Şimdi Ara

ERKEKLER LÜTFEN DÜRÜST OLUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıktınız artık, muhtemelen ya çirkinsin ya da şişmandırsın, ya da kız bile değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

quote:

Orijinalden alıntı: uranus_97

Sen ne zaman konu acsan ya erkeklerden sitem ediyosun ya da elestiriyosun git kim bu kadar sinirlendiriyosa ona de boyle tatliya bagla sende rahata er

sadece bugun 2 konu açtım çünkü forumdakiler kendilerini çok iyi insan sanıyorlar

İstersen bu konuyu özelden tartışabiliriz bağyan

• Hakan Akkaya- kullanıcısına yanıt
    Nick-entry uyumsuzluğu

• Hakan Akkaya- kullanıcısına yanıt
    Bu çocuğun adı Meriç kesin...
  • Olum diğer konuda bir şey demedimde bu konuda artık yeter dedirtti. Manyak mısın lan?

• *erkek olarak tanımadığım bir kadında önce dış görünüşe bakarım. fiziği nasıl boyu boyuma mı, yüzü güzel mi, ayakları güzel mi vs vs.
    *eğer kız bu aşamayı geçerse daha da yakınlaşıp nasıl koktuğunu merak ederim. zira uzaktan güzel görünen ama sürekli iğrenç ter kokusu salgılayan kız da çekilmez doğrusu.
    *koku meselesi tamamsa iş tanıma faslına gelir, ne gibi yönlerimiz ortak onu merak ederim ilk başta, zevklerimiz, dünya görüşlerimiz uyuşuyormu, hedefleri varmı benim hedeflerimle ne kadar paralel, tahsil durumu ne, temiz mi pasaklı mı, düzenli mi dağınık mı, yemek yapmayı biliyor mu. zira bu yemek konusu mühim benim için. kadın dediğin hamarat olacak kardeşim.
    * eğer bu kısmı da başarı ile geçerse bütün sülaleyi toplar kızın kapısına dayanırım istemek için

• Her erkek tipe bakar ama paraya bakan ne gördüm nede duydum . Ama paranın tipten daha önemli olduğunu düşünen çok kız gördüm. Her iki cinsin seçim yönü farklıdır. Bir erkek için ultra seksi bir kız milyonlara bedeldir ama kız için zengin bir erkek diğer tüm erkeklere bedeldir.

• Açtigin konunun damarini..Ortaya yem atip milleti galyana getirme provakasyon yapma şu konuyu sil."Begenmiyorsan konuya girme"diyenide silkerim bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elllfbill kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok. Bende tip yok. Para hiç yok ama bana bakanlar oldu daha önce. Üstelik bana bakanlardan biride zengindi yani bu iş tiple parayla olucak şey değil
  • Benden zenginiyle evlenmem, karimin parasini mi yiyecem

• harun abi neden böyle yapıyon ya :(
  • Iste klasik orta dogu kizi me bekliyordum ki sanki.

Erkeklerin hicbir sucu yok aga.su toplumun bu hale gelmesinin tum sebebi kadinlardir. Bir toplumun gelismisligini kadinlar belirler. Simdi bunun gibi kezbanuslar erkeklerden korkar kacinir ve medenice teklif edenleri TACIZCI diye lanse ederler yada öküz gibi terslerler. Sonra derler ki "ya hem zengin olsun hem uzun boylu olsun hem esmer olsun" mal mal dizileri izleyip kendi kafalarinda yakisikli imaji belirlediler. Bu mantikla zaten tom cruze çirkin olmaliydi. Neyse boyle bir erkegi arayan kizin zihniyeti BENCILLIK VE EGO...

Hayir yani nerden biliyorsun adamin sosyopat cikmayacagini ve seni parcalayip cop pesetone tikip lagima atmayacagini?

Bu kizlarin bu sacma zihniyeti yuzunden erkekler ne cinsel yonden nede duygusal yonden tatmin olabiliyor sonuc ne tabiki de tecavuz. Psikolojisi bozulmus abazanlarin cikma sebebi kizlarin bu tutumu ve baskisidir.

En sinir oldugum konuda kizlarin arasinda resmen kaliplasmis erkek modeli. Lan guzellik ve yakisiklilik gorecelidir diyoruz. Ben her gordugum kizda ayri guzellik gorurken mesela bir kiz her baktigi erkekde ilk cirkinlestiren noktalari ariyor. Hep mukemmelliyetcilik kafasi iste bunlar.

Bu kizlarin bu hale gelmesinin sebepleri belli salak aptal dizile ve filmler, muzik klipleri, cevrelerin deki zenginlik takintisi insanlar ve salak moda kurallari.

Her neyse iste turkiye de kiz bulmam imkansiz insan bile zor goruyoruz ortalikta kiz ne gezer. Gerekirse dunyayi gezicem ama bulucam kafa dengimi bizler oyle para goz, tip hastasi kizlarin kafasinda olsaydik ortalikda sevgilisi olan kiz kalmazdi...

Al sana dürüstlük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED61F4AE7 -- 1 Ağustos 2016; 2:05:14 >

• evet çok haklısınız hanfendi,kastı burası msn den devam edelim

• Konuyu açan benim için troll olsa da, konuya düzgün bir cevap bırakayım.

Genel olarak insanlar için, güzellik ve yakışıklılık ön plandadır birisiyle evlenmek için adım atarken.
    Bu noktadan sonrası ise kişiden kişiye göre değişir.

Dürüst olursam, benim için bu noktadan sonra; huyu, konuşma tarzı, davranışları, konuşurken seçtiği kelimeleri, düşünce tarzı, fikirleri, ahlakı, ortak bir noktamızın olup olmadığı, zararlı maddelere yakınlığı, arkadaş çevresi gibi gibi konulara dikkat ederim.
    İçlerinden bana ters düşen varsa, o samimiliği, canayakınlığı ve güveni sağlayamıyorsa o iş orada biter.
    Bu kadar açık.

Yani sorunun cevabı, hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Ağustos 2016; 2:26:10 >
  • Atılan mesajlara baktım da, konu alakasız bir noktaya kaymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

her zaman kadın paraya ve tipe bakıyor diyorsunuz ( ben böyle bir genelleme yapmam) peki siz eğer sizden zengin bir güzel kadınla hem güzel ve zengin olduğu için evlenir misinin?

butun kadinlar kizlar paraya bakiyor hepsi seytandan beter 32 yillik tecrubem le soyluyorum yalniz geldim yalniz ölucem...

• Bu iş, ne tip, ne para

İnsanın içinin ısınması lazım yan yana gelirken, bu iş böyledir.
    En önemlisi, beraberken saatlerin akıp gideceği birisini bulmak önemlidir.
    Pazar'dan domates almıyoruz sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.