Bildirim
Erkek Bakım Ürünleri Tavsiyeler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Saç için gliss ultimate repair saçlarım sonunda adama döndü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
Saç için gliss ultimate repairsaçlarım sonunda adama döndü
Ne işe yarıyor ? ve gerçekten başarılı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 54KadiR
quote:
Ne işe yarıyor ? ve gerçekten başarılı mı ?
Kuru ve sert saçlar varsa yağ dengesini normal bir haline getirip parlak yumuşak bir şekil almasını sağlıyor. kadınlar kulübünde bunu tavsiye etmişler bende aldım geldim evegenelde kadın şampuanları daha iyi geliyor saçlarıma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Kuru ve sert saçlar varsa yağ dengesini normal bir haline getirip parlak yumuşak bir şekil almasını sağlıyor. kadınlar kulübünde bunu tavsiye etmişler bende aldım geldim evegenelde kadın şampuanları daha iyi geliyor saçlarıma
Bende yeni fön makinesi alıcam proderm var 2500 wattlık 50 tl bide etap var 2200 watt 65 tl. Fön makinesinde marka önemli mi acaba ? Kuaförlerde pek marka almıyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende yeni fön makinesi alıcam proderm var 2500 wattlık 50 tl bide etap var 2200 watt 65 tl. Fön makinesinde marka önemli mi acaba ? Kuaförlerde pek marka almıyor
Fönden pek anlamam 2200 wattlık bir fön makinesi işimi görüyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X