Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu problem erkekler olarak çoğumuzun ortak sorunu. Bende genetikten gelen saç dökülmesi var. Yaklaşık 2.5 yıldır saç dökülmesi problemi çekiyorum. Günde 250 tel falan dökülüyordur. Yaşım 20. Ne kullandıysam çare etmedi. Geçen sene elim saçımın arasına girmezdi şuan inanılmaz seyreldi, dikilmiyor bile. Şuan PRP tedavisi uygulatıyorum. Bu yazıyı hem bilgilendirme, hem de fikir alışverişi için yazıyorum. Bildiğiniz gibi dökülme önleyici şampuanlar falan hikaye. Çok şampuan denedim, genetik olduğundan ötürü dökülmeyi durdurmadı. Mevsimsel dökülmelerde bu şampuanlar yararlı olabilir. Ama bu ürünler bitkisel olduğu için çok kepek yapıyor bilginize. Şahsen doktorumun da tavsiyesi üzerine şampuan yerine Tariş'in %100 doğal zeytinyağlı lavanta sabununu kullanıyorum. Lavantanın saç dökülmesine yararı çok. Dökülmenin ana maddesi olan DHT hormonunu baskılıyor bu açıdan önemli. Burdaki kritik nokta şu; bir tedaviye veya bir ürüne başladıysanız en az 3-4 ay bırakmadan sabırlı olarak devam etmek gerekiyor. Şuan PRP'nin ilk seansını yaptırdım, yararı oldu diyebilirim ama dediğim gibi tedavi sürekliliği önemli daha ilk seanstan net bir fikir belirtmek erken olur diye düşünüyorum. Benim sizlere sormak istediğim şey şu, ben tablet veya serum kullanmak istiyorum. Serum kullanmıştım ama öğrenci olduğum için fiyatlar biraz el yakıyor o yüzden bıraktım. Yine de tavsiyelerinizi almak istiyorum. Saç çıkartmak çok zor bişey biliyorum ama yine de denemek istiyorum. Tablet konusunda Xpecia değilde, Minoxil/Minoxidil'i tavsiye ediyorlar. Özellikle genetik dökülmesi olup da tablet kullanan kardeşlerimin görüşlerini merak ediyorum. Ve bu ilaçların cinsel anlamda bir yan etkisi olur mu? Gerçekten internette saç dökülmesi için beyin yakan çok bilgi kirliliği var. Sürüsüyle ürün tavsiye ediyorlar. (Spreyler, tabletler, şampuanlar, serumlar, vitaminler...) Bu yazının altında fikir birliği yaparsak herkes için yararlı bir yazı olur diye düşünüyorum. Herkese çok teşekkürler şimdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabunu linki var mı hocam.faydasını gördünüz mü

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

Sabunu linki var mı hocam.faydasını gördünüz mü

Tariş'in kendi ürünlerini sattığı internet sitesinden alıyorum. 400 gr. 19 TL + 6 TL kargo. Dalan'ın falan da var aynı sabunlardan ama en iyisi ve doğalı Tariş'in dediler. Dökülme konusunda yararını şöyle gördüm, şampuanla yıkadığım saçım daha fazla dökülüyordu. Şampuanların içindeki Sodium Laureth Sulfate maddesi saça zarar veriyormuş doktorum söyledi ve bende bıraktım. Sabun saçımı besledi açıkçası ve kepeği azalttı. Ben tavsiye ediyorum karar sana kalmış kardeşim buyur link;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    8 ay önce açıldı
    ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA
    12 yıl önce açıldı
    Erkek Saç Boyası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.