Şimdi Ara

Erkekler ev işi yapmalı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkekler ev işi yapmalı mı?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2012)
Giriş
  • Erkekler ev işi yapmalı mı yapmamalı mı? Neden?

Evet-hayır tarzı cevaplar olmasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 23 Temmuz 2012; 18:11:55 >

• Bir yumurta kırıyorum parmaklarını yersin
  • Yapmamak için bir sebep yok. 10 yaşından beri az-çok yemek yaparım. Terayağlı ve şehriyeli pirinç pilavı buna dahildir.
  • hatun çalısıyorsa yapmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yapmamak için bir sebep yok. 10 yaşından beri az-çok yemek yaparım. Terayağlı ve şehriyeli pirinç pilavı buna dahildir.

Ben de iyi yemek yaparım da. Ne bileyim özüme ters sanki karın varken senin ev işleriyle ilgilenmen.
  • Sehir disinda ogrenci olanlar utu yapmayi da ogrenir, yemegi de temizligi de, bulasigi da :).

Mangali, baligi, et yemeklerini, tostu, menemeni, sucuk ekmegi vsvs erkek yapmali. Diger yemekleri ise kadin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ve ara sıra diyenler "ev işi"ni tanımlarsa iyi olur. Evet dediniz de neye evet? Cam silmeye mi mangal yapmaya mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar iş yapar mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Yapmamak için bir sebep yok. 10 yaşından beri az-çok yemek yaparım. Terayağlı ve şehriyeli pirinç pilavı buna dahildir.

Ben de iyi yemek yaparım da. Ne bileyim özüme ters sanki karın varken senin ev işleriyle ilgilenmen.

Gerekirse bulaşıkta yıkarım, ütüde yaparım. Hayat müşterek.

• quote:

Çocuk taşır mısın 9 ay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 23 Temmuz 2012; 19:50:38 >
  • quote:

quote:

Çocuk taşır mısın 9 ay?

Evlenirsen, gerektiği durumlarda eşinede böyle söylersin artık.

• Yapmalı tabiki. En azından yemek yapmayı ütü yapmayı bulaşığı. Şimdi ailenle yaşıyorsundur ama yarın ne olur bilinmez ayrı şehirde okula gidersin yada ise gidersin tek yaşaman gerekir vs. Elinin yatkın olması lazım biraz yoksa çok zorlanır insan. Hadi hepsini geçtim içtiğin kolanin bardağıni kalkıp yıkasan olmezsin. Çoraplarını iç çamaşırlarını kendin yıkasan eline yapışmaz. ben kendi yemeğimi de pişirdim çok kez bulasikta yıkadim. Kendi odamin tozunuda aldım. Hiçte gocunmam valla :)

• Tek yaşıyorum cam silme ve buzdolabını boşaltıp temizleme dışında her şeyi ben yapıyom.
  • Bekarlar şimdi elimi işe sürmem der...

Fakat öle değil tabi. Çok güzel yemek yaparım. Her yemeği yaparım. Sadece yaprak sarmadım. Birde camları silmem. Dışardan bakanlar pısırık derler valla Hayat müşterek...
  • Yapmalı tabiki de, eşine yardımcı olmalı. Sadece ev işi olarak görmemek lazım mesela evde bebek varsa bir eş bebeğe bakarken, diğeri bulaşıkları yıkayabilmeli, her işi bayanın üstüne atmak olmaz
  • Bütün yükü eşimin üstüne yıkmaya gerek yok, bir yerden ben de tutarım, yardım ederim.
  • Ara sıra olabilir,neden olmasın ki .
  • bir erkek tek başına evde yaşayabilmeli kendinizi muhtac etmeyin şu kadın milletine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecialOperations

bir erkek tek başına evde yaşayabilmeli kendinizi muhtac etmeyin şu kadın milletine

Yaşayabiliyoruz zaten. Sorun o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 24 Temmuz 2012; 12:46:44 >
  • quote:

Evet ve ara sıra diyenler "ev işi"ni tanımlarsa iyi olur. Evet dediniz de neye evet? Cam silmeye mi mangal yapmaya mı?

Arasıra perde takıyorum, Elektrik süpürgesiyle yerleri süpürüyorum. Dağınık olan odaları topluyorum. (Arasıra)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Evet ve ara sıra diyenler "ev işi"ni tanımlarsa iyi olur. Evet dediniz de neye evet? Cam silmeye mi mangal yapmaya mı?

Arasıra perde takıyorum, Elektrik süpürgesiyle yerleri süpürüyorum. Dağınık olan odaları topluyorum. (Arasıra)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.