Şimdi Ara

'Erkek Bebekler Sütle değil Mama ile Beslenmeli' diyen Feminist ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
18.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Çoğu femo anneliğin kölelik olduğu kanısında. Hatta bir tanesi geçen şey yazmış "anneler günü kadınlara siz köle olmak zorundasınızın dayatmasıdır." dolayısıyla böyle bir şeyin onlar için önemli olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm mal satmanın daha kolay olduğu çocuk ve kadın haklarını destekliyor. Çocuk ve kadına gereksiz mal satmak çok daha kolay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hmm88

    Birçoğu da haklı ortalama bir kadın gözle davranisla o kadar taciz ediliyor ki
    Taciz derken, bugün bi kadınla tanışmak isteyip selam versen tacizci damgası yersin
    ama elin ayağın düzgün yakışıklı zengin biriysen ay ne tatlı çocuk olursun..

    O yüzden taciz yoktur çirkin erkek vardır,mahremiyetin sınırlarını zorlayan ve gündelik yaşamında herhangi bir insanın olabileceğinden de seksi görünmeyi başaran kadınlar, haliyle karşı cinsin de dikkatini çeker ancak bu noktada bir ikiyüzlülük var. beğendikleri erkeklerin aşırıya kaçan arzu dolu bakışlarını olumlarken beğenmedikleri erkeklerin masumane tavırlarını bile taciz olarak algılarlar.
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    Cirkin bir erkeksen bakma sende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    Erkek dogum yapmıyor ama kadinlar erkeksiz ureyebiliyor ve doğurabiliyor ne olur bilinmez erkeğe gerek yok aslinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Erkek para getirmiyorsa kadin erkegi napcak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Ya bırak olm ne örgütlenmesi allasen. Nereye kendi kafalarına göre ileride silahlanıp örgütleniyorlar. Askerlik olayı ayrı, resmî bir şey. Hem kadınlar neden ileride örgütlensin. Bayağı paranoyağa bağlamışsın sen anlaşılan. Hiçbir kadın bana hiçbir halt yapamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

    beyler illaki soylenmistir ama bu tip konular cok acilmaya baslandi iyice sinirim oynuyor, bunu siz yaptiniz.

    esitlik feminizm vs demek degildir ki kadinlar erkeklerden ustun olsun yok oyle bir dunya. acliktan kadinsizliktan bulunmaz nimet moduna getirdiniz kizlari popolari kalkti hepsinin. 2-3 arkadas demis TRP, MGTOW gibi. bu tip yerlerde hep bahsedilen sey "do not put the pussy on the pedestal" yani turkceye cevirecek olursak kibarca "kadin kadindir daha ustun bisey olarak gormeyin" demektir.

    sebebini ne ben biliyorum ne sen biiyosundur fakat su bir gercek ki, millet memleket ac. el ayak bilegi gorunce tahrik olanlar vardir elbet. bu tip herifler oldugu surece, kadin/kiz denen cismin ulasilamaz bisey oldugunu sandikca bu karilarin popolari kalkmaya devam edecektir.


    bu noktada ne yapabiliriz? TRP'den okudugum bir sey bu: arka siraya gecip insanlarin birbirini yemesini izlemek ve bir erkek, bir adam olmak ugruna calismak. kadin dusmani olmayin, kadinlari oldugu gibi gorun ve oyle kabul edin ona gore davranin. bu belli's nickli herif dalgasina yazmadiysa yaziklar olsun. bu tip "apologist" denen mahluklar yuzunden kadinlar kendilerini bir sey sanmaya basladilar, internet vs sagolsun her turlu ideoloji ve fikir hizlica yayiliyor zaten bu devirde.

    yapabilecegimiz tek sey bence insanlarin kendilerini kontrol etmeyi ogrenmesi. hepimiz isteriz bir yenge olsun 3-5 takildigimiz kiz olsun, yapmak da zor degil bu. kizlarin yuzune bakamayan, buraya gelip TIPIM NASIL SSLI diye konu acan kekolar yuzunden kizlar da ac bir yere kadar. adam olun, erkek olun, kontrol etmesini bilin insanlari.

    yok terorist sayip onlari da hapise tikalim kisirlastiralim vs gerek yok bunlara, kadinlarin dogasi geregi boyle cisimler. erkekler cok daha analitik dusunce yapisina sahipler kadinlarin o anki hislerine gore davranmasina dusunmesine karsi.


    uzun lafin kisasi, eksi sozlukte "meric" diye adlandirdiklari tipler oldugu surece bu kadinlar bu halde ilerlemeye devam edecektir. biraz berke/berkecan olmaya calisin; kizlari oldugundan fazla olarak gormeyin. sizdeki disari cikiyor onlardaki iceri dogru diye insandan fazla gormeyin.
    Yav olm seni ilgilendirmeyen bir konuda niye sinirin oynuyor. Allah Allah.

    Eşitlik feminizmdir. Feminizm kadın-erkek eşitliğini/haklarını savunur. Akım bunu destekler ama feministler bunu doğru olarak uygulamak yerine sadece akımın "kadınlara özgü" kısmını almayı yeğliyor. Ee burası Türkiye ne yabacan moruk şimdi vermiyor kızlar biz de mecburen kaldırıyoruz popolarını. Ben yapmıyorum orası ayrı.

    La olm gavuristanda derler tabi anasını satayım orası cinsel açlığın Afrikası mı. Yiyorsa Türkiye'de desinler. Kızlara selam veriyorsun sanki tecavüz edecekmişsin gibi tepki veriyorlar. Kızla tanışmaya çalışıyorsun tersliyor var mı öyle bir dünya. Ha bu arada bu phrase ya da idiom her neyse yazdığın iyi oldu, bilmiyordum.

    Bunun açlıkla ilgisi yok bu dediğin fetiş lan fetişi olmayan ele bileğe mi azarmış.

    belli's nickli herif kim ne yazmış? Bulamadım da. Arka sıraya geçip insanların birbirini yemesini izlemek neyin kafası? Ben de apologistim ama kadınları savunmuyorum moruk çünkü kadınlar savunulmayı haketmiyor. Aşırı derecede egolular ne var yani onlar da insan senin benim gibi.

    Yengeyi ne yabacan olm yengene mi hâllenecen? La insanları nasıl kontrol edeceksin anasını satayım o biraz anlama işi herkes insanları kontrol edemez.

    Olm o içeri girmek için neler veririm ben biliyon mu sen.




  • Senin varlığının yegane sebebi zaten üremek çocuğuda ben mi emziriyim a*k
  • Postyapısalcılıktan güç kazanan feministler köklerine ihanet ediyor



    Aşkın varlık ön kabulüyle oluşu kabul etmemek check



    Fukocu olacağım derken onu dahi mahvetmek suretiyle hiçbir halt olamamak check



    Slogancılıkla kararsızlığın kararını bozmak check

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

    Bunun troll olduğunu fark edecek kadar bile akıldan yoksun insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz.
    Diss to ben yorumuma bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

    Bunun troll olduğunu fark edecek kadar bile akıldan yoksun insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz.
    Bende us geri planda hocam yapısalcı reyisler gibi farklılıkları çarpıştırıp benzeştirme suretiyle bağlamıyorum postyapısalcı postyapısalcı bütün şeyleri karıştırıp only text diyorum akıl akıllıktan irade iradelikten çıkarken nasıl bu özne nesne metafiziği icra edilip logicin zerafetinde kaybolabiliriz söylesene



    Ayrıca hegel reyistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl soykırım bunlara yapılmalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.