birşey yoktur para ve menfaat vardır uyanın şu peri masallarından.
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Aşk varmı yok mu tartışılır? Ama sana şunu söylüyüm fiziksel çekicilike inanmıyorum.Çünkü çirkin insanlarla evlenen kadın ve erkek de çok ve tanıdıklarım da var. Diyeceksin çirkin yada sıradan bireyler zengin yada statü sahibi insanlardır. Gözlemlediğim kadarıyla normal ve geliri olmayan insanlar o yüzden bu dönemde Aşk aramanın ve inanmanın zor olduğunu çünkü herkesin bireyselleştiği ve koşullar iyileştikçe kimsenin birbirini idare etmek durumu artık yok.

Eski dönemi büyüklerimizi örnek vermişsin. Ama dikkatini çekerim. O dönemler Sevgi ve saygı vardı. Hatta koşulsuz sevgi daha fazla idi. İnsanlar daha bozulmamış, samimi ve temiz duygular ön planda idi. Eğer aşkı arıyorsan eski dönemler hatta eski çağlara bakacaksınız. Bu dönemde herkesin mantıkla yane düz mantıkla herşeyi sorguladığı bazı kavramları ve noktaları anlaması bana garip gelmiyor.Çünkü bugün bazı kavramların içi boşaltıldı yada boşaltılıyor. Bilmem anlatabiliyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Aşk varmı yok mu tartışılır? Ama sana şunu söylüyüm fiziksel çekicilike inanmıyorum.Çünkü çirkin insanlarla evlenen kadın ve erkek de çok ve tanıdıklarım da var. Diyeceksin çirkin yada sıradan bireyler zengin yada statü sahibi insanlardır. Gözlemlediğim kadarıyla normal ve geliri olmayan insanlar o yüzden bu dönemde Aşk aramanın ve inanmanın zor olduğunu çünkü herkesin bireyselleştiği ve koşullar iyileştikçe kimsenin birbirini idare etmek durumu artık yok.

Eski dönemi büyüklerimizi örnek vermişsin. Ama dikkatini çekerim. O dönemler Sevgi ve saygı vardı. Hatta koşulsuz sevgi daha fazla idi. İnsanlar daha bozulmamış, samimi ve temiz duygular ön planda idi. Eğer aşkı arıyorsan eski dönemler hatta eski çağlara bakacaksınız. Bu dönemde herkesin mantıkla yane düz mantıkla herşeyi sorguladığı bazı kavramları ve noktaları anlaması bana garip gelmiyor.Çünkü bugün bazı kavramların içi boşaltıldı yada boşaltılıyor. Bilmem anlatabiliyormuyum?
    dostum güzel bir kızla evlenince onun albenisi bir süre sonra kayboluyor,
    yani insanlar aslında onları darlamayacak hayatını zindana çevirmeyecekler kişileri seçiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.