Şimdi Ara

Erkek Dalgalı SAÇ SORUNU İNCE TELLİ ÇOK DİKİLMİYOR BİŞEY YAPILMIYOR!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim saçlarım dalgalı ince tellli saçlarımda açıcıcı felan sürdüm dahada kötü oldu orasını geçelim şimdi bu saçım kuru ince telli cansız sönük hacim veren şampuanla yıkıyorum az fayda etsede

işe yaramıyor 30dk maximum dayanıyor saçı dikemiyorum kafama yapışıyor dik olmuyor dikseem elektirik

çarpmış gibi oluyor kabarıyor napsam işe yaramadı arkadaşlar 3e 0 a felan vursammmı diye düşünoyurm

lütfen yardım edin yaşama sevincimi kaybettim lütfen şunun gibi saçlar istiyorum

Erkek Dalgalı SAÇ SORUNU İNCE TELLİ ÇOK DİKİLMİYOR BİŞEY YAPILMIYOR!!!!!! Erkek Dalgalı SAÇ SORUNU İNCE TELLİ ÇOK DİKİLMİYOR BİŞEY YAPILMIYOR!!!!!!

• GÜNCEL GÜNCEL KİMSE BİLMİYORMU YA HANİ NERDE ESKİ KARDEŞLİK :(
  • GÜNCEL LÜTFEN YARDIM EDİN .
  • Benim saclarımda oyle kaldirmaya calisiyorum kalkmiyo birde cok yumusak o fotograftaki gibi sac olmasi icin sert olmasi gerek sanirim oda nasi yapilir bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw kardeşim cevap yazman yeter ya yokmu bu sorunumuza bi çare bi derman burdan sesleniyorum ltfen yardım edin :D
  • Wax kullan saçını odun gibi yapar.istediğin şekle sokarsın. Sürerken saçın çok az ıslak olsun. ama uyumadan önce saçlarını yıka.

• wax değil saç yoğunlaştırıcı kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

wax değil saç yoğunlaştırıcı kullan

deniycem kardeş saol başka yokmu GÜNCELLLL
  • Birinden duymuştum ama şampuan değil de (katı/banyo) sabun ile yıkarsan saçlarını daha sertleştiriyor fakat deneme imkanım olmadı bi deneyebilirsin
  • Saçına birşey sürme derim. Saçını yıkadıktan sonra fön çek ilk seferde hemen dik durmasını bekleme zaten yavaş yavaş saç alışacak herşey zamanla
  • keske olsa ya olmuyorki :D
  • dermany0 D kullanıcısına yanıt
    Wax kullanın istediğiniz şekli verirsiniz ama fazla kullanmayın.

• waxte işe yaramıyor ince telli dalgalı saça :D saç hep yana yatıyor :D
  • benim saçım baya sert, hiçbir şey kullanmadan elimle kaldırırım önünü hep saçımın. şuan indirmek çok zor oluyor, saç hep dikiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

benim saçım baya sert, hiçbir şey kullanmadan elimle kaldırırım önünü hep saçımın. şuan indirmek çok zor oluyor, saç hep dikiliyor.

yok beya seninkide kötü normal kalın sıkı istiyom ben fazla kalında kötü işimiz zor baya :D
  • kayısı sabunu dene saçı gür yapıyor dikleştiiyor biraz
  • mahir_61 M kullanıcısına yanıt
    saol deniycem BAŞKA VARMIII
  • Sana liquid ince telli saç bakım setini öneriyorum kullananlar çok memnun araştır istersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.