Şimdi Ara

Erkek bacak kılları [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler malum yaz geldi şortlar çekilecek birazda beyaz tenliyim bacak kıllarımdan şikayetciyim aldırmak cok mu garip kaçar erkek için seyrelttirsem nasıl olur bilginiz var mı ciddi konu lütfen

• Bende beyaz tenliyim kapri giyiyorum üstede t shirt milletten banane
  • ya insan milleti düşünmüyoda kendi rahatsız oluyo gibi :D
  • bacak kıllarını seyreltmek diye bişi yok dostum, bende emin ol seninkiden daha çok kıl var ama beyaz tenli değilim yani o kadarda sırıttığını düşünmüyorum, bence bacak kıllarını alıcağına tatil öncesi 10dk solariuma gir derim, eğer ağda yada tüydökücü kullanırsan yolunmuş tavuk gibi olucaksn uçları çıkıcak onların herkez aldığını anlıycak üstelik öncekinden daha sert ve gür çıkcacak bir tatil için hayatını mahvetme, git solariuma görüntü %50 oranında düzelir, olmadı ss koy.
  • o değilde bakıyorum 30 40 50 yaşındaki adamlar da kız gibi tek kıl yok plaja gidiyorum ben den başka kıllı adam yok onu bunu bırak resmen insan dışı yaratık gibi bakıyorlar uzaydan gelmedik işte kıllıyım gururluyum zoruna giden anten taksın kromu oluyo rkılı olan sana mısırtında bacağında kıllı olunca sen de yok diye zoruna mı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

bacak kıllarını seyreltmek diye bişi yok dostum, bende emin ol seninkiden daha çok kıl var ama beyaz tenli değilim yani o kadarda sırıttığını düşünmüyorum, bence bacak kıllarını alıcağına tatil öncesi 10dk solariuma gir derim, eğer ağda yada tüydökücü kullanırsan yolunmuş tavuk gibi olucaksn uçları çıkıcak onların herkez aldığını anlıycak üstelik öncekinden daha sert ve gür çıkcacak bir tatil için hayatını mahvetme, git solariuma görüntü %50 oranında düzelir, olmadı ss koy.

Adam deneyimli tabi.abi biz bu abuzittinin kıllı bacaklarının sssini istemeyelim lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

quote:

Orijinalden alıntı: jang

bacak kıllarını seyreltmek diye bişi yok dostum, bende emin ol seninkiden daha çok kıl var ama beyaz tenli değilim yani o kadarda sırıttığını düşünmüyorum, bence bacak kıllarını alıcağına tatil öncesi 10dk solariuma gir derim, eğer ağda yada tüydökücü kullanırsan yolunmuş tavuk gibi olucaksn uçları çıkıcak onların herkez aldığını anlıycak üstelik öncekinden daha sert ve gür çıkcacak bir tatil için hayatını mahvetme, git solariuma görüntü %50 oranında düzelir, olmadı ss koy.

Adam deneyimli tabi.abi biz bu abuzittinin kıllı bacaklarının sssini istemeyelim lütfen.

deneyimli derken bacak kıllarımı falan almadım ama alan arkdaşlarım var hepside bin pişman sütbeyaz bacaklarıyla tavuk gibi geziyolar şimdi, doğalı bozmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makasla eyrelt dostum, ben de senin gibiydim makası deneyeyim dedim kurtuldum resmen ciddiyim ama dikkatli yap çok kaptırma
  • Bende kivilcima alev alicak sekildeydim makasla seyrelttim simdi cok iyi boyumda uzun kareli sort cok iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.