Şimdi Ara

Erkek düşmanı şarkılar ve artan feminizm(erkek düşmanlığı) sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    selam güzellerim nasılsınız umarım iyisinizdir:) normalde şarkı çevirme planım yoktu son video da izlenmedi zaten. ama bu şarkıyı çok sevdiğim için dinlerken neden cevirmeyeyim dedim. biraz zordu çünkü doğru düzgün ingilizce çevirisini bulamadım. elimden geldiğince çevirmeye çalıştım umarım beğenirsiniz sizi seviyorum iyi geceler güzellerim 💜 ingilizce lyricsi aldığım video: https://youtu.be/qZaitRtbg_E #stromae #touslesmemes #türkçeçeviri #lyrics #beniöneçıkar #explore #keşfet #keşfetteyiz bana ulaşmak isterseniz: ig: edihaz693 lyrics: Vous les hommes vous êtes tous les mêmes Macho mais cheap, bande de mauviettes infidèles Si prévisibles, non je ne suis pas certaine, que-que-que tu l'mérites Z'avez d'la chance qu'on vous aime Dis-moi "merci" Rendez-vous, rendez-vous, rendez-vous au prochain règlement Rendez-vous, rendez-vous, rendez-vous sûrement aux prochaines règles Cette fois c'était la dernière, tu peux croire que c'est qu'une crise Mate une dernière fois mon derrière, il est à côté de mes valises Tu diras au revoir à ta mère, elle qui t'idéalise Tu n'vois même pas tout c'que tu perds avec une autre ce serait pire Quoi toi aussi tu veux finir maintenant? C'est l'monde à l'envers Moi, je l'disais pour t'faire réagir seulement, toi t'y pensais Rendez-vous, rendez-vous, rendez-vous au prochain règlement Rendez-vous, rendez-vous, rendez-vous sûrement aux prochaines règles Facile à dire, je suis gnangnan Et que j'aime trop les bla-bla-bla, mais non, non, non, c'est important Ce que t'appelles les ragnagnas, tu sais la vie, c'est des enfants Mais comme toujours, c'est pas l'bon moment Ah oui pour les faire là, tu es présent, mais pour les élever y aura qu'des absents Lorsque je n'serais plus belle ou du moins au naturel Arrête je sais que tu mens, il n'y a que Kate Moss qui est éternelle Moche ou bête (c'est jamais bon) Bête ou belle (c'est jamais bon) Belle ou moi (c'est jamais bon) Moi ou elle (c'est jamais bon) Rendez-vous, rendez-vous, rendez-vous au prochain règlement Rendez-vous, rendez-vous, rendez-vous sûrement aux prochaines règles Tous les mêmes, tous les mêmes, tous les mêmes et y'en a marre Tous les mêmes, tous les mêmes, tous les mêmes et y'en a marre Tous les mêmes, tous les mêmes, tous les mêmes et y'en a marre Tous les mêmes, tous les mêmes, tous les mêmes
    https://www.youtube.com/watch?v=1BD1IC19hdw

Bu tarz cinsiyet ırkçısı, erkek düşmanı bir şarkıyı asla kabul etmiyorum. Allah belasını versin Bu Stromae adlı top erkeğin. Ulan biz bu ib ne lere saygı duyuyoruz top olduğu için. LGBT diyor insandır onlar da derken bu ib neler bize saygı duymuyor. Geldiğimiz hale bak. Bu saatten sonra ben lgbt savunmayacağım böyle giderse. Soracağım lgbt lere direk, ilk soru. Maskülist misin? Hayır derse tartışacağım. Erkek haklarını savunmuyorsa settirsin gitsin.

Bu şarkının basılması bile büyük bir erkek düşmanlığı örneği. Resmen erkeklerin hepsine şarlatan, işe yaramaz diyor. Bu beyin yoksunu bilmiyor ki bütün bu icatları her şeyi erkekler yaptı. Kullandığı bilgisayarı bile erkekler yaptı. Battı mı lan bu erkeklerin varlığı size? Avrupa iki yüzlü erkek düşmanı kaşarların olduğu bir ülkedir. Türkiye istese bir günde Fransayı haritadan siler. Emin olun orda askerlik yapacak babayiğit erkekler bile yoktur. Alayı feminist beta loser korkak olmuş. Şu hale bak. Küplere bindim şu şarkıyı görünce.

Bundan sonra şarkı sözlerini bilmediğim hiçbir şarkıyı dinlemeyeceğim. Stromae yı youtube un neden öne çıkardığı da belli. Toplumu feminenleştirmek, toksikleştirmek. Toxic femininity ismini verdiğimiz olgu olan toksik kadınsılık hızla artıyor. Kadınları sadistleştirmeye ve erkekleri de mazoşistleştirmeye çalışıyorlar. Bu saçma gidişatı durdurmak zorundayız. Doğanın kanunlarına karşı çıkamaz kimse. Erkekler maskülen, dominant ve lider olmak zorundalar. Bu olmazsa erkeklerin testosteronu düşürüyor. Erkeklerin psikolojileri bozuluyor , erkek intihar vakaları artıyor.

Bu şarkının derhal kaldırılması ve yasaklanması gerekiyor. Kimse ses etmiyor. Erkek dernekleri olmadığı sürece, maskülizm dernekleri olmadığı sürece malesef ki etkisiz kalmaya devam edeceğiz. Erkekler eylem yapmalı, sağı solu ortalığı gerekirse yıkmalı ve kim erkek düşmanlığı yapıyorsa karşılarında erkekleri bulmaları lazım. Erkekler insan barikatı oluşturarak bu erkek düşmanı kurum, kuruluş ve kişileri alt etmeli.

Şu şarkı sinirlerimi hoplattı. Bütün feministlerin ağzına sıçacağız. Yaşasın Maskülizm! Yaşasın Erkek Hakları ! Yaşasın Cinsiyet Eşitliği !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.