Şimdi Ara

Erkekler - Bayanlarda final oynadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba...Basketbol açısından çok iyi bir sezon geçirdik,erkeklerde ve kadınlarda final oynadık,ancak ikisini de kaybettik ve kaybederken de farklı kaybettik.Bayanlarda fazla belirgin olmadı ancak erkeklerde ABD karşısında çok zor durumlarda kalmıştık,akabinde farklı yenilmiştik.Bu konuya değinmek istedim,teşekkürler.

Orijinalden alıntı: aeigis41

İkisinede yarı finalde başa baş giden maça asılıp finale çıktık . Sonra hem takımdaki yorgunluklar had sadhada oldu hemde zaten kazanmasak yapacamızı yaptık moduna girdiler . Eh haklılarda

Doğru söylüyorsunuz.Erkekler yarı finalinde Sırbistan'ı son saniyede Tunçeri'nin turnikesiyle kazanmıştık,unutamam o maçı.Bayanlar yarı finalinde de Fransa'yı uzatmalarda yenmeyi başardık,maç zaten çok stresliydi,zor bir maçtı,üstüne uzatmalara gidince çok daha yorucu oldu diyebiliriz...

sırbıstan maçı sonrası ntv spor spor servisinde bir sırplı tarafından çekilmiş fotoraf göstermişlerdi .
    Fotorafta Kerem Tunçeri turnike atmadan önce çizgiye basıyordu..
    Ayrıca o maçta teodasic e fena kıl olmuştum çakal her bi haltı yaptı. ( niye yazdım bilmiyorum bunları

Hatırlayamadım fotoğrafı.Teodosic'e ben de uyuz olmuştum,her yerden sayı bulmuştu o maç,zaten çok iyi şutör,üçlükleri muazzam.

http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=vPvLEVg3aAI

Hmm evet,izledim ve hatırladım.Çizgiye basmış görünüyor.

Bu arada,cepten youtube'da video izleyebiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 4 Temmuz 2011; 20:35:48 >

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

quote:

evet youtube dakilerin hepsini açıyor. Ama diğerlerinin çogunu açmıyor

• daha sezon geçirmedik ki.Erkekler finali geçen seneydi. bu sene belli olacak...

Orijinalden alıntı: eyoruk

daha sezon geçirmedik ki.Erkekler finali geçen seneydi. bu sene belli olacak...

İkisini de aynı kefeye koymak istedim,bunu yaparken şöyle düşündüm,erkekler Avrupa Şampiyona'sından sonra bayanlarınki başladı,ve ikisinde de final oynadık,böyle düşünmemin sebebi ve konuyu açmamın sebebi budur...Ortada olan başarıyı söylemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 4 Temmuz 2011; 22:33:34 >

quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

quote:

evet youtube dakilerin hepsini açıyor. Ama diğerlerinin çogunu açmıyor

Nasıl izliyorsunuz acaba?Telefonlarla ile mi ilgili acaba?Telefondan girip videoyu açıp watch diyorum,sürdürülsün mü,başlatılsın mı diye soruyor,evet diyorum ama açmıyor.Samsung J-700 kullanıyorum.

• 5800 xm var bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

5800 xm var bende

Acmiyor,url kodu yanlis diyor.
  • Ayağın çizgiye bastığı fotoğrafı sabah spor servisi çekmişti yanılmıyorsam.Hatta 1 hafta(birkaç günde olabilir, hatırlayamadım) sonrasında açıklama ile birlikte fotoğrafı yayınlamışlardı gazetede ve o günden sonra olay olmuştu.

Konuya gelirsek umarım bu böyle devam edecek.Ve artık olimpiyatlarda başarı bekliyorum ben.Artık yeter, olimpiyat izlemek istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ayağın çizgiye bastığı fotoğrafı sabah spor servisi çekmişti yanılmıyorsam.Hatta 1 hafta(birkaç günde olabilir, hatırlayamadım) sonrasında açıklama ile birlikte fotoğrafı yayınlamışlardı gazetede ve o günden sonra olay olmuştu.

Konuya gelirsek umarım bu böyle devam edecek.Ve artık olimpiyatlarda başarı bekliyorum ben.Artık yeter, olimpiyat izlemek istiyoruz

O pozisyonda kerem resmen degmis cizgiye,ilk basta ben de hatirlayamadim,arkadas video koydu...insallah devam eder bu basari,temennimiz bu sekilde,artik her turnuvalarda iyi basarilar elde etmemiz gerekiyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.